Filter
von 50 cm bis 108 cm
von 75 cm bis 212 cm
von 50 cm bis 103 cm
Filter toepassen
Alles resetten
5 Artikel
Loungetafel Nice
133x73x51 Rotan witgewassen glazen blad loungetafel

€ 499,90 € 819,90 (39.03% bespaard)
klaar voor verzending
Hangfauteuil Edessa
hangfauteuil met witte rotan kussens

€ 479,90 € 819,90 (41.47% bespaard)
klaar voor verzending
Loungebank Melania
212x103 cm teak natuur met kussens bruin

€ 1.179,90 € 1.929,90 (38.86% bespaard)
klaar voor verzending
Loungetafel Nice
100x50 cm rotan grijs glazen top

€ 239,90 € 419,90 (42.87% bespaard)
klaar voor verzending
Loungestoel Nice
103x95 in rotan grijs met kussen bruin loungestoel

€ 619,90 € 919,90 (32.61% bespaard)
klaar voor verzending

Tuinmeubelen - Zo mooi als de zomer

Beleef de mooiste zomer van je leven! Gewoon voor de deur, in de tuin, op het balkon of het terras! Want met de tuinmeubels van DELIFE tovert u uw koninkrijk om tot een echt vakantieparadijs! Heerlijk ontspannen, indrukwekkend gezellig en tegelijkertijd duurzaam en milieuvriendelijk. Gewichtloze designs en zorgvuldige afwerking maken uw droom van een eigen loungehoek eindelijk waar. Haal de tuinmeubelen van ligstoel tot de hele set bij DELIFE - Zodat elke zomer gewoon onvergetelijk is! 


Omdat het nieuwe mooi gewoon duurzaam is

Duurzaamheid is niet alleen een bijzonder belangrijk onderwerp voor ons, maar ook een opwindend en uitdagend onderwerp. Want het vergt creativiteit om het bestaande in een nieuwe context te zien, moed om nieuwe technologieën en fabricageprocédés te ontwikkelen, maar ook veel kennis van materialen, teeltmogelijkheden en tradities om een oude schat aan ervaring opnieuw te gebruiken. Met deze combinatie is het mogelijk iets nieuws te creëren zonder de middelen aan te tasten, en tegelijkertijd onze moderne normen niet alleen te handhaven, maar zelfs te verbeteren. Door onze ervaring met duurzame bosbouw en ge-upcycled hout hebben wij steeds meer fascinatie en enthousiasme ontwikkeld voor het thema duurzaamheid en het verheugt ons te weten dat steeds meer klanten aan onze kant staan als het over dit onderwerp gaat. Toen wij op het idee kwamen om eindelijk meubelen voor buiten te ontwikkelen, was het dan ook meteen duidelijk dat, als wij deze nieuwe productlijn wilden veroveren, dit alleen met duurzame natuurlijke materialen zou gebeuren. Daarom hebben wij tuinmeubelen gecreëerd die voldoen aan onze hoge eisen op het gebied van design, comfort maar ook milieuvriendelijkheid en waarmee u nu van uw huis een koninkrijk kunt maken op het balkon, het terras of in de tuin.

Of ze nu gemaakt zijn van rotan, zeegras of teak - onze tuinmeubelmaterialen zijn afkomstig van duurzame teelt.

Rotan

 • Afkomstig van de Oost-Aziatische Rotang palm, bekend om zijn extreem snelle groei
 • Geen enkel materiaal in de meubelmakerij is duurzamer
 • Kan alleen met de hand worden bewerkt en verwerkt
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Bijzonder licht en stabiel

Zeegras

 • Vooral in de Aziatische regio populaire plant voor vlechten van welke soort dan ook
 • Is gedroogd en gevlochten tot koorden
 • Kan gevlochten, geweven en opgewonden worden
 • Aangenaam voor de huid en heerlijk licht
 • Elk stuk is handgemaakt en uniek

Teak

 • Van duurzame plantageteelt
 • Snelle groei
 • Bijzonder hitte- en ongediertebestendig
 • Bestand tegen schokken en krassen
 • Aangenaam ingetogen bruine tint, die uitstekend gecombineerd kan worden


Waar kunnen tuinmeubelen van natuurlijke materialen het best worden geplaatst?

Rotan, zeegras en teak zijn zeer robuuste en duurzame materialen, maar ze blijven nog langer mooi als u zich aan een paar kleine regels houdt.

Vermijd te veel direct zonlicht. Te veel UV-straling heeft hetzelfde effect op tuinmeubelen als op onze huid. Het materiaal wordt droog en broos en ziet er daardoor ouder uit dan het in werkelijkheid is. Daarom is een overdekt terras of balkon met een privacyscherm perfect voor uw tuinmeubelen van natuurlijke materialen, omdat het een goede bescherming biedt tegen te veel direct zonlicht.

Laat uw tuinmeubelen niet buiten staan in de regen. Want permanente nattigheid is niets voor uw mooie meubelen. Daarom is het het beste om na elk gebruik geschikte hoezen te gebruiken, die uw meubelen beschermen tegen alle schadelijke milieu-invloeden en ervoor zorgen dat ze er vele jaren lang heel goed blijven uitzien.


Hoe reinig je het best tuinmeubelen van natuurlijke materialen

Reiniging en onderhoud van rotan meubelen

Om stof, plantenresten of pluisjes van het fijne vlechtwerk te verwijderen, kunt u het beste een handborstel met zachte haren gebruiken op de oppervlakken die gemakkelijk te bereiken zijn. Een snoerloze tafelstofzuiger met een hulpstuk is ook zeer nuttig gebleken. Voor moeilijk bereikbare plaatsen kunt u het beste een tandenborstel gebruiken om vuil te verwijderen. Als de hitte te intens is, kunt u uw rotanmeubelen goed doen door de vezels voorzichtig met een beetje water af te stoffen en ze vervolgens voorzichtig te drogen. Dit houdt de rotanvezels mooi bij de hand en voorkomt dat ze broos worden.

Zeegras meubelen schoonmaken

Zeegras beste manier om droog vuil van zeegras te verwijderen is met een zachte borstel. Verwijder gemorste vloeistof zo snel mogelijk en voorzichtig met een absorberende, zachte doek. Vlekken die al zijn opgedroogd, zijn moeilijk uit de stof te verwijderen.

Teak meubilair

Het is voldoende om teakhouten meubelen regelmatig schoon te maken met een doek die licht bevochtigd is met schoon water.

Geniet van uw indrukwekkende tuinmeubelen van duurzame materialen en geniet van perfect elegante zomermomenten.

meer tonen minder tonen