Anderen hebben meubels.
Wij hebben lifestyle.

Uw leven is buitengewoon. En wij creëren de meubels ervoor. 

Wat belangrijk voor ons is.

We willen dat mensen hun persoonlijkheid kunnen uitdrukken. Met meubels die net zo bijzonder zijn als zijzelf.

Wij maken bijzondere meubels.
In bijzondere kwaliteit en tegen bijzonder goede voorwaarden.

Met onze meubels willen we mensen zoals jij aanmoedigen om uitzonderlijk te leven en te wonen. Daarom stoppen we niet bij de kwaliteit van onze designs, maar richten we ons ook op eerlijke prijzen en een uitstekende service die je winkelervaring gewoonweg uitzonderlijk maakt.

Exclusiviteit voor een eerlijke prijs

Bij ons bepaalt alleen de kwaliteit de prijs. Niet de naam en nooit alleen een afbeelding. Omdat we unieke waarde leveren. En altijd tegen een eerlijke prijs met prijsgarantie, die je eenvoudig kunt betalen met een van de vele betaalmethoden.

De laatste trends direct bij je thuis

Met onze flair voor trends creëren we buitengewone meubelontwerpen in de exclusieve DELIFE stijl, die we snel op de markt brengen en nog sneller bij jou thuis.

Passie voor het materiaal

We houden van en respecteren de materialen die we gebruiken voor onze ontwerpen. Onze passie en kennis van massief hout, edelsteen of exclusieve stoffen worden weerspiegeld in elk van onze meer dan 5.000 afgewerkte en voorgemonteerde meubelstukken.

Designed & developed in Germany

We streven ernaar om aan de hoogste normen te voldoen met elk van onze designs. Daarom ontwerpen we elk detail met de grootste zorg en al onze expertise. Onze meubels combineren functionaliteit en schoonheid met hoogwaardig vakmanschap. Ze symboliseren onze betrokkenheid en onze overtuiging dat het kwaliteit is die Duits design zo speciaal maakt.

De mensen achter DELIFE

Onze sleutel tot succes zijn mensen vol creativiteit, betrokkenheid en passie. Als een goed gecoördineerd team ondersteunen we de sterke punten en unieke vaardigheden van elk individu. Zo creëren we buitengewone synergieën om efficiënt en innovatief te handelen. Met nieuwsgierigheid, moed en wederzijds respect bereiken we samen onze hoge normen en doelen.

Maak deel uit van DELIFE!

Dat hebben we al bereikt!

Plenty online retailer Award 2016

Shop Usability Award 2016 & 2022

Beierse beste 50 2021 

Lifestyle - Designed in Germany
product-slider-image
Geeft uitdrukking aan je levensstijl – live unique
Met onze ontwerpen uit Duitsland willen we je helpen je unieke levensstijl op een heel individuele manier tot uitdrukking te brengen. Door onze zorgvuldige selectie van materialen, kleuren en ontwerpen ondersteunen we je om je eigenheid met vreugde en optimisme te beleven. Dit streven wordt weerspiegeld in al onze meubelontwerpen en moet je aanmoedigen om gewoon te zijn wie je bent. Gewoon buitengewoon.

Naar de meubelserie


product-slider-image
product-slider-image
product-slider-image

Dit is belangrijk voor ons

Sociale duurzaamheid

Creativiteit en kwaliteit hebben bovenal veilige leefomstandigheden nodig om zich volledig te kunnen ontwikkelen. Een eerlijk inkomen en toegang tot onderwijs zijn de belangrijkste voorwaarden voor een zelfbepaald leven en een functionerende gemeenschap. Daarom werken we alleen met producenten en projecten die onze waarden delen.

Ecologische duurzaamheid

Als ontwerpers van hoogwaardige creaties van massief hout is het in ons eigen belang om onze hulpbronnen zo veel mogelijk te sparen. Daarom gebruiken we alleen massief hout van staatsteelt zonder chemicaliën en besparen we materiaal en energie. We zijn nog niet perfect. Maar we worden elke dag beter.

Certificering

Iedereen kan praten. Wij willen overtuigen met feiten! Daarom zijn we niet alleen FSC®-gecertificeerd, maar hebben we dankzij ons harde werk en onze toewijding ook andere certificaten behaald. Ze bewijzen dat we kwaliteit, duurzaamheid, milieubescherming en de strijd tegen kinderarbeid serieus nemen.

Discover uniqueness live 
product-slider-image
The STORE
Het kloppende hart van ons meubeluniversum bevindt zich in Ebersdorf bij Coburg. Op 3000 vierkante meter vertelt elk zorgvuldig gerangschikt meubelstuk niet alleen zijn eigen verhaal, maar creëert het ook een indrukwekkende sfeer vol creatieve inrichtingsideeën om aan te raken en uit te proberen. Onze STORE is meer dan alleen een showroom, het is een plek waar persoonlijk advies van onze medewerkers dromen eindelijk werkelijkheid laat worden.
Openingstijden: ma-vr van 8.00 - 17.00 uur, za van 10.00 - 16.00 uur
Adres: Ehrlicher Str.19 in 96237 Ebersdorf bei Coburg, Duitsland
Contact: store@delife.eu