Filter
von 40 cm bis 135 cm
von 88 cm bis 220 cm
von 34 cm bis 40 cm
Filter toepassen
Alles resetten
6 Artikel
Snel selecteren Sluiten
Tv-meubel Juwelo 220 cm acacia natuur steen fineer metaal zwart
Tv-meubel Juwelo
220 cm acacia natuur steen fineer metaal zwart

€ 1.119,90
klaar voor verzending
+3 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
TV-meubel Juwelo 200 cm acacia natuur steenfineer metaal zwart
TV-meubel Juwelo
200 cm acacia natuur steenfineer metaal zwart

€ 1.019,90
klaar voor verzending
+3 beschikbare varianten
Boekenkast Juwelo
88 cm acacia natuur steenfineer metaal zwart

€ 1.019,90
klaar voor verzending
Snel selecteren Sluiten
Dressoir Juwelo 150 cm acacia natuursteen fineerhout metaal zwart
Dressoir Juwelo
150 cm acacia natuursteen fineerhout metaal zwart

€ 1.229,90 € 1.279,90 (3.91% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Dressoir Juwelo 175 cm acacia natuur steenfineer hout metaal zwart
Dressoir Juwelo
175 cm acacia natuur steenfineer hout metaal zwart

€ 1.379,90 € 1.419,90 (2.82% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten

Bedenktijd tot 30 dagen! 

Na ontvangst van uw droom meubel kan u 30 dagen de tijd nemen voor zeker te zijn!

> 5000 producten klaar voor onmiddellijke verzending 

We leveren de meeste van onze producten binnen 3-4 werkdagen bij je thuis.

designed & developed in Germany

Ruime keuze aan betaalmogelijkheden 

Op rekening bij KLARNA, via PayPal & Co - betaal gemakkelijk en gemakkelijk met de betaalmethode van je voorkeur.

Deskundig advies & ondersteuning via telefoon, live chat & e-mail 

We adviseren je graag via live chat, e-mail of op onze gratis hotline: 0800 880 81 81
Snel selecteren Sluiten
TV-meubel Juwelo 200 cm acacia natuur steenfineer open vak metaal zwart
TV-meubel Juwelo
200 cm acacia natuur steenfineer open vak metaal zwart

€ 719,90 € 1.029,90 (30.1% bespaard)
klaar voor verzending
+3 beschikbare varianten

Juwelo van DELIFE – Meesterwerken uit steen

Juwelo is de trendmeubelserie die steen op een fascinerende manier herdefineert en zich consequent richt op de schoonheid van dit unieke materiaal. Of het nu gaat om eettafels, boekenkasten of dressoirs en tv-meubels, Juwelo zal u betoveren met de presentie en de ongelofelijke levendigheid van echt steenfineer. Het bijzondere gevoel, de edele glans, de spannende, asymmetrische designs en de uitstekende afwerking maken Juwelo tot een waar juweel, een meubelkunstwerk.

Juwelo – De bijzondere meubelserie van hout en steen

Onze massief houten serie Juwelo combineert edel, fijnkorrelig acaciahout met een uniek echt steenfineer en roept zo een echt vuurwerk aan indrukken op die al uw zintuigen zullen prikkelen. Centraal in elk Juwelo-meubel staat het bijzondere gebruik van fijn fineer van echte steen. Elk fineer is absoluut uniek en wordt met de grootste zorg aan het onderliggende hout bevestigd. Maar wat is steenfineer eigenlijk en waarom is het zo geschikt voor bijzondere meubelcreaties?

Met de schoonheid van natuur steenfineer - De Juwelo massief houten serie

Steenfineer is een flinterdunne plaat, meestal gemaakt van leisteen. Om te voorkomen dat dit dunne materiaal breekt, is het versterkt met polyesterhars en glasvezel en kan het flexibel op verschillende dragermaterialen worden aangebracht en zijn ongelooflijke charme tonen. Het oppervlak van onze meubelen van steenfineer is ruw, d.w.z. de natuursteen wordt niet gepolijst en zijn originele structuur blijft bewaard. Dit zorgt niet alleen voor indrukwekkende optische effecten, maar voelt ook uniek mooi aan. Om ervoor te zorgen dat u vele, vele jaren van het steenfineer kunt genieten, hebben wij het vanzelfsprekend voorzien van een oppervlaktecoating die het zeer goed bestand maakt tegen een groot aantal beschadigingen.

Juwelo boeit door zijn rijkdom aan details

Zoals u van ons gewend bent, hechten wij bij Juwelo veel waarde aan diversiteit en zetten we bij elk meubelstuk accenten via verschillende kleine en grote details. Bij de boekenplanken, dressoirs, ladenkasten en TV-tafels kunt u kiezen uit een uitvoering met een zwarte rand rond de natuursteen fineeroppervlakken of liever een volledig front uit steen. De zwarte rand accentueert de echte steen visueel en laat hem stralen. De versie zonder rand daarentegen ziet er rustieker uit en heeft een natuurlijke uitstraling. Alle meubels uit de Juwelo serie fascineren door hun opvallende, vaak asymmetrische vormgeving en de prachtige combinatie van het kostbare edelhout van de acacia en de prachtige kleurnuances van het steenfineer.

Wat is de beste manier om Juwelo te combineren?

Het is wellicht verrassend, maar alle Juwelo-meubelen zijn, ongeacht het opvallende ontwerp, uitstekend te combineren met de meeste meubels. Dit komt enerzijds door het natuurlijke acaciahout, dat door zijn ingetogen kleur en fijne nerf nooit op de voorgrond treedt. Anderzijds wordt het steenfineer gekenmerkt door een bijzonder groot aantal kleurnuances, waarvan er altijd wel één perfect bij uw interieur past. Net als bij een waardevolle opaal is het kleurenspel zo stimulerend dat je er steeds weer naar moet kijken, maar nooit zo opdringerig dat je er ooit genoeg van zou kunnen krijgen. Bij Juwelo heeft u de vrije keuze of u uw eetkamer of woonkamer volledig wilt inrichten met deze prachtige serie of dat u de voorkeur geeft aan enkel op zichzelf staand meubelstuk. Wat u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u bewonderende blikken en veel complimenten krijgt.

Een belangrijke opmerking: Hoewel het steenfineer dun is, hebben onze meubels nog steeds een groot gewicht. Daarom worden bijzonder zware highboards uit deze serie geleverd met een Anti-Drop-functie met deuvels en voorgeboorde gaten voor de bevestiging aan de muur. Wij vragen u deze highboards stevig aan de wand te bevestigen om kantelen als gevolg van eenzijdige belasting te vermijden en zo ook verdere schade te voorkomen!

meer tonen minder tonen