Filter
von 67 cm bis 67 cm
von 200 cm bis 215 cm
von 185 cm bis 200 cm
Filter toepassen
Alles resetten
1 Artikel
Snel selecteren Sluiten
 Hoekbank Clovis modulaire hoekbank design bank
Hoekbank Clovis
bruin antiek look met hocker ottomane rechts

van € 719,90
klaar voor verzending
+51 beschikbare varianten

De hoekbank Clovis - Een modulaire bank voor elke gelegenheid

Wanneer het leven verandert, heeft u een centrum nodig om vast te houden. Want met een groeit het mee met je, omdat het flexibel blijft en omdat je erop kunt vertrouwen. De hoekbank Clovis is precies om deze reden gemaakt. Met zijn flexibele modulesysteem groeit het mee met uw wensen, past zich soepel aan elke nieuwe levenssituatie aan en blijft door zijn kwaliteit jarenlang het trouwe centrum in uw woonkamer.

Maak kennis met de hoekbank van onze bekende Clovis meubelserie

De hoekbankversie van ons modulaire systeem Clovis combineert een kort zitelement met een lang zitelement. Dit maakt de hoekbank tot de eenvoudigste structuur van onze Clovis-meubelserie. Dankzij zijn praktische L-vorm past de hoekbank Clovis met zijn compacte afmetingen ook in kleinere woonkamers, kamers met schuine plafonds of het thuiskantoor. Hij biedt comfortabel plaats aan maximaal vier personen, die het zich gemakkelijk kunnen maken op een hoogwaardige schuimstofbekleding met een bonellveren kern. Dankzij de zorgvuldige verwerking van geselecteerde robuuste en onderhoudsvriendelijke materialen, zoals structuurstof, kunstleer  of microsuède, zal deze onverwoestbare sofa jarenlang voor een aangename ontspanning zorgen. Maar veel dingen kunnen veranderen in deze tijd.  Misschien verhuist u naar een grotere flat, neemt het aantal huisgenoten toe of moet u vaker de nacht op de sofa doorbrengen, eerlijk of oneerlijk. Met de Clovis hoekbank is dat allemaal geen probleem, want dankzij ons modulaire systeem kunt u onze kleinste Clovis versie gemakkelijk uitbreiden met extra losse elementen en zelfs omtoveren tot een luxueus woonlandschap in de door u gewenste grootte.

Als u nog meer losse modules wilt kopen om uw Clovis hoekbank uit te breiden, neem dan gewoon contact met ons op. Wij geven u graag advies en samen vinden we de modulaire sofa die het best aan uw behoeften beantwoordt!

 

De Clovis hoekbank - omdat echte stijl in elke woonkamer past

Onze hoekbanken zijn, net als de Clovis bank en de Clovis XL bank, verkrijgbaar in veel verschillende kleurvarianten die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in de meest uiteenlopende woonstijlen. Of het nu modern is met veel hoogglans, in trendy vintage-stijl of heerlijk natuurlijk met waardevolle acacia meubelen - dankzij zijn tijdloze stijl past de Clovis hoekbank werkelijk in elke woonkamer. Aangezien alle Clovis-modellen gestoffeerd zijn met een rugleuning, kunt u uw sofa ook een zeer opvallend effect laten hebben in het midden van de kamer. Op die manier wordt de Clovis de absolute blikvanger van uw vier muren.

 

Hoogwaardige materialen, tijdloze kleuren en slimme extra's maken van de Clovis hoekbank een echte trendbank

De bijpassende hocker voor de Clovis, die u op verzoek kunt bestellen, is bijzonder praktisch. Met deze en een paar eenvoudige stappen kunt u een gezellig, mooi sofa-eiland creëren of de voetenbank nog verder uitbreiden. U kunt een extra accent toevoegen met de extra armleuning. Hier kunt u beslissen of u hem aan de rechter- of linkerkant van uw Clovis bank wilt plaatsen. De armleuning maakt de bank nog expressiever en individueler. Heb je de armsteun niet nodig? Ook heel goed, want met het Clovis modulaire systeem van DELIFE is het helemaal aan u!

Kunt u nog andere extra's bedenken voor de Clovis hoekbank? Wilt u een andere kleur of een ander omslagmateriaal? De voeten van de Clovis zijn niet helemaal naar uw smaak. Stuur ons dan gewoon uw ideeën en suggesties - wij kijken uit naar uw inspiraties.

meer tonen minder tonen