Filter
von 1 cm bis 5 cm
von 140 cm bis 300 cm
von 40 cm bis 100 cm
Filter toepassen
Alles resetten
3 Varianten
Snel selecteren Sluiten
Zitplaat-Live-Edge acaciahout top boom rand massief
Zitplaat Live-Edge
boombank 255x40x5 acacia bruin

van € 479,90
klaar voor verzending
+3 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Tafelblad Live-Edge acacia houtblad massief boomrand
Eettafelblad Edge
180x90cm XL acacia natuur

van € 369,90
klaar voor verzending
+32 beschikbare varianten
Eettafelblad Edge-Pure
200x100 cm sterkte 2/2 cm eiken natuur

€ 819,90 € 879,90 (6.82% bespaard)
klaar voor verzending

Live-Edge massief houten panelen - maak uw eigen keuze

Geen meubelserie symboliseert het individuele leven zo indrukwekkend en veelzijdig als live-edge meubels van DELIFE. Daarom breken de unieke acaciahouten stukken met de nieuwste conventies. Het waardevolle hout met natuurlijke boomrand is ook individueel als massief houten plaat verkrijgbaar. Zo zijn er geen grenzen meer aan de creativiteit in het interieur. Het maakt niet uit of u het zelf doet of de timmerman die u vertrouwt bij uw persoonlijke project betrekt: Met de massief houten panelen met krimp kunt u uw eigen meubels met krimp. Met de vijf meest populaire trendkleuren kunt u uw meubeldroom ook altijd de juiste verflaag geven. Of het nu om een bank of een tafelblad gaat, elk stuk kan met u een heel nieuw leven beginnen. Als bureau, wastafel, plank of vensterbank. Er zijn geen grenzen aan uw creativiteit.


Design uw eigen tafels: massief houten tafelbladen nu beschikbaar als individuele items!

Onze massief houten tafelbladen zijn nu ook beschikbaar voor doe-het-zelvers en bieden talloze mogelijkheden om zelf unieke meubels te maken. Als u geen kant-en-klare meubels wilt kopen, maar gewoon uw eigen massief houten meubelen wilt ontwerpen, kunt u nu creatief aan de slag! De massief houten panelen, in verschillende uitvoeringen en kleuren, zijn ideaal voor al uw eigen projecten. Uw voordeel: U kunt het zelf doen of een timmerman inhuren die u vertrouwt en die alle meubelen ontwerpt van massief houten panelen in de gewenste maat en afwerking.


DELIFE - Unieke ideeën gemaakt van hoogwaardig massief hout

Tot nu toe kon u onze individuele en creatief ontworpen unieke stukken van massief hout alleen als kant-en-klare meubels kopen. DELIFE heeft een gloednieuw idee voor alle doe-het-zelvers, hobbytimmerlieden en inrichtingsindividualisten. Omdat de massief houten panelen nu per stuk te koop zijn. Ontwikkel uw eigen ideeën op basis van de acaciahouten panelen, die u kunt vinden in natuurlijke tinten, in bruin, in platina of in champagne en in verschillende afmetingen. Het concept is eenvoudig. U kiest de massief houten panelen die passen bij uw interieur en het idee voor nieuwe meubels. Dan kiest u de juiste maat en uw massief houten platen komen naar u toe. Banken of eettafels, een modern bureau van massief hout of een plank met een afwerking in boomrand kunnen gemakkelijk naar uw wensen worden gemaakt. Met een kader en de afwerking van uw keuze wordt u een ontwerper die Lebens(t)räume creëert met DELIFE massief houten panelen.


Vijf trendkleuren voor alle creatieve projecten

Afhankelijk van de meubelen die u wenst, kunt u de houten panelen in de gewenste dikte bestellen. De individuele massief houten panelen bieden u grenzeloze mogelijkheden om uw eigen inrichtings- en woonideeën te realiseren. Met elk paneel van massief acaciahout kiest u voor een levensstijl die u zal inspireren en uw creativiteit zal aanmoedigen. De natuurlijke schoonheid van deze massief houten panelen maakt ze tot een hoogtepunt voor mensen die zelf creatief willen zijn en meubels willen ontwerpen met een natuurlijke uitstraling. De voordelen van de afzonderlijke houten panelen zijn veelzijdig.
U hebt een idee en wilt een meubelstuk op maat laten maken van een van de meest populaire houtsoorten? Dan zijn onze massief houten panelen de beste basis. Do It Yourself is het motto volgens hetwelk u het mooie massieve hout kunt gebruiken om meubelstukken te bouwen.

meer tonen minder tonen