Filter
Filter toepassen
Alles resetten
0 Artikel

Chaiselongue - Goddelijke ontspanning!

Zelfs de oude Grieken wisten hun bed echt te maken. Op een gestoffeerde bank! Hier rustten ze, aten, ontspanden en ontwierpen ze misschien zelfs democratie. Want alleen wie regelmatig in ware vrede leeft, kan kleine en grote ideeën ontwikkelen die de loop der dingen kunnen veranderen. Chaiselongue van DELIFE zijn zo paradijselijk comfortabel dat u uw lichaam kan ontspannen en uw geest kan veranderen in nieuwe dromen tijdens het reizen. Dus zet uzelf in een chaise longue, laat je ziel een keer per dag wegdromen en red de wereld voor een moment...

Chaiselongue van DELIFE of het nastreven van rust

Een zware dag op het werk loopt ten einde, je komt moe en vermoeid thuis. Het enige wat je nu wilt is een avond van rust en ontspanning. Maar rusteloos zit je later op de bank und schaffen es nicht, noch ein paar Stunden abzuschalten. en lukt het je niet om nog een paar uur uit te schakelen. Taferelen als deze maken voor veel mensen deel uit van het dagelijks leven. Voor iedereen die gestrest is en ontspanning nodig heeft, hebben we het perfekce koopje: In ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan banken die niet alleen overtuigen door hun unieke design, maar ook het allerhoogste ligcomfort garanderen. Wanneer u plaatsneemt op een van onze DeLife loungers, zult u merken hoe de stress van de dag meteen van u af valt. Nu kunt u ontspannen en genieten van de avond - bv. voor de TV of met een goed boek in de hand.

 

Goed voor je rug en ziel - een Chaiselongue 

Zelfs een vluchtige blik op onze ligstoelen zal uw aandacht trekken met hun elegant gebogen lichaam, dat u letterlijk uitnodigt om te gaan liggen. De loungers zijn naar keuze verkrijgbaar in zwart of wit kunstleer, dat indruk maakt door zijn elegante uitstraling, of in een tijdloos mooie structuurstof, die bijzonder slijtvast is. U kunt de tijd nemen om de kleur en het materiaal te kiezen die het beste bij u en uw persoonlijke interieurstijl passen. De vorm en het ontwerp van het DeLife ligbed creëren niet alleen een ongeëvenaarde sfeer van welzijn, maar voldoen ook aan de hoogste ergonomische normen. Een S-vormig ligbed bijvoorbeeld, dat gebaseerd is op de fysionomie van de menselijke wervelkolom, beschermt uw hele rug. Ongemakkelijk liggen en vervelende rugpijn behoren tot het verleden!

 

Onze exclusieve Chaiselongue - Een verrijking voor elk appartement

Naast hun visuele voordelen kunnen onze banken ook overtuigen door hun vele andere geweldige eigenschappen en functies. Dus hebben ze, afhankelijk van het model, onder andere:

  • gestikte naden
  • een draaipoot
  • een comfortabele vulling
  • een kussen voor de kleine slaapjes tussendoor
  • een nekrol om pijn in de nek te voorkomen

 

Zoals alle DeLife-producten combineren ook onze banken op onnavolgbare wijze de hoogste functionaliteit en een stijlbewuste, moderne look. Zo zijn onze zetels zonder twijfel een verrijking voor elk huis. Neem de tijd om door ons gevarieerde online aanbod te klikken en kies dan de droomligstoel van uw keuze. Want misschien is het net deze lounger die uw huis nog miste om van uw gezellige woonkamer een oase van rust en ontspanning te maken.

meer tonen minder tonen