Filter
von 112 cm bis 200 cm
von 140 cm bis 140 cm
von 112 cm bis 200 cm
Filter toepassen
Alles resetten
6 Artikel
Snel selecteren Sluiten
Boxspring-bed Dream-Well 140x200 cm Grijs Microvezel stof
Boxspring-bed Dream-Well
140x200 cm Grijs Microvezel stof

€ 629,90 € 919,90 (31.53% bespaard)
klaar voor verzending
+60 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Boxspring bed Dream-Great met matras en topper
Boxspringbed Dream-Great
120x200 microvezel grijs

van € 779,90
klaar voor verzending
+37 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Boxspring bed Dream-Fine met matras en topper
Boxspringbed Dream-Fine
180x200 cm Microvezel Beige met TFK Matras en Visco Topper

van € 719,90
klaar voor verzending
+26 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Dream-Great boxspring frame zonder matras en topper Bedframe
Boxspring-frame Dream-Great
180x200 microvezel beige

van € 579,90
klaar voor verzending
+28 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Boxspringframe Dream-Fine zonder matras en topper Bedframe
Boxspring-frame Dream-Fine
180x200 microvezel beige

van € 479,90
klaar voor verzending
+16 beschikbare varianten

Bedenktijd tot 30 dagen! 

Na ontvangst van uw droom meubel kan u 30 dagen de tijd nemen voor zeker te zijn!

> 5000 producten klaar voor onmiddellijke verzending 

We leveren de meeste van onze producten binnen 3-4 werkdagen bij je thuis.

designed & developed in Germany

Ruime keuze aan betaalmogelijkheden 

Op rekening bij KLARNA, via PayPal & Co - betaal gemakkelijk en gemakkelijk met de betaalmethode van je voorkeur.

Deskundig advies & ondersteuning via telefoon, live chat & e-mail 

We adviseren je graag via live chat, e-mail of op onze gratis hotline: 0800 880 81 81
Snel selecteren Sluiten
Boxspringframe Dream-Well zonder matras en topper bedframe
Boxspringframe Dream-Well
180x200 cm Bouclé Crème-Wit

van € 429,90
klaar voor verzending
+26 beschikbare varianten

140 cm brede bedden

De eenslaper, de onafhankelijke. Degene die sowieso bezoek bij zich in bed heeft. Bedden met een breedte van 140 cm (1,40 m) worden comfort eenpersoonsbedden genoemd. Ze bieden veel ruimte voor een alleenstaande en zijn ook geschikt voor twee personen in een overgangsfase. Ze zijn perfect geschikt voor bezoekers, jongeren en smalle kamers. Het klassieke tweepersoonsbed begint op slechts 20cm afstand op 1,60m. Bijna anderhalve meter bed voor jezelf hebben is inderdaad comfort. Het equivalent van een tweepersoonsbed zou immers bijna drie meter breed zijn! Comfortabele eenpersoonsbedden kunnen dus een van de meest ontspannende dingen zijn waarop je jezelf kunt trakteren in je huis!


Comfortabele bedden van 140 cm zijn er in vele vormen

In principe is een comfortabel bed waarschijnlijk de belangrijkste basis voor een goede nachtrust - en dus een succesvolle start van de dag. De juiste bedkeuze beïnvloedt niet alleen je nachtrust, maar ook de volgende dag. Naast klassieke gestoffeerde bedden, modellen met matras, lattenbodem en frame winnen ook boxspringbedden aan populariteit. Gestoffeerde bedden en boxspringbedden bieden vaak een eenvoudige totaaloplossing die niet geconfigureerd en gemonteerd hoeft te worden. In tegenstelling tot individueel geconfigureerde bedden zijn het karkas en het hoofdbord meestal stevig met elkaar verbonden en bekleed met een stof, synthetische vezel of leer. Ongeacht de uiteindelijke bekleding moeten bedden vooral huidvriendelijk zijn. We brengen tenslotte een derde van ons leven in bed door. Iedereen die wel eens in een onbekend bed heeft geslapen, zoals een hotelbed, kent de mogelijke verschillen - vooral in ligcomfort. Hotelbedden zijn bijvoorbeeld steeds vaker Boxspringbedden. Deze worden vaak "Amerikaanse bedden" genoemd en bieden een ander soort comfort dan conventionele gestoffeerde bedden of bedden met een frame. Het is echter aan iedereen om te beslissen welke variant voor hem of haar de juiste is.


Over bedmaten -140 en andere bedmaten

Zoals met bedden te maken heeft, komt vaak technische termen tegen die voor hem of haar niet direct begrijpelijk zijn. Ook maten kunnen onder bepaalde omstandigheden in deze categorie vallen. Andere termen daarentegen spreken voor zich: Zo zijn hoogte, breedte en diepte - als ze precies in centimeters worden aangegeven - de snelste manier om te weten te komen of een gekozen bed ook echt genoeg plaats zal vinden in de eigen slaapkamer. Het is echter iets ingewikkelder als het bed onder een schuin dak of iets dergelijks moet worden geplaatst. Dan is de hoogte van het hoofdbord doorslaggevend. Daarom wordt in veel metingen de term hoofdbordhoogte gebruikt. Hiermee wordt niet de hoogte van het bedframe tot de bovenkant van het hoofdbord bedoeld, maar de gehele verticale lengte van het hoofdbord vanaf de vloer. De voethoogte daarentegen beschrijft de afstand van de bedvoet/vloer tot de onderste rand van het bedframe. De term "lattenbodemdiepte" beschrijft de afmeting voor de keuze van lattenbodems en matrassen. De afmeting beschrijft de afstand tussen de rand van de drager van de lattenbodem en de rand van het bed. De hoogte van de matras of lattenbodem moet zo gekozen worden dat de matras ver genoeg boven de rand van het bed uitsteekt, zodat de rand van het bed niet oncomfortabel is als je op de rand van het bed zit.


Combineer comfort en design

Natuurlijk is een goed uiterlijk voor ons allemaal belangrijk. Voor sommigen meer dan voor anderen. Maar zelfs als we het erover eens zijn dat het de innerlijke waarden zijn die echt tellen: Als je beide kunt hebben, waarom dan niet? Het juiste bed moet zeker afgestemd zijn op individuele behoeften. Slaapcomfort legt het absoluut af tegen design. Maar juist bij DELIFE kun je online eenpersoonsbedden kopen die deze balans perfect weten te vinden. Veel van onze design bedden, of het nu boxspring bedden, massief houten bedden of gestoffeerde bedden zijn, integreren fantastisch in bestaande structuren of kunnen gecombineerd worden met meubels uit onze eigen designseries. Qua eigenschappen, maar ook qua stijl en design, laten de meubels van DELIFE niets te wensen over. . 


Meer dan slapen - met 140 cm bedden van DELIFE

Comfortabele bedden, in 140 of 180 cm van DELIFE, zijn dus meer dan een meubelstuk. Ze leveren een essentiële bijdrage aan de kwaliteit van leven. Dat is precies de reden voor de verscheidenheid en toch uitgelezen selectie die je in onze winkel vindt. Want niet alleen persoonlijke smaak verschilt, maar ook individuele slaapgewoonten en behoeften. Want bedden zijn er niet alleen om te slapen, ze bieden ook ruimte om te ontbijten, te lezen of de tijd door te brengen.

 
Veel plezier bij het shoppen voor je nieuwe bed!

meer tonen minder tonen