Filter
von 15 cm bis 65 cm
von 4 cm bis 28 cm
von 28 cm bis 34 cm
Filter toepassen
Alles resetten
4 Artikel
Snel selecteren Sluiten
Deco tafel Tatius 28x28 acacia natuur frame metaal zwart
Deco tafel Tatius
28x28 acacia natuur frame metaal zwart

€ 89,90 € 149,90 (40.03% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Beistelltisch Tatius
28x28 Sheesham Natur Gestell Schwarz

€ 89,90 € 129,90 (30.79% bespaard)
klaar voor verzending
Snel selecteren Sluiten
Bijzettafel Tatius acacia natuur 28x28 roestvrij stalen frame
Bijzettafel Tatius
acacia natuur 28x28 roestvrij stalen frame

€ 129,90 € 169,90 (23.54% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Poot winkelpoot rvs geborsteld 15 cm voor kastmeubels met een diepte van 30-35 cm (set van 2) Winkelkufe
15 cm Metall Schwarz für Kastenmöbel der Tiefe 40 cm (2er Set)

€ 59,90 € 109,90 (45.5% bespaard)
klaar voor verzending

Bijzettafels - experts in kleine dingen!

IIn werkelijkheid zijn het altijd die kleine dingen die ons naar de rand van krankzinnigheid drijven. En bijna altijd hebben die kleine dingen te maken met te weinig ruimte, of preciezer gezegd te weinig bergruimte. Het slechte van deze kleine dingen is dat ze zoveel vrijheid nodig hebben en graag liggen waar ze niet thuishoren. Met bijzettafels van DELIFE kunt u eindelijk een einde maken aan de kleine details waanzin! Zet gewoon de kleine tafels bij het bed, bij de bank en overal waar je vermoed waar kleine vervelende dingen zijn. Onze bijzettafels weten met hun eigen, heel bijzondere magie op een bijna magische manier alle kleine dingen bij elkaar te brengen. Het is waanzinnig!


Bijzettafels zijn altijd in de mode

Bijzettafels worden vaak onderschat als een meubelstuk. Natuurlijk is het waar dat bijzettafels niet zulke opvallende meubelstukken zijn als bijvoorbeeld garderobekasten of sofa's. Dat ligt echter in de aard der zaak, want bijzettafeltjes zijn nu eenmaal klein. Maar ondanks hun kleine formaat zijn bijzettafeltjes enorm praktisch. In de woonkamer zijn bijzettafels ideaal voor het opbergen van allerlei voorwerpen.  Ze zorgen er altijd voor dat de woonkamer er opgeruimd uitziet. Natuurlijk bieden bijzettafeltjes ook plaats voor een drankje 's avonds of een gezellige thee. In de entreeruimte daarentegen worden bijzettafels vaak gebruikt als telefoontafels. Naast de uiterst praktische opbergfunctie mag echter ook het decoratieve effect niet worden onderschat. Bijzettafels zijn zeer geschikt om bepaalde decoratieve elementen, zoals lampen, planten of andere accessoires, tot hun recht te laten komen. Maar ook een foto van uw dierbaren vindt een passende plaats op een bijzettafeltje. Maar ook juist door hun formaat bieden bijzettafels een voordeel. als u nog gaten in uw woonkamer heeft die opgevuld moeten worden, zijn bijzettafels daar ideaal voor. vakkundig geplaatst en voorzien van de juiste accessoires, verrijken bijzettafels elke woonruimte. Het maakt niet uit of het de woonkamer of de entree is. Een ander toepassingsgebied voor bijzettafeltjes is de slaapkamer. De klassieke nachtkastjes kunnen uitstekend vervangen worden door bijzettafeltjes. Eenvoudige elegantie en hoge afwerking zijn de kwaliteitskenmerken die alle bijzettafels van Delife onderscheiden. Hier bij ons vindt u een zeer ruime keuze uit de meest uiteenlopende modellen in de categorie bijzettafels. Van modern tot klassiek, geen wens blijft onvervuld.

Deluxe lifestyle - dat is waar onze producten voor staan. Wij bieden unieke producten tegen een betaalbare prijs. Als u één of misschien zelfs meerdere bijzettafels uit ons assortiment in uw huis hebt staan, is de afgunst gegarandeerd. Laat u inspireren door onze uitzonderlijke en kwalitatief hoogstaande bijzettafels. Voor een ongecompliceerd afrekenproces kunt u kiezen tussen verschillende betaalmethoden.

meer tonen minder tonen