Filter
von 67 cm bis 67 cm
von 200 cm bis 400 cm
von 185 cm bis 370 cm
Filter toepassen
Alles resetten
4 Artikel
Snel selecteren Sluiten
 Bank Clovis woonlandschap modulaire bank design bank
Woonlandschap Clovis
bruin antiek optiek modulair Hocker

van € 829,90
klaar voor verzending
+22 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 Bank Clovis XL woonlandschap modulaire design bank
Woonlandschap Clovis
XL antraciet antieke optiek module bank

van € 1.019,90
klaar voor verzending
+22 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 Hoekbank Clovis modulaire hoekbank design bank
Hoekbank Clovis
bruin antiek look met hocker ottomane rechts

van € 579,90
klaar voor verzending
+47 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 Bank Clovis XXL woonlandschap modulaire design bank
Woonlandschap Clovis
XXL zwart hocker ottomane links modulair

van € 1.929,90
klaar voor verzending
+11 beschikbare varianten

De zitbankenserie Clovis - Modulair is cultus

Live zoals je wilt, zit zoals je wilt en neem precies zo veel ruimte in zoals je nodig hebt met ons modulaire systeem Clovis krijg je eindelijk precies de bank waar je altijd al van gedroomd hebt! Kies uw droom model, vind uw favoriete kleur en beslis of je een extra kruk of een andere armrest nodig hebt. En als uw leven eenmaal verandert, kunt u uw Clovis-fauteuil eenvoudig uitbreiden dankzij de flexibele individuele elementen. Vrijheid is zo gemakkelijk!

Blijf flexibel - met onze modulaire bank Clovis

Nadat ons klassieke U-vormige woonlandschap bijna de cultstatus had bereikt, wilden we voor onze klanten nog een stap verder gaan. Het tijdloze design en de vele elegante kleurvariaties van de Clovis kunnen u immers in vervoering brengen, maar u heeft niet genoeg ruimte voor een U-vormige bank in uw woonkamer. Of integendeel, u hebt gewoon veel meer zitruimte nodig voor de hele familie. Wij willen dat u zich zo flexibel kunt ontspannen en ontspannen als u nodig heeft. Daarom hebben we het Clovis modulair systeem ontwikkeld. Met de eenvoudig te monteren individuele elementen van DELIFE kunt u precies de Clovis bank samenstellen waar u altijd al van gedroomd heeft en die perfect in uw woonkamer past. Om u een idee te geven van wat er mogelijk is met de modulaire elementen, hebben wij verschillende varianten voor u samengesteld, die u direct bij ons kunt kopen. Van de hoekbank in praktische L-vorm tot het Clovis woonlandschap in gigantisch XXL-formaat, vindt u indrukwekkende en altijd op voorraad zijnde voorbeelden van onze cultbank.

  • De Clovis hoekbank bestaat uit een lang en een kort zitelement en is ideaal voor kleinere woonkamers of als instapmodel.
  • Het woonlandschap Clovis is onze cultbank en bestaat uit één korte en twee lange elementen, die worden gecombineerd tot een klassieke U-vorm met een smal middendeel.
  • In het Clovis XL woonlandschap hebben we het middendeel uitgebreid met twee korte afzonderlijke elementen, die samen met twee lange elementen een brede U-vorm vormen. De XL-versie is perfect voor iedereen die een woonlandschap wenst, maar niet zonder een grotere salontafel wil.
  • De koningin van onze modulaire banken is de Clovis XXL woonlandschap. De gigantische bank bestaat uit 2 korte elementen en 3 lange elementen, waarvan er twee aan één kant een echt indrukwekkende lange zitting vormen.

Voldoen onze basismodellen nog niet 100 % aan uw verwachtingen en heeft u liever een andere Clovis-variant, neem dan gewoon contact met ons op! Samen creëren wij uw nieuwe Clovis-droombank!

Of het nu gaat om kleuren of extra's - met de modulaire Clovis-bankenserie heeft u de keuze!

Wij willen u niet alleen de grootst mogelijke vrijheid bieden met de vorm van de Clovis modulaire bank, we bieden u ook de keuze uit verschillende kleurvarianten en andere aanpasmogelijkheden. Zo kunt u (tegen meerprijs) kiezen voor een Clovis-model met een extra hocker en/of een extra armleuning bestellen, die u flexibel aan een van de twee zijden kunt bevestigen. Omdat wij voortdurend werken aan de verbetering van ons modulaire banksysteem, bieden wij u altijd nieuwe modelvarianten, stofkleuren en uitgebreide indelingen die u nog flexibeler maken bij het ontwerpen van uw droombank. Als u suggesties voor ons heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
 

De modulaire banken van de Clovis-meubelserie - veelzijdigheid in hoge kwaliteit

Alle zitelementen uit het Clovis-assortiment zijn met zorg ontworpen en van bijzonder hoge kwaliteit. Ze hebben een aangename schuimvulling met een duurzame Bonell veer kern. Dit is niet te zacht en daardoor zeer gemakkelijk voor de rug en houding. Dit maakt het absoluut perfect voor extra lange zondagen op de bank. Voor onze modulaire banken gebruiken wij ofwel een robuuste gestructureerde stof of een uitgekiende combinatie van gestructureerde stof en kunstleder, ofwel een microvezelstof met een trendy vintage-look als meubelstof. De gebruikte materialen zijn uiterst robuust, gemakkelijk te reinigen en heerlijk knuffelig. Talrijke, heerlijk zachte kussens zijn uiteraard bij elke Clovis-zitbank meegeleverd. Zij maken de Clovis sofa perfect en zorgen voor het beste zit- en ligcomfort.

Met de Clovis module serie van DELIFE krijgt u uw eigen persoonlijke en exclusieve bank. Maak uw keuze uit de hier gepresenteerde varianten of neem contact met ons op om uw droombank eenvoudigweg modulair samen te stellen. Met Clovis geven wij u vrijheid.

meer tonen minder tonen