Filter
von 70 cm bis 150 cm
von 55 cm bis 100 cm
von 4 cm bis 100 cm
Filter toepassen
Alles resetten
8 Varianten
Muurschildering Fatou
100x150 cm acryl

€ 239,90 € 359,90 (33.34% bespaard)
klaar voor verzending
Snel selecteren Sluiten
Lampenkap Kubu-Kubu uit waterhyacint
Lampenkap Kubu-Kubu
Ø 75x90 cm turquoise uit waterhyacint

van € 209,90
klaar voor verzending
+6 beschikbare varianten
Muurschildering Maje
100x150 cm acryl

€ 229,90 € 359,90 (36.12% bespaard)
klaar voor verzending
Schilderij Buddha
100x70 cm meerkleurig olieverf op hout

€ 189,90 € 289,90 (34.49% bespaard)
klaar voor verzending
Muurschildering Dafina
100x150 cm acryl

€ 379,90 € 529,90 (28.31% bespaard)
klaar voor verzending
Schilderij Young
Woman meerkleurig 100x140 cm acryl op doek

€ 429,90 € 619,90 (30.65% bespaard)
klaar voor verzending
Schilderij Butterflys
meerkleurig 100x140 cm acryl op doek

€ 209,90 € 329,90 (36.37% bespaard)
klaar voor verzending
Schilderij Africa
meerkleurig 100x140 cm acryl op doek

€ 209,90 € 329,90 (36.37% bespaard)
klaar voor verzending

Decoratie-artikelen - Voor mooier te wonen!

Wow - Dit is waarschijnlijk het leukste compliment dat u van uw gasten kunt horen. En dat zult u waarschijnlijk vaker horen! Want uw woonaccessoires zijn op de een of andere manier indrukwekkender, op de een of andere manier opvallender dan die van uw buren. Hun decoratieobjecten verrassen met unieke verschillende materialen en dat ze zich zo vakkundig in scène zetten. Of het nu gaat om een wandklok, beeld of vitrine - in uw woning toont elk accessoire zijn mooiste kant. En waarom zijn uw decoratieve items zo veel leuker om naar te kijken en hebben dit wow effect? Nou, want je hebt gewoon een goede smaak en je bestelt bij DELIFE!


Design decoratieartikelen - voor de juiste flair in uw leven.

Stijl komt niet alleen tot uiting in de grote dingen, maar ook in de kleine dingen. Wie een woonruimte inricht, denkt in de eerste plaats aan het meubilair. Het zijn voorwerpen voor dagelijks gebruik en vormen als het ware de basis van het woongedeelte. Maar persoonlijke stijl komt duidelijker tot uiting waar de speelruimte voor vormgeving veel groter is: in decoratieve voorwerpen.


Je zou ze moeten herkennen aan hun decoratieve voorwerpen

Zeer speciale decoratieve voorwerpen?  Je bent hier bij DELIFE aan het juiste adres. Omdat smaakvolle decoratieve voorwerpen meer dan recht hebben om uw persoonlijke levensstijl uit te drukken. Niet opdringerig en niet flets, maar precies zo dat ze de aandacht krijgen die ze verdienen. Hier zijn twee voorbeelden: Roken is voor de één een plezier, voor de ander een ondeugd. Als u zelf een niet-roker bent, kunt u af en toe bezoek krijgen van een roker die u zijn ondeugd niet misgunt. Dan is een asbak op de salontafel noodzakelijk. Een klassiek decoratief voorwerp - als er een speciaal materiaal aan wordt toegevoegd, is het heel goed mogelijk dat de asbak een decoratief voorwerp blijft, omdat de roker zo'n mooi voorwerp niet durft te bevuilen.De kandelaar op eettafels is nog steeds een decoratief voorwerp dat in geen enkel woonlandschap mag ontbreken. Het kaarslicht in plaats van steriel neonlicht brengt sfeer in de huiskamer. Misschien verbergt het zelfs het zicht op de klok en is het daarom zo tijdloos.Maar dit is niet het einde van de mogelijkheden om een decoratief voorwerp doeltreffend te plaatsen. Wat dacht je van een decoratief figuur? Er zijn vele mogelijkheden met symbolische inhoud waaruit u kunt kiezen om uw huis te versieren. Ontwerpers werken graag met speciale materialen of kleuren wanneer zij decoratieve voorwerpen creëren.


Decoratieve artikelen sieren niet alleen tafels of dressoirs

Ze kunnen ook de muren versieren. Tijd is kostbaar. Het is fijn om het niet alleen in het zicht te hebben. Maar een blik op een onopvallende wandklok als decoratief artikel is genoeg om dat te doen. Of moet de decoratieve wandklok opvallender zijn om aan te geven dat het tijd is? Het is goed om uit verschillende wandklokken te kiezen voor zo'n decoratief artikel. Op die manier kan zelfs de levensstijl in detail worden voorgesteld. Klassieke wanddecoraties waren en zijn foto's. Het fotolijstje heeft er altijd deel van uitgemaakt. Niet zomaar uit de ijzerwarenwinkel of de rommelwinkel, maar smaakvol uit de decoratiewinkel doet zo'n fotolijstje zijn taak als decoratieartikel nog beter recht. Wilt u uw eigen foto's, bijvoorbeeld van uw familie? Of zou het beter zijn een schilderij te kiezen dat zelf een decoratief voorwerp is? Wat maakt een modern decoratief voorwerp? Zeker het ontwerp, maar het kan tijdloos zijn of gebaseerd op antieke afbeeldingen of beeldhouwwerken. Vaak zijn het het materiaal, de afwerking of de combinatie van materialen die een modern siervoorwerp doen uitsteken boven de massaproducten. Want één ding is duidelijk: massa past niet bij een decoratief voorwerp dat moet getuigen van levensstijl.


Decoratieve artikelen, maar met stijl, alsjeblieft!

Smaken veranderen. Zelfs decoratieve voorwerpen hoeven niet tijdloos te zijn. Waarom daar niet ook een verandering aanbrengen? U kunt natuurlijk ook gewoon meer decoratieve voorwerpen presenteren. Maar te veel van iets goeds is slecht. Als een woonruimte er te rommelig uitziet, komen afzonderlijke decoratiestukken niet tot hun recht. Daarom is minder vaak meer. En hang of voeg ze niet alleen toe, maar verander ze ook af en toe.

meer tonen minder tonen