Filter
von 92 cm bis 92 cm
von 165 cm bis 165 cm
von 60 cm bis 60 cm
Filter toepassen
Alles resetten
2 Artikel
Snel selecteren Sluiten
Bartafel Blokk 165x60cm acacia bruin met metalen frame
Bartafel Blokk
165x60cm acacia bruin met metalen frame

€ 1.129,90 € 1.179,90 (4.24% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Bartafel Blokk 165x60 cm natuur acacia metaalframe
Bartafel Blokk
165x60 cm natuur acacia metaalframe

€ 1.179,90 € 1.219,90 (3.28% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten

Blokk - De kracht van de natuur in een meubelreeks

Wanneer solid acacia hout vol indrukwekkende sterkte en hardheid wordt gecombineerd met de compromisloze rechtheid van zwart, gepoedercoat metaal, design meubilair wordt gecreëerd, dat is uniek presente en energiek. Laat u meeslepen door de vitaliteit van onze Blokk meubelreeks ! Of het nu als bartafel, kruk of salontafel -  is; met Blokk voelt u elke dag dat alleen echt indruk weet te maken op de echte en natuurlijke .

Blokk - De meubelserie voor krachtige inrichtingsideeën

De DELIFE-meubelserie Blokk is een opvallende combinatie van eenvoudig, bijna puristisch design en de twee edele, onvergankelijke materialen acacia en metaal. Het waardevolle acaciahout in tegenstelling tot de gepoedercoate, zwarte en slanke metalen poten ziet er bijzonder origineel en krachtig uit. U ontvangt onze meubelserie Blokk in de drie bijzondere kleuren natuur, matbruin en tabak, waarmee u naar wens adembenemende accenten kunt zetten in uw koninkrijk. De salontafel, kruk of bartafel van Blokk ziet er het beste uit in een helder interieur dat zich concentreert op de essentie. De meubelserie is daarom perfect geschikt voor de industriële uitstraling, maar kan ook perfect gecombineerd worden met een verfijnde, moderne of trendy stedelijke stijl. Door het zwarte metalen frame en de heldere lijnen kunnen de afzonderlijke elementen van de Blokk-serie eenvoudig worden geïntegreerd in het bestaande meubilair. Alle Blokk - meubelen ontvouwen hun volledige, natuurlijke kracht het beste tegen een relatief neutrale achtergrond in heldere tinten zoals helder wit of lichtgrijs. Patroon- of fotobehang kan het mooie effect van de edele korrel acacia snel en onnodig verpletteren. Daarom is het in geval van twijfel beter om voor uw nieuwe Blokk meubilair een effen kleurlocatie te kiezen.

Barkrukken en barhockers van Blokk - Een natuurlijke keuze 

Bij Blokk kunt u kiezen uit twee verschillende barkrukken. Aan de ene kant bieden wij u een lage barstoel uit één blok acaciahout of een hogere uitvoering met een licht metalen frame en comfortabele voetensteun. Beide barkrukken passen niet alleen perfect in het aanrecht thuis, maar hebben ook een uitstekend figuur in de keuken of woonkamer als extra en extravagante zitgelegenheid. In de kamer van uw tieners zijn de krukken net zo in goede handen als in de wintertuin of zelfs in de slaapkamer. Door de unieke productie wordt elke kruk en elke barkruk een onmiskenbaar unicum en een fascinerend bewijs van hoe divers de natuur kan zijn.

De bartafels van Blokk - Krachtig mooi in alle kamers

Door de aangename hoogte van 90 cm is de Blokk bartafel niet alleen ideaal als bar voor de feestkelder, maar ook als aanrechtblad voor de keuken, als dressoir voor de eetkamer of zelfs als consoletafel voor in de gang en hal. Het dikke tafelblad geeft Blokk een rustiek karakter, de metalen poten zorgen voor een aangenaam koele, veelzijdige breuk in stijl.  Alle barbladen van acaciahout zijn prachtige unieke stukken, die door natuurlijke, fijne scheuren, knoopsgaten en kleine inkepingen fundamenteel van elkaar kunnen verschillen. In combinatie met de Blokk barstoelen krijgt u een prachtige tafelgroep die indruk maakt op al uw gasten. Als u de voorkeur geeft aan een beetje meer contrast voor uw Blokk bartafel, kunt u de bartafel combineren met verschillende barstoelmodellen. De neutrale kleurstelling van de bartafel maakt een nieuwe interpretatie zeer eenvoudig. Bij de aanschaf van geschikte barstoelen voor uw Blokktafel dient u ervoor te zorgen dat u over de juiste zithoogte van ongeveer 60 cm beschikt.

Blokk salontafels - met de kracht van natuurlijkheid

Eenvoudig in stijl, indrukwekkend in effect - dat zijn de salontafels van onze Blokkmeubelserie. Een licht metalen frame in combinatie met de sterke balken van het acaciahouten tafelblad zorgt voor een sterke, solide maar niet verpletterende stijl die elke woonkamer een natuurlijke sfeer geeft.  De Blokk salontafels in drie kleurschakeringen passen net zo goed bij de gezellige bank als bij de klassieke 2-zitsbank, ongeagiteerd en stijlvol. De lage hoogte van 38 cm maakt de salontafels van de Blokk-serie ook geschikt voor banken met een lage zithoogte. De lange plaat biedt genoeg ruimte voor alle kleine dingen waar je op een perfecte tv-avond niet genoeg van kunt krijgen.

Met de DELIFE-meubelserie Blokk trekt de pure kracht van de natuur je koninkrijk binnen. Laat je inspireren door tijdloos design en uitgekiende materialen en laat iedereen zien hoe modern en stijlvol natuurlijkheid kan zijn.

meer tonen minder tonen