Filter
Filter toepassen
Alles resetten
0 Artikel

Gestoffeerde bedden van DELIFE - gewoon fantastisch!

Laat u fascineren! Uitzonderlijk sensuele ontwerpen die uw ogen fascineren! Laat u inspireren! Van nobele kwaliteit die u zult zien en voelen. Laat u uzelf verwennen! Van kostbare stoffen die uw zintuigen strelen. Laat u verleiden! Van gestoffeerde bedden die van uw slaapkamer uw eigen, indrukwekkend mooie paradijs van welzijn maken. Dan wordt u verliefd! In dit goede gevoel van gewoon beter slapen. Verlies je hart! Aan een gestoffeerd bed van DELIFE!


Wat is eigenlijk een gestoffeerd bed?

Als u op het internet rondkijkt naar gestoffeerde bedden, zult u snel merken dat er veel verschillende meningen zijn over wat nu eigenlijk onder een gestoffeerd bed wordt verstaan.  Toch is het eigenlijk niet zo moeilijk: in tegenstelling tot een gewoon Houtbed, zijn het hoofd-, voet- en zijgedeelte van een gestoffeerd bed comfortabel gestoffeerd en bekleed met een stevige stof.  Veel mensen zijn van mening dat een stevige matras al in een gestoffeerd bed geïntegreerd moet zijn. Dit is echter niet helemaal waar en zeker niet aan te bevelen voor een aankoop. Dit komt omdat u een stevige matras niet regelmatig hygiënisch kunt keren, laat staan vervangen wanneer dat nodig is. Dus als het nodig wordt een matras te vervangen, zult u ook een compleet nieuw bed moeten aanschaffen. Dit is niet nodig en zou niet het geval moeten zijn! Het is beter om precies die lattenbodem en matras te vinden die het beste bij uw slaapwensen passen en u bij ons uitsluitend te richten op het prachtige design van onze gestoffeerde bedden!


Waarom zijn gestoffeerde bedden zo trendy?

Gestoffeerde bedden zijn de meest populaire bedden in europa. Wij denken geheel terecht, want door de aangename stoffering zien gestoffeerde bedden, of het nu als een- of tweepersoonsbed is, er niet alleen comfortabel uitnodigend uit, ze zijn het ook. Geen storende randen die blauwe plekken kunnen veroorzaken, u kunt comfortabel tegen het hoofdeinde leunen, zelfs zonder kussen, en in sommige ontwerpen zijn de gestoffeerde zijpanelen uiterst praktisch om een boek of een leesbril neer te leggen. In het algemeen is het de oneindige verscheidenheid van verschillende ontwerpen die gestoffeerde bedden zo interessant en ongewoon maken. Als exclusief rond bed of in spannende golven, er is nauwelijks een vorm die niet mogelijk is met een gestoffeerd bed. Met een grote verscheidenheid aan bekledingen, zoals elegant wit leder of robuuste structuurstof, kunt u precies het bed krijgen waarvan u altijd hebt gedroomd en dat perfect harmonieert met de rest van uw slaapkamerinrichting. Op die manier kunt u gemakkelijk een oase van ontspanning creëren die helemaal is afgestemd op uw persoonlijke behoeften en die zich niet hoeft te verstoppen voor gasten.


Is een gestoffeerd bed iets voor u?

Door de extreme verscheidenheid aan vormen en kleuren is een gestoffeerd bed de allrounder onder de bedtypes en eigenlijk geschikt voor (bijna) iedereen. Aangezien u geen beperkingen hebt in de keuze van matras of lattenbodem, maakt het niet uit of u de voorkeur geeft aan zacht en warm of een beetje harder. Een gestoffeerd bed past zich altijd perfect aan uw slaapbehoeften aan. Om het ideale bed te vinden, moet u even nadenken over de hoogte waarop u het liefst slaapt. Ronde bedden, bijvoorbeeld, zijn meestal iets lager, terwijl gestoffeerde bedden met een geïntegreerde bedbodem meestal iets hoger zijn dan gewone houten bedden. Als u een boekenwurm bent of soms in bed moet werken, is een gestoffeerd bed met ingebouwde ledverlichting ideaal. Dit is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor opwindend mooie effecten.

Voor eigenaars van huisdieren, wier huisdieren in en uit de slaapkamer mogen, is een gestoffeerd bed echter eerder voorwaardelijk geschikt. Omdat menig lieve viervoeter de zachte bekleding graag gebruikt om zijn klauwen te scherpen. Krassen en scheuren op gestoffeerde bedden zijn moeilijk of onmogelijk te repareren. Wees er daarom in zo'n geval zeker van dat u met de mogelijke schade kunt leven voordat u uw gestoffeerde bed bestelt. Je moet tenslotte lang van je bed kunnen genieten! Gestoffeerde bedden komen trouwens het best tot hun recht in kamers met een moderne inrichting die tot het essentiële is beperkt. Als u genoeg ruimte hebt, kunt u het bed beter niet direct tegen een muur plaatsen. Hierdoor kan hij zijn volle klasse het meest indrukwekkend ontplooien. Als uw slaapkamer wat kleiner is, kunt u het beste kiezen voor een lichte stoffering en ook voor de bijzettafel of het highboard terughoudende kleuren gebruiken, om de visuele impact van de kamer niet onnodig te verminderen.


Wat is de beste manier om gestoffeerde bedden te onderhouden?

Ongeacht de gekozen bekledingsstof is een basisreiniging van uw gestoffeerd bed met een stofzuiger één keer per week meestal voldoende. Als er vlekken zijn ontstaan, is een licht vochtige doek met een mild sopje, bv. babyzeep, doeltreffend gebleken voor echt leder, kunstleder en stoffen met structuur. Babydoekjes of alcoholvrije cosmetische doekjes kunnen ook worden gebruikt voor kleine vlekken. Probeer de vlek met zachtheid te behandelen en wrijf niet te hard. Droog het gereinigde gebied daarna af om mogelijke kalkvlekken te voorkomen als het water te hard is. Voor textielhoezen, gelieve een beetje voorzichtig te zijn. Het beste is het zeepwater achterwege te laten en alleen gedestilleerd water te gebruiken om onaangename verrassingen te voorkomen. Als u niet zeker bent, kunt u beter contact opnemen met een professionele schoonmaker. Zij zullen uw gestoffeerde bed snel in zijn oude glorie herstellen.


Past een gestoffeerd bed bij uw woonstijl?

De meeste gestoffeerde bedden passen het best in een modern, meer rechtlijnig interieur met heldere dessins en sobere kleuren. De reden? De huidige gestoffeerde bedontwerpen zijn verrukkelijk opvallend en boordevol sympathieke dominantie. Speelse stijlen zoals modern country of zelfs vintage contrasteren meestal te veel met design en bekledingsstoffen zoals Kunstleeer. Daarom moet u hier iets voorzichtiger zijn en uw nieuwe gestoffeerde bed, vooral als het een futonbed is, liever integreren in een strakke slaapkamerstijl met duidelijke randen en klassieke materialen zoals glas of metaal. Hier zijn tijdloze woonstijlen als Modern Wonen, Loft of zelfs Minimal bijzonder geschikt om prachtige stijlvolle accenten te zetten en vele, vele complimenten te oogsten.


Breng je droombed naar huis! Laat geen indrukwekkend design van de hoogste kwaliteit meer aan u voorbijgaan. Bestel uw gestoffeerde bed bij DELIFE! Omdat je het verdiend hebt!

meer tonen minder tonen