Filter
von 84 cm bis 114 cm
von 40 cm bis 53 cm
von 48 cm bis 52 cm
Filter toepassen
Alles resetten
5 Artikel
Snel selecteren Sluiten
 Barstoel Yulo-Flex gestoffeerde stoel
Barstoel Yulo-Flex
echt leer zwart draaivoet hoogte verstelbaar metaal

van € 149,90
klaar voor verzending
+37 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 Barstoel Pela-Flex gestoffeerde stoel
Barstoel Pela-Flex
echt leer zwart draaivoet hoogte verstelbaar roestvrij staal

van € 99,90
klaar voor verzending
+44 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 Barstoel Earnest-Flex gestoffeerde stoel
Barstoel Earnest-Flex
diamant quilten antraciet vintage slipframe roestvrij staal

van € 99,90
klaar voor verzending
+15 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 Barstoel Luiga-Flex gestoffeerde stoel
Barstoel Luiga-Flex
fluweel rosé sledestoel vlak metaal

van € 79,90
klaar voor verzending
+29 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 Barstoel Maddy-Flex gestoffeerde stoel
Barstoel Maddy-Flex
fluweel groen slipframe roestvrij staal

van € 99,90
klaar voor verzending
+4 beschikbare varianten

Flex barstoelen van DELIFE - Voor elke smaak

Wat is het toch leuk om een eigen huisbar te hebben! Waren deze oncomfortabele stoelen er maar niet! Met het Flex-barstoelsysteem verklaren we de oorlog aan het ongemak. Nooit meer mag een avond te vroeg eindigen omdat je niet comfartabel kan zitten, nooit meer mag de fles vol zijn en de dingen blijven liggen alleen maar omdat de barstoel niet comfortabel is voor je rug. Nooit meer! Want met de barstoelen van Flex krijg je eindelijk precies het comfortabele model waar je altijd al naar op zoek was. Altijd comfortabel, altijd ongelooflijk mooi en zo individueel als je het verdient. Ervaar onze barstoelen in een nieuwe dimensie. Ervaar Flex!

Het Flex barstoelsysteem - Zoveel meer dan barkrukken

Zou het niet heerlijk zijn om een bar of een praktisch, hoog aanrecht te bezitten? Ja, het zou prachtig zijn, als het probleem met de barkrukken niet bestond! Ofwel zien de stoelen er saai en gewoonweg onhandig uit, ofwel zijn ze gewoon ongemakkelijk en is het niet leuk om er langer dan nodig op te zitten. Met onze Flex barstoelen zullen we dat voor altijd veranderen. Want we hebben een systeem ontwikkeld dat het u eindelijk gemakkelijk maakt om precies die barstoelen te vinden waar u altijd al van gedroomd heeft. Want met DELIFE kunt u elke Flex bar-stoelschaal gemakkelijk combineren met elk bar-stoelframe en deze op elk moment vervangen of vernieuwen als dat nodig is. En het beste? Welke barstoelvariant u ook kiest, uw individuele Flex barstoel is altijd perfect afgewerkt, ongelooflijk comfortabel en gewoonweg oneindig sexy waar u hem ook nodig hebt.

Een echte eyecatcher - de zitschalen van het Flex bar-stoelsysteem

Alle zitschalen van het Flex bar-stoelsysteem zijn spannend vormgegeven zonder het zitcomfort uit het oog te verliezen. En het maakt niet uit of u dikke bekleding nodig heeft om comfortabel te zitten of dat u niet zonder armleuningen in barstoelen wilt zitten - elke zitschaal wordt gemakkelijk de blikvanger in uw huis. Naast het aangename zitgevoel en de vrij ongewone vormen van de zitschalen zijn het vooral de vele liefdevolle, uitgewerkte details die onze Flex bar-stoelen zo uniek maken & hoogwaardige decoratieve naden en stiksels, doorlopende armleuningen of een indrukwekkende kussenlook zorgen voor een extra portie individualiteit en persoonlijkheid. Precies zoals je het wilt.

De Flex-bekledingsstoffen - Prachtige kleuren, hoogwaardige afwerking en onderhoudsvriendelijkheid

Voor onze barstoelen uit de Flex-serie gebruiken we voornamelijk hoogwaardig microvelours in een trendy vintage-look als bekledingsstof. Omdat deze stof de beste eigenschappen heeft voor het permanente gebruik & van stoelen in het algemeen en barstoelen in het bijzonder. & Bijzonder hoge slijtvastheid garandeert dat de barstoelen in de loop der jaren zeer, zeer weinig slijten en er zeer lang als nieuw uitzien. Het materiaal blijft aangenaam zacht en warm en nestelt zich perfect tegen de huid. De Flex LINK is zeer goed bestand tegen vlekken en vuil. Vaak is een licht bevochtigde doek voldoende om het vuil te verwijderen zonder een spoor achter te laten. De stof is uitstekend bestand tegen kleine katteklauwen voor een lange tijd. Kruimels en haren kunnen eenvoudig en veilig worden verwijderd met een handborstel met kunststof haren. De massage met de kunststofharen vult de stof extra op en in overeenstemming met de voorschriften is het mogelijk om plastic haren gemakkelijk en veilig te verwijderen. De massage met de kunststofharen regenereert de stof extra en voorkomt tegelijkertijd mogelijke plooien in de zitting. Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe Flex barstoelen perfect bij u passen en gemakkelijk in uw interieur kunnen worden geïntegreerd, hebben we de kleuren bewust gedempt en ingetogen gehouden. Dit zorgt niet alleen voor een sfeervolle sfeer aan de bartafel, maar bewijst uiteindelijk ook gewoon meer klasse.

De Flex-zitframes voor barstoelen - Kies uw favoriet

De Flex-zitframes worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit en uitstekende materialen. Want alleen met een goed verwerkt en stabiel zitframe kunt u lang genieten van uw nieuwe barstoelen. Daarom maken wij de frames van ons stoelsysteem uitsluitend van hoogwaardig geborsteld LINK of gepoedercoat metaal. Deze twee materialen staan bekend om hun hoge kwaliteit en weerstand tegen krassen en de bijbehorende roest. Frames van roestvrij staal glanzen in een matte zilverkleurige tint, terwijl het gepoedercoate metaal u niet tevreden zal stellen met het bijzonder gladde, diepzwarte oppervlak. Met de designkaders hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk smaakfacetten van onze klanten te ontmoeten. Daarom hebben we een klassieke draaivoet in de Flex-serie, die in hoogte verstelbaar is met een gasdrukveer, en een bijzonder rugvriendelijk sledeframe en een ongebruikelijk sledeframe voor iedereen die zich liever omringt met het buitengewone. Alle modellen zijn uitgerust met minstens één stevige voetsteun, die het opstaan en gaan zitten aanzienlijk vergemakkelijkt en de benen en voeten op een gezonde en comfortabele manier ondersteunt. En heb je al een keuze gemaakt? Weet u al voor welk frame en welke zitschaal uw hart klopt? Ja super! Bestel dan uw nieuwe Flex barstoelen met één van onze 10 betaalmethoden zoals factuur of automatische incasso bij u thuis! En als u nog niet hebt besloten, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u en helpen u de juiste aankoopbeslissingen te nemen.

meer tonen minder tonen