Filter
von 15 cm bis 15 cm
von 85 cm bis 85 cm
von 85 cm bis 85 cm
Filter toepassen
Alles resetten
2 Artikel
Snel selecteren Sluiten
Sirpio kussen 85x85 Cord Beige
Sirpio kussen 85x85 Cord Beige Wurfkissen
85x85 Cord Beige

€ 119,90
beschikbaar van 26.07.2024
+2 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Sirpio kussen 85x85 koord zilvergrijs
Sirpio kussen 85x85 koord zilvergrijs Wurfkissen
85x85 Cord Silbergrau

€ 119,90
beschikbaar van 26.07.2024
+2 beschikbare varianten

Kussens & dekens door DELIFE - Voor knuffelaars!

Niet iedereen durft het toe te geven - maar we doen het allemaal graag! Knuffelen! Misschien vinden we het niet altijd prettig om het met onze partner te doen, maar niemand heeft nog nee gezegd tegen een knuffelbaar kussen en de comfortabel zachte liefdesdekens. Ze zijn gewoon te sexy, te knuffelig en gewoon te verleidelijk! Ja, mooi huishoudtextiel is ware meesters van verleiding. In de ochtenduren maak je er nauwelijks afscheid van en op een aantal bijzonder vreemde dagen verlang je minuut na minuut om hun knuffelwarmte, die de wereld zo aangenaam van ons weg houdt. We moeten haar een beetje meer eren, alle kussens en dekens van ons leven! Zeker als ze net zo goed worden verwerkt als ons DELIFE woontextiel. We raden u aan om te knuffelen!


Slaap ongewoon - met onze kussens en dekens

Von der Fußmatte bis hin zum Sofa: die hochwertigen Produkte bei DELIFE haben immer etwas Außergewöhnliches an sich. Extravaganz und Eleganz werden bei bei uns groß geschrieben. Selbst mit Kissen und Decken von DELIFE ist Ihnen die Aufmerksamkeit Ihrer Gäste sicher. Farbenprächtig, weich, kuschelig und immer mit diesem Hauch von Glamour machen Ihnen unsere Kissen und Decken das Einschlafen so viel angenehmer.


Voor zondige dromen - kussens en dekens uit de DELIFE Shop

Wij bieden woondecoratie voor mensen die van het buitengewone houden. En zulke mensen hebben meestal het grote plaatje voor ogen, zonder de essentiële details te vergeten. Wat is immers de mooiste Sofa zonder comfortabele kussens of een donzig zacht dekentje? Een echte bankzondag bereikt waarschijnlijk niet de absolute perfectie zonder een deken om u knus en warm te houden of een kussen waarop u uw hoofd liefdevol kunt laten rusten. Omdat u de perfecte bankzondag verdient, bieden wij spannende kussens in wonderlijk ongewone ontwerpen en dekens die u steeds weer zult willen aanraken, voelen en beleven!

Met DELIFE kussens en dekens is dromen in kleur eindelijk mogelijk!

meer tonen minder tonen