De DELIFE
shop

Nieuw & uitzonderlijk goed

Onze meubeldesigns vertellen buitengewone verhalen die we je in hun beste versie willen vertellen. Daarom is een nieuw logo of een nieuwe claim voor ons niet genoeg!

Door intuïtieve bediening, aantrekkelijke gemaksfuncties, indrukwekkende productpresentaties en intensieve storytelling brengen we je nu nog dichter bij onze meubelcreaties, designed in Germany, en geven we je een uitzonderlijk goede winkelervaring waar je blij van wordt.

1.

Een design waarin onze meubels centraal staan

Helder en duidelijk, ons nieuwe design ondersteunt niet alleen de duidelijkheid, maar geeft onze productafbeeldingen ook veel meer ruimte om hun effect te ontvouwen.

Delife Teaser Picture

2.

Duidelijke weergave van de categorieën

Met ons nieuwe categorieoverzicht is het kinderspel om je weg te vinden. Ongeacht of je op zoek bent naar een specifiek meubelstuk of een compleet interieur.

Delife Teaser Picture

3.

Uitgebreide filteropties

Dankzij onze verbeterde filters vind je altijd het product dat het beste bij je wensen past.

Delife Teaser Picture

4.

Comfortabele functies voor afrekenen & klantenaccount

Dankzij de intuïtieve navigatie kun je gemakkelijk je instellingen beheren en alle bestellingen, retourzendingen en betalingen bijhouden.

Delife Teaser Picture

5.

Meer video- en contentfuncties

Of het nu gaat om 3D-weergave, inrichting met augmented reality, door gebruikers gegenereerde content of productvideo's van hoge kwaliteit - onze video- en contentfuncties brengen je nog dichter bij onze producten en maken het makkelijker voor je om een beslissing te nemen bij het kiezen van meubels.

Delife Teaser Picture

6.

Verbeterde presentatie van onze DELIFE identiteit

Met onze nieuwe shop, nieuwe iconen, lettertypes en nog veel meer geven we onze shop een nog grotere herkenningswaarde. Dit maakt onze lifestyle nog bijzonderder en plaatst hem waar hij hoort: in het centrum van je leven.

Ontdek nu de nieuwe DELIFE Shop!

Delife Teaser Picture

En dat is nog maar het begin!

Omdat we nooit genoeg krijgen van onze passie voor unieke meubeldesigns, zullen we je in de toekomst nieuwe features blijven presenteren om je winkelervaring nog aangenamer te maken. Blijf op de hoogte!

Uw DELIFE Team