Filter
von 92 cm bis 92 cm
von 165 cm bis 165 cm
von 60 cm bis 60 cm
Filter toepassen
Alles resetten
2 Artikel
Snel selecteren Sluiten
Bartafel Blokk 165x60cm acacia bruin met metalen frame
Bartafel Blokk
165x60cm acacia bruin met metalen frame

€ 1.129,90 € 1.179,90 (4.24% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Bartafel Blokk 165x60 cm natuur acacia metaalframe
Bartafel Blokk
165x60 cm natuur acacia metaalframe

€ 1.179,90 € 1.219,90 (3.28% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten

Bartafels - Voor de hogere klasse!

Hij is een middelpunt. Hij is een magneet. Hij is mooi. Hij is elegant. Hij is koning van barmeubels. Hij is de bartafel! Hoe nederig staan wij voor Hem zonder te gaan zitten. Hoe jaloers zijn we op de gelukkigen die een bar bezitten. Want is het niet zo vaak zo'n zwarte bartafel die ons groter, verfijnder en interessanter doet lijken? Worden we niet allemaal iets bijzonders als we aan een bartafel staan in briljant wit hoogglans? Ja, de bartafel is de koning - het laat ons delen in zijn royaliteit.


Bartafels - garantie voor een geslaagd feest

Wie heeft dit niet meegemaakt? Er komt een groot feest aan, zoals uw eigen verjaardag, en u vraagt zich af waar u al die gasten moet laten? Hier zijn bartafels de ideale optie. Enerzijds bieden bartafels veel ruimte voor veel gasten. Bartafels daarentegen zijn juist voor dit doel ontworpen en garanderen zo een ontspannen sfeer voor een geslaagd feest. Bartafels vormen het middelpunt van de communicatie op feesten en zorgen er zo voor dat de gasten snel met elkaar in gesprek kunnen komen en een goed gesprek kunnen voeren. Wij bij DELIFE hebben veel verschillende bartafels voor u in de aanbieding.


Bartafel of toonbank - bij DELIFE vindt u een verscheidenheid aan bartafels.

De klassieke bartafels die in geen enkele kroeg of bar mogen ontbreken, zijn statafels. Deze uiterst populaire en praktische bartafels hebben vele voordelen. Ten eerste kunnen er veel meer gasten plaatsnemen dan aan tafels waar u zelf zit. Een ander voordeel van dit type bartafel is dat hij een ontspannen en informele sfeer creëert. De gasten kunnen met hun drankje gezellig rond deze statafels staan en een goed gesprek voeren. Bovendien kunnen gasten aan bartafels snel van plaats en dus van gesprekspartner wisselen. Op die manier zorgen deze bartafels ervoor dat veel van uw gasten met elkaar in gesprek kunnen gaan. Bartafels zijn bijzonder geschikt voor relatief kleine ruimtes, omdat ze zeer ruimtebesparend zijn en toch alle gasten ruimte bieden voor een gesprek en het opbergen van hun drankjes. Als u ook wilt dat er op uw feest gedanst wordt, kunnen deze statafels heel snel opzij geschoven worden om voldoende ruimte voor een dansvloer te creëren. Naast de bartafels vindt u bij DELIFE natuurlijk ook andere bartafels. De loketten of bars moeten hier zeker vermeld worden. Deze bieden hun gasten natuurlijk ook de mogelijkheid tot vermaak. Bovendien hebben deze bartafels meestal veel opbergruimte aan de achterkant voor diverse drankjes of andere gebruiksvoorwerpen die niet mogen ontbreken op een geslaagd feest. U kunt hier dus gemakkelijk uw whiskyverzameling of ingrediënten voor allerlei kleurrijke cocktails bewaren. Ze bieden ook ruimte voor nuttige voorwerpen zoals cocktailshakers, flesopeners of kurkentrekkers. Samen met de bijpassende barstoelen zorgen deze bartafels voor een extravagant bargevoel.

Onze bartafels zijn meestal klaar voor levering. Betaal gemakkelijk per factuur of kies voor een van onze andere betaalmethoden. De kwaliteit van onze producten spreekt voor zich. Met de prijsgarantie bent u ook zeker van de laagste prijzen.

meer tonen minder tonen