Filter
von 76 cm bis 76 cm
von 85 cm bis 85 cm
von 83 cm bis 83 cm
Filter toepassen
Alles resetten
2 Artikel
Snel selecteren Sluiten
Cocktail-fauteuil Caol 85x85 cm chenille beige
Cocktail-fauteuil Caol
85x85 cm chenille beige

€ 1.019,90
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Cocktail-fauteuil Caol 85x85 cm chenille gold
Cocktail-fauteuil Caol
85x85 cm chenille gold

€ 1.019,90
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten

Cocktailstoelen - zoveel stijl is nodig!

Soms is er gewoon iets meer stijl nodig om dingen in beweging te krijgen. Vaak is iets meer enthousiasme genoeg om helemaal nieuw te glanzen. En meestal is er maar een beetje meer charme nodig om zijn zin te krijgen. Deze charme, deze stijl en vooral altijd deze betoverende swing zijn in de cocktailfauteuils terug te vinden, om al meer dan 50 jaar door design en charisma steeds weer indruk te maken.


Cocktail fauteuil - Een mooi kind van de jaren 50

Voor meubel- en designdeskundigen is een cocktailfauteuil een gestoffeerde fauteuil met een halfhoge, doorlopende arm- en rugleuning. Deze heerlijk comfortabele zetels, samen met een niervormige salontafel en tulpvormige lampen, werden gecreëerd in de opwindende jaren 1950. De lasten van de oorlog waren eindelijk overwonnen en het economische wonder gaf alle reden om eindelijk weer te genieten. Het was weer tijd voor privé-feestjes, voor exclusiever eten en een nieuwe opkomst van ooit populaire drankcreaties. Mensen wilden hun cocktailglazen comfortabel en ontspannen kunnen vasthouden terwijl ze zaten te praten met andere feestgangers. Dit vereiste een stoel met een bijna rechte zitting en een hogere armleuning waarop niet alleen de onderarmen maar ook de bovenarmen comfortabel konden worden ondersteund. Sinds zijn uitvinding heeft de cocktailstoel hele generaties verrukt met zijn praktische en charmante vormen.


Waar komen cocktailzetels het best tot hun recht?

Cocktailstoelen, maar ook clubfauteuils, komen het best tot hun recht als u ze voldoende ruimte kunt geven. Alleen of als paar, ze zien er uiterst elegant uit in een inkomhal, voor de open haard of in een afgezonderde leeshoek. Aan de eettafel of opeengepakt naast de gestoffeerde suite gaan de cocktailstoelen, ongeacht de kleur, echter genadeloos verloren. Hier lijken ze al snel gewoon onhandig en misplaatst. Met een klein en eenvoudig bijzettafeltje komen cocktail- en loungestoelen visueel echt op gang en ontvouwen ze hun maximale charme. Er zijn geen grenzen aan de keuze van kleuren voor moderne cocktailstoelen. Het gemakkelijkst te integreren in elke interieurstijl zijn echter de absolute klassiekers in donkerbruin. Industrieel, vintage of minimalistisch - een donkerbruine, licht gebogen cocktailstoel van echt of kunstleer past gewoon perfect in elk interieur!


Hoe maak je een cocktailstoel schoon?

De meeste cocktailfauteuils zijn geïnspireerd op klassieke ontwerpen als het gaat om de bekledingsstof en zijn daarom ofwel gemaakt van echt leer of imiteren het natuurlijke materiaal met behulp van micro-suède of kunstleer. Alle drie de materialen zijn uiterst robuust en kunnen gemakkelijk en zonder veel moeite worden schoongemaakt en onderhouden. De veiligste manier om vlekken te verwijderen is met een beetje gedestilleerd water. Zo voorkomt u lelijke kalkvlekken, net als een professional. Stof en kruimels, die de neiging hebben zich te verzamelen in de spleten van elke fauteuil, kunnen eenvoudig worden weggezogen. Om echt leder en kunstleder soepel te houden, kunt u een speciaal lederverzorgingsproduct van een speciaalzaak gebruiken, spaarzaam gedoseerd en met zachte bewegingen op het oppervlak aangebracht. U hoeft deze procedure echter niet elke week uit te voeren, 2-3 keer per jaar is voldoende.

Cocktail fauteuils van DELIFE brengen tijdloos charmante stijl in uw vier muren! Spannende ontwerpen en een verfijnde afwerking zullen u elke dag opnieuw overtuigen van onze uitzonderlijke cocktailstoelen! Met onze 11 verschillende betalingsmogelijkheden en onze gratis leveringsservice tot aan de stoeprand, komen uw cocktailstoelen altijd gemakkelijk en zonder complicaties bij u thuis. Creëer uw eigen koninkrijk met onze cocktailstoelen!

meer tonen minder tonen