Filter
von 10 cm bis 200 cm
von 5 cm bis 210 cm
von 5 cm bis 220 cm
Filter toepassen
Alles resetten
10 Artikel
Boxspringbed Dream-Great
120x200 microvezel grijs

van € 779,90
klaar voor verzending
+37 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Boxspringbed Dream-Well 160x200 cm grijs microvezel stof
Boxspringbed Dream-Well
160x200 cm grijs microvezel stof

€ 979,90
klaar voor verzending
+60 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Boxspring bed Dream-Fine met matras en topper
Boxspringbed Dream-Fine
180x200 cm Microvezel Beige met TFK Matras en Visco Topper

van € 719,90
klaar voor verzending
+26 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 Bed Amarillo 180x200 cm met matras en topper boxspringbed
Boxspring-bed Amarillo
180x200 cm antraciet met Topper

van € 1.929,90
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Boxspring-bed Sebastiano
180x200 beige vlak geweven Topper

€ 1.929,90 € 2.019,90 (4.46% bespaard)
klaar voor verzending

Bedenktijd tot 30 dagen! 

Na ontvangst van uw droom meubel kan u 30 dagen de tijd nemen voor zeker te zijn!

> 5000 producten klaar voor onmiddellijke verzending 

We leveren de meeste van onze producten binnen 3-4 werkdagen bij je thuis.

designed & developed in Germany

Ruime keuze aan betaalmogelijkheden 

Op rekening bij KLARNA, via PayPal & Co - betaal gemakkelijk en gemakkelijk met de betaalmethode van je voorkeur.

Deskundig advies & ondersteuning via telefoon, live chat & e-mail 

We adviseren je graag via live chat, e-mail of op onze gratis hotline: 0800 880 81 81
Boxspring-bed Darleene
180 x 200 cm microvelours grijs met motor

€ 2.929,90 € 3.029,90 (3.3% bespaard)
klaar voor verzending
Snel selecteren Sluiten
Boxspringframe Dream-Well zonder matras en topper bedframe
Boxspringframe Dream-Well
180x200 cm Bouclé Crème-Wit

van € 429,90
klaar voor verzending
+26 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Boxspringframe Dream-Fine zonder matras en topper Bedframe
Boxspring-frame Dream-Fine
180x200 microvezel beige

van € 479,90
klaar voor verzending
+16 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Dream-Great boxspring frame zonder matras en topper Bedframe
Boxspring-frame Dream-Great
180x200 microvezel beige

van € 579,90
klaar voor verzending
+28 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Poten-set Dreambed 10 cm kunststof zilver
Boxspringsysteem Dream Fußvariantenset
aluminiumkleurig poten bodemvrijheid 10 cm voor bedbreedte 140/160/180

van € 39,90
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten

Boxspringbedden - Royaal goed slapen

Voor dromers, boekenwormen, warmhoudende slapers en ontbijt in bed is een boxspringbed de bekronende glorie van ontspanning. Omdat het oneindig aangenaam en heerlijk comfortabel is. Boxspring bedden beloven rustgevende en gezonde slaap nacht na nacht en verleiden veel mensen met hun indrukwekkende, uitnodigende ontwerp om een beetje tijd te nemen om te dromen en te ademen, zelfs overdag. Ervaar dit aangename tintelende gevoel van warmte en veiligheid, of het nu in king-size of als 140cm eenpersoonsbed is! Met DELIFE boxspring bedden inclusief matras en topper herontdek je je passie voor dromen en slapen!

Boxspring bedden - Dromerig comfortabel slapen

Waarom zou je een boxspring bed kopen? In tegenstelling tot een gestoffeerd of houten bed met een lattenbodem en relatief lage matrassen, wat vaak gebruikelijk is, bestaat het boxspringbed uit een stevige, reeds verende bodem, de zogenaamde boxspring of springbox beter gezegd. In de Amerikaanse vorm van het boxspringbed wordt een matras tot 30 cm dik op deze doosvormige basis gelegd. In de Scandinavische versie, die meestal in europa wordt verkocht, is de matras veel smaller en wordt hij aangevuld met een zogenaamde topper-matras. De wasbare topper zorgt voor de extra zachtheid van het bed en beschermt tegelijkertijd de matras eronder tegen vuil en beschadiging. In de regel heeft een boxspringbed ook een royaal, gestoffeerd hoofdbord, waartegen u comfortabel kunt leunen als u leest of televisie kijkt..

Wat is het verschil tussen een boxspring bed en een bed met een lattenbodem?

Waarom zou je een boxspring bed kopen? In tegenstelling tot een gestoffeerd of houten bed met een lattenbodem en relatief lage matrassen, wat in Duitsland gebruikelijk is, bestaat het boxspringbed uit een stevige, reeds verende bodem, de zogenaamde boxspring of springbox. In de Amerikaanse vorm van het boxspringbed wordt een matras tot 30 cm dik op deze doosvormige basis gelegd. In de Scandinavische versie, die meestal in Duitsland wordt verkocht, is de matras veel smaller en wordt hij aangevuld met een zogenaamde topper-matras. De wasbare topper zorgt voor de extra zachtheid van het bed en beschermt tegelijkertijd de matras eronder tegen vuil en beschadiging. In de regel heeft een boxspringbed ook een royaal, gestoffeerd hoofdbord, waartegen u comfortabel kunt leunen als u leest of televisie kijkt.

Voor wie zijn boxspring bedden het meest geschikt?

Boxspring bedden, vooral in kingsize van 200 cm breed of in trendy lederlook, bekoren op het eerste gezicht door hun opulente en luxueuze uitstraling. In elke slaapkamer vormen ze een altijd indrukwekkend middelpunt. Als u kiest voor een wit boxspringbed, wordt dit effect nog versterkt. Dit is een van de redenen waarom deze boxspring bedden zo populair zijn in de wereld. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk van een bed, het gaat ook om uw persoonlijke slaapbehoeften. Boxspring bedden zijn in principe bijzonder geschikt voor mensen die graag hoger slapen of last hebben van rug- of circulatieproblemen. De gemiddelde hoogte van boxspringbedden, of het nu gaat om een eenpersoonsbed van 140 cm of een tweepersoonsbed van 180 cm, is meestal 60 - 70 cm. Dit maakt opstaan en gaan liggen veel gemakkelijker dan bij een lager gestoffeerd bed.

Boxspring bedden kunnen door de speciale vorm van de bedbodem de warmte veel beter opslaan dan andere bedden en zijn daarom geschikt voor iedereen die het graag warm en luchtig heeft. Een bijzonder voordeel van onze DELIFE boxspring bedden is dat ze altijd met matras en topper geleverd worden. Het vervelende zoeken naar nieuwe en meestal ook dure matrassen, zoals bij een gewoon bed, wordt met een boxspring bed handig achterwege gelaten.

Hoe maak je een boxspringbed schoon en hoe verzorg je het?

Voor alle metalen onderdelen van de boxspringbed is het meestal voldoende om stof te verwijderen met een pluisvrije doek. Voor de bekleding van uw bed hangt de juiste verzorging in beslissende mate af van het gekozen bekledingsmateriaal. Bij stoffen bekleding kunt u het beste een stofzuiger gebruiken voor stof en kruimels. Je kunt iets voorzichtiger zijn met vlekken. U kent dit waarschijnlijk wel van andere textielbekledingen: als ze te nat zijn of met de verkeerde producten zijn behandeld, wordt de vlek twee keer zo groot of omgeven door lelijke krijtachtige randen. Om dit te vermijden, raden wij aan gedestilleerd water te gebruiken voor kleinere vlekken. Als u niet zeker bent of als de vlek groter is, is het beter een vakman in te schakelen die de onzuiverheden op het bed vakkundig kan behandelen. Dan heeft u geen omkijken meer naar uw boxspringbed en glimt het snel weer als nieuw. Kunstlederen of lederen bedden zijn niet zo gevoelig voor vlekken als met stof beklede boxspringbedden. Bij kunstleder kunt u vlekken op het bed behandelen met een vochtige doek of zelfs met babydoekjes. Voor echt leder is het gebruik van een beetje gedistilleerd water op een pluisvrije doek doeltreffend gebleken. Om het leder soepel te houden, is het goed imitatieleer en echt leder regelmatig te behandelen met speciale verzorgingsproducten uit de vakhandel. Als u bij het onderhoud van uw bed de aanwijzingen van de fabrikant opvolgt, zult u lang van uw boxspring kunnen genieten.

Waar moet je op letten bij boxspringmatrassen?

Net als bij alle andere bedden is een goede luchtcirculatie van cruciaal belang voor een lange levensduur van de matras. Keer daarom de matrassen van uw boxspring bed rustig vaak. Vooral in de eerste zes maanden is het raadzaam om zowel de matrassen als de topper van de boxspring ten minste eenmaal per maand te keren. Daarna is drie tot vier keer per jaar genoeg. Ook al is een matrasbeschermer voor bedden in principe een goede zaak, voor boxspringbedden kunt u het gerust zonder doen. Enerzijds omdat het de luchtcirculatie zou verstoren, anderzijds omdat de topper de rol van matrasbeschermer op zich neemt. U kunt de hoes van de topper gewoon verwijderen en in de machine wassen. Je zult genieten van het schone gevoel, dat beloof ik je!

Bij welke stijl meubels past een boxspring?

In de regel is het ontwerp van een boxspring bed zeer klassiek en eenvoudig. Zo'n bed ziet er immers buitengewoon pompeus en indrukwekkend uit, alleen al door zijn doosvorm en de relatief hoge matrassen. Deze expressieve uitstraling is ook de reden waarom de boxspring meestal in sobere kleuren wordt uitgevoerd, zoals zwart, wit of in lichtbruin. Door zijn rechtlijnige vormgeving ziet een boxspring bed er het chicst uit in een klassiek of zelfs modern-futuristisch interieur, vooral als het een donker bed is met een even donker hoofdeinde. Een licht of zelfs wit bed kan echter beslist flexibeler worden geplaatst en past met de passende accessoire zoals speelse kussens, heel goed in de landhuis- of vintage-stijl. Wie verslaafd is aan de puristische charme van de industriële stijl, heeft sterke contrasten en een beetje moed nodig om de zwaarte van de boxspring weg te nemen. De beste manier om dit te bereiken is bewust te kiezen voor andere meubels in de slaapkamer waarvan het ontwerp is voorzien van effectieve onderbrekingen die een doelgericht tegenwicht vormen voor de omvangrijke boxspring - weelde. Zo kunt u met een  hanglamp van gerecycleerd metaal een interessant en zeer opvallend accent creëren en uw bed een beetje uit het middelpunt van de belangstelling halen.

Is boxspring bed design ook geschikt voor eenpersoonsbedden?

Lange tijd werden boxspring bedden beschouwd als vrijwel voorbestemd voor tweepersoonsbedden vanwege hun indrukwekkende uiterlijk en werden ze zeer populair als hotelbedden vanwege het gemak en de hygiëne bij het hanteren van de matrassen en topper. Zelden vond men boxspringbedden die kleiner waren dan minimaal 160 cm. Alleen de grote belangstelling van de klanten en de sterke toename van eenpersoonshuishoudens met kleinere appartementen besloten steeds meer fabrikanten ook kleinere varianten van deze luxe bedden te maken. En met volledig succes. Want ook de kleine boxspring bedden van 140 cm verliezen niets van hun gezelligheid en indrukwekkend mooie design. Eenpersoonsbedden in boxspring design passen perfect bij een paar sobere woonaccessoires, zelfs in kleinere kamers, en laten u heerlijk slapen. Als u bang bent dat uw nieuwe, heerlijk comfortabele eenpersoons boxspring bed er te volumineus uitziet in de slaapkamer, raden wij u aan een grote spiegel als wanddecoratie te plaatsen. Dit vergroot optisch elke ruimte en tovert de nodige lichtheid tevoorschijn voor een droomachtige slaapgelegenheid. 

Boxspring bedden van DELIFE zullen u inspireren! Buitengewone ontwerpen in de hoogste kwaliteit en aangename kleuren maken van onze bedden iets heel bijzonders. Laat ons u verleiden om te dromen en te ontspannen. Je hebt het verdiend!

meer tonen minder tonen