Filter
von 76 cm bis 80 cm
von 120 cm bis 170 cm
von 60 cm bis 170 cm
Filter toepassen
Alles resetten
5 Artikel
Snel selecteren Sluiten
Bureautafel Live-Edge acacia natuur 180x180 frame zilver boomkant
Bureautafel Live-Edge
acacia natuur 180x180 frame zilver boomkant

€ 1.319,90
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Bureautafel Live-Edge acacia bruin 170x170 frame zwart boomrand bureau
Bureautafel Live-Edge
acacia bruin 170x170 frame zwart boomrand bureau

€ 919,90 € 1.319,90 (30.31% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Bureautafel Live-Edge
150x60 cm acacia natuur 3 laden

€ 1.129,90 € 1.179,90 (4.24% bespaard)
klaar voor verzending
Bureau Libor
120x60 cm Mango White Wash metaal zwart 2 laden

€ 629,90 € 929,90 (32.26% bespaard)
klaar voor verzending
Bureau Henrikus
Bureau 130x60 cm Mango White Wash metaal zwart 1 Deur 1 Lade

€ 619,90 € 879,90 (29.55% bespaard)
klaar voor verzending

Bureaus - een kantoor gevoel met een verschil!

Aan alle werkpaarden! Aan alle bureau hengsten! Aan alle directievoorzitters! Aan alle vaste tipsters, thuiswerkers, gamers en internetgebruikers! Eindelijk heeft u allemaal een fatsoenlijk bureau nodig! Laat u niet afschepen met een willekeurige tafel! Het moet een bureautafel zijn die je ruimte laat voor je eigen notitiemanagement! Een hoekbalie die achterover leunt en schittert met nog meer praktische functies! Vraag iedereen naar een bureau om je te helpen je best te doen en de beste te worden waar je maar wilt! Daag het beste bureau uit! Vraag een DELIFE-bureau aan!


Design bureaus - de perfecte manier om te werken!

Bureaus hebben natuurlijk in de eerste plaats de taak praktisch en functioneel te zijn. Het bureau is per slot van rekening het meubel waaraan velen van ons meerdere uren per dag doorbrengen. In de eerste plaats moet u ervoor zorgen dat u in een comfortabele zithouding aan uw bureau kunt plaatsnemen. Naast de bureaustoel is deze het belangrijkste element voor een comfortabele en gezonde zithouding op het werk. Daarom moet u overwegen een in hoogte verstelbaar bureau aan te schaffen. Een ander belangrijk criterium is de grootte die een bureau biedt. Individuele behoeften zijn hier heel verschillend. U moet bedenken hoeveel opbergruimte u nodig hebt voor uw bureau. Moet het bureau bijvoorbeeld laden of een geïntegreerde kast hebben of geeft u de voorkeur aan een aparte kast of een verrijdbaar onderstel? Zodra u het juiste bureau hebt gevonden in termen van functionele aspecten, moet u natuurlijk ook nadenken over het ontwerp. Omdat bureaus naast hun eigenlijke functie - namelijk een werkplek zijn - ook altijd een decoratief element zijn. Terwijl je vaak geen keuze hebt over hoe je bureau eruit moet zien als je op je werk bent, kun je dit heel goed kiezen als je thuis werkt. Natuurlijk hoeft een bureau niet per se een werkplek te zijn - ook als puur decoratief element, bijvoorbeeld in de entree of in de woonkamer, ziet een stijlvol bureau er heel goed uit. Hieronder geven wij u enkele suggesties om u te helpen het juiste bureau voor u te vinden. Als u van tijdloos elegant houdt, raden wij u onze bureaus van massief hout aan. Als u de voorkeur geeft aan een modernere inrichting, raden wij bureaus in wit aan. Of wil je je als een koning voelen achter je bureau? Dan is een bureau in koloniale stijl misschien iets voor u. Laat u inspireren door ons grote assortiment en u vindt vast en zeker het bureau van uw dromen hier bij DELIFE.


Zeer functionele, edele bureaus van massief hout

Bureaus staan voor een stevige werktafel. Wij presenteren verschillende modellen voor bureaus van massief hout in onze DELIFE.eu home decor shop voor een verfijnde woninginrichting. Bij ons zult u een verscheidenheid aan design ervaren met buitengewone meubelstukken die aan bijna elke smaak voldoen, van ultramodern tot nostalgisch.Massieve bureaus zijn solide meubelstukken die hun eigenaars vele jaren van dienst zijn. De ontwerpen voor bureaus van massief hout lopen uiteen. Er zijn de sierlijke secretaires die zelfs in kleine kamers goed passen. Aan de andere kant zijn er de grote bureaus die plaats bieden aan alles wat nodig is voor het werken in een kantoor. Er is dus een geschikt massief houten bureau voor bijna elke behoefte. Alle houten bureaus zijn gemaakt van duurzaam geplant kostbaar hout. Elke houtsoort geeft de tafel een andere noot door zijn individuele kleuring. Net als de verschillende houtnerven van eik, populier, walnoot, acaciahout of sheeshamhout, die wij gebruiken voor massief houten bureaus. Een bureau van deze houtsoorten ziet er dus niet alleen heel aantrekkelijk uit, maar voldoet ook aan hoge ecologische normen.


Bureaus in wit - een stukje luxe in de studeerkamer

Geef uw gebruikelijke omgeving wat meer pit - met tijdloze, expressieve bureaus in wit. Vooral als u verliefd bent geworden op clean chic en de voorkeur geeft aan minimalistische vormen, hebben wij vast en zeker het juiste witte bureau voor u. In ons assortiment vindt u ook de juiste accessoires. Wij bieden verschillende verrijdbare onderstellen, tafellampen en mooie accessoires voor uw bureaus. Lichtheid wordt niet alleen gekenmerkt door de kleurstelling, maar ook door het ontwerp. Dit is waar elk wit bureau in ons assortiment voor staat. Omdat wit een trendkleur is en blijft. Het voordeel is dat u uw witte bureau met alle denkbare kleuren kunt combineren. Gekleurde accenten komen goed tot hun recht op de glanzende oppervlakken en winnen aan helderheid. De meeste van onze witte bureaus hebben een hoogglans lakafwerking en zijn daarom bijzonder gemakkelijk schoon te maken. Gebruik gewoon een zachte, pluisvrije doek en uw witte bureau zal weer stralen als vanouds.

Zodra u een bureau hebt gekozen, kunt u profiteren van onze prettige en handige verzend- en betalingsmogelijkheden.
In de meeste gevallen is een bureau binnen 24 uur klaar voor verzending. Betaal gemakkelijk per factuur of kies voor een van onze andere betaalmethoden. De kwaliteit van onze producten spreekt voor zich.

meer tonen minder tonen