Juwelo

Breng de schoonheid van de natuur naar huis

Middeleeuwse moderne tolk

De ontwerpers die de jaren '50 en '60 hebben vormgegeven, zoals Walter Gropius of Charles Eames, wisten het klassieke en het moderne stijlvol te combineren. Zelfs vandaag de dag vindt het meubilair in de Mid-Century stijl zijn plaats bij liefhebbers van vintage en in de huizen van liefhebbers van de moderne en frisse stijl van inrichting. We brengen de eerder genoemde frisse wind in onze Juwelo serie door het opvallende steenfineer, dat in een flinterdunne laag op de fronten van de meubelen is aangebracht. De echte steen bereikt niet alleen indrukwekkende optische effecten, maar boeit ook met het ruwe gevoel van de steen die door de natuur wordt gecreëerd.

Het beste van alles

Ontdek hoe klassiek design en natuurlijke materialen kunnen worden gecombineerd tot een stijlvolle symbiose met behulp van nieuwe technieken.

Juwelen van de natuur

Een combinatie van twee materialen die je misschien niet verwacht, maar die in combinatie nog indrukwekkender zijn dan ze op zich al zijn.

Acacia natuur

Het hout van de robuuste acaciahout is dankzij de aangename bruine tint en de fijne nerf gemakkelijk te combineren met vele inrichtingsstijlen. De duurzaamheid en de tijdloze en elegante uitstraling van het acaciahout zorgen ervoor dat u nog lang plezier zult hebben van dit meubilair.

Steenfineer

Echte steen als materiaal voor het ontwerp van meubels is al een paar jaar in opmars. Geen wonder, want de flinterdunne leisteen kan flexibel op verschillende dragermaterialen worden aangebracht en biedt zo volledig nieuwe mogelijkheden om effectieve accenten te leggen.

Push-to-open Funktion

Met onze Juwelo serie hebben we het eenvoudig behouden zonder handgrepen. In plaats daarvan wordt een veel elegantere oplossing gebruikt: het push-to-open-mechanisme is de moderne manier om laden en deuren te openen. Aan de binnenzijde van het meubel is een scharnier bevestigd, dat voorzichtig de fronten opent door licht aan te drukken. Het vervelende vasthouden aan uitstekende handgrepen is nu verleden tijd. En afgezien van het feit dat het greeploze ontwerp er geweldig uitziet, maakt het ook het schoonmaken van de meubels gemakkelijker.

Elegante contrasten

Een ander hoogtepunt in het design is de zwarte voeg, die rond het steenfineer werd aangebracht. Het donkere frame zorgt ervoor dat de twee natuurlijke materialen nog beter van elkaar opvallen. Bovendien worden de filigrane metalen pootjes zo in kleur opgepikt, wat zorgt voor een nog harmonieuzer totaalbeeld van het meubilair.

Anti Tip Over

  • Extra veiligheidsvoorziening om te voorkomen dat meubels kantelen
  • Speciaal aanbevolen voor hoge, zware meubels zoals dressoirs, kasten, ladenkasten met grote schuifladen, enz.
  • Vooral belangrijk in familiehuishoudens met kleine kinderen
  • Weinig handgrepen - groot effect
  • Edel steenfineer van donkere, veelzijdige echte steen, uitstekend bewerkt en zorgvuldig aangebracht.
Juwelo Highboard

Buffetkasten

De bijpassende tegenhanger van het Juwelo buffet gebruikt niet de breedte maar de hoogte van de ruimte. Een highboard biedt op een slimme manier veel opbergruimte zonder er massaal uit te zien. Naast zijn praktische functie als ordehandhaver, fungeert een highboard ook als nuttige opbergruimte. Zo kunt u de woonkamer inrichten en uw favoriete stukken in de schijnwerpers zetten.

Dressoir

De lange ladenkast biedt veel ruimte voor alles wat schoon opgeborgen moet worden. Afhankelijk van het beoogde gebruik moet u uw dressoir kiezen op basis van de grootte en het aantal laden of compartimenten. Het is ook mogelijk om in een paar eenvoudige stappen de inbouwrekken achter de met leisteen beklede deuren te verwijderen om hogere voorwerpen op te bergen. Vazen, lampen en andere decoraties kunnen op de bovenkant van het dressoir worden geplaatst en gepresenteerd.

TV-meubel

Tv-meubel worden meestal gebruikt om het TV-toestel te dragen of, in het geval van hangende TV-toestellen, om de accessoires optimaal op te bergen. Daarom vindt u dit meubilair vaak onder de naam tv-tafel of tv-meubilair. Bijna alle lowboards hebben open en gesloten elementen. Alle kabels, dvd's en andere accessoires kunnen gemakkelijk in de laden worden opgeborgen. De open rekken zijn gereserveerd voor de ontvanger, zodat het signaal naar de afstandsbediening niet onderbroken wordt.

Console tafel

Of het nu gaat om een console in de gang of een stijlvol bureau in het thuiskantoor, de nieuwe Juwelo consoletafel is zowel decoratief als praktisch. Twee smalle laden bieden ruimte voor kleine voorwerpen zoals schrijfgerei of toetsen en zetten met de individuele leisteen echte accenten..

Wetenswaardigheden

Sinds enkele jaren wordt steen niet meer alleen maar beschouwd als een materiaal voor gebruik buitenshuis, maar vindt men steeds meer en nieuwe toepassingen in het huis. Omdat het mogelijk is geweest om steen in verschillende stappen om te vormen tot een flinterdunne plaat, zijn er nauwelijks grenzen aan het gebruik ervan. Om te voorkomen dat het van nature inflexibele materiaal tijdens de verwerking breekt, wordt het behandeld met polyesterhars en glasvezels. Het oppervlak is niet geschuurd om de ruwe en ongelijke structuur van de steen te behouden. Dit geeft u de mogelijkheid om steen in uw interieur te verwerken als vormgevend element voor meubels, zonder dat u tonnen aan kolossielen meesleept.