Filter
von 67 cm bis 67 cm
von 300 cm bis 300 cm
von 185 cm bis 200 cm
Filter toepassen
Alles resetten
1 Artikel
Snel selecteren Sluiten
 Bank Clovis woonlandschap modulaire bank design bank
Woonlandschap Clovis
bruin antiek optiek modulair Hocker

van € 1.329,90
klaar voor verzending
+22 beschikbare varianten

Clovis van DELIFE - Het levende landschap van de gezegende

Onze sofa van een klassiek Clovis is onze favoriete plek van verlangen , de mooiste plek van het hart en de beste plek thuis in de hele wereld. Want het grote levende landschap is onze speelplaats van passies en ons toevluchtsoord van ontspanning. Op de hoeken kunnen we op knuffelkussens gestapeld zijn, weer helemaal zelf. Royaal, zacht, warm en altijd goed voor ons - Clovis is alles wat het leven zou moeten zijn. We vieren de nachten, we slapen door de dagen. We doen wat we willen - want ons woninglandschap Clovis wacht ons op in de woonkamer en verwelkomt ons steeds weer met liefde.

De Clovis bankenserie verandert een woonkamer in uw eigen persoonlijke troonzaal.

Met een afmeting van 300 x 185 cm, bestaande uit een kort en twee enkele elementen, is de Clovis woonkamerbank een van die indrukwekkende bankexemplaren waar we allemaal van hebben gedroomd. Met zijn typische U-vorm biedt Clovis veel ruimte voor het hele gezin of veel vrienden. In totaal 18 kussens nodigen uit tot lange, gezellige avonden op de bank, maar zijn ook beschikbaar voor een ontspannen middagdutje.  Met de optionele hocker die bij alle Clovis zitbanken wordt geleverd, kunt u een van de voetenbanken uitbreiden om nog meer zit- en ligruimte te creëren, of uw woonruimte met een paar eenvoudige bewegingen omtoveren tot een echt grote bank om te loungen en van te genieten. Alle slaapbanken van Clovis zijn uitsluitend gemaakt voor uw dagelijkse ontspanning en zijn daarom voorzien van een hoogwaardige bonellveren kern met schuimvulling. De comfortabele bekleding met een T30 compressiehardheid (komt overeen met ongeveer 30 g gewicht per vierkante centimeter) verdeelt uw eigen lichaamsgewicht optimaal zonder te zacht te worden. Voor u betekent dit dat de Clovis bank niet alleen lang meegaat, maar dat uw rug u ook dankbaar zal zijn voor de iets stevigere zit- en ligoppervlakken.  De lage zithoogte van 40 cm is typisch voor een modern woonlandschap. Kies daarom voor een bijpassende  salontafel van ongeveer dezelfde hoogte of gebruik gewoon de Clovis kruk om drankjes en co. op te zetten.

Clovis sofa's - De mooiste kleuren in een tijdloos design

Bij DELIFE kan je Clovis banken verkrijgen in vele geselecteerde kleuren die alle modes trotseren en gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden in je bestaande woonkamerinrichting. Het klassieke, tijdloze design past perfect in elke interieurstijl en geeft het een levendige en zeer huiselijke toets. Voor liefhebbers van waardevolle massief houten meubelen is een Clovis bank in een van onze bruintinten de perfecte keuze. Wie het graag iets moderner heeft, vindt zijn nieuwe lievelingsbank in de grijze en zwarte versies met imitatieleren karkas. Ons zeer neutrale model Clovis in zwarte of grijze structuurstof past werkelijk in elke woonkamer. Bij de ontwikkeling van onze serie modulaire woonlandschappen was het voor ons bijzonder belangrijk dat uitsluitend bekledingsmaterialen werden gebruikt die niet alleen heerlijk comfortabel en slijtvast zijn, maar ook zonder veel moeite kunnen worden gereinigd. Daarom gebruiken we voor onze Clovis slaapbanken, afhankelijk van het model, alleen hoogwaardige structuurstoffen, knuffelbaar microsuède en slijtvast kunstleder. Deze materialen zijn bijzonder goed bestand tegen invloeden van buitenaf en kunnen gemakkelijk worden schoongeveegd met een doek die licht met water is bevochtigd. Om kruimels uit de hoeken van de sofa te verwijderen, raden wij aan de oppervlakken regelmatig te stofzuigen. Mochten de kussens van de Clovis-bank ooit gereinigd moeten worden, was ze dan niet in de wasmachine, maar voorzichtig met de hand met een beetje water en maximaal 30 graden in de gootsteen. Anders zou de vulling van de bankkussens beschadigd kunnen worden en zouden zij onherroepelijk hun schoonheid verliezen.  En dat zou jammer zijn.

Grote bank of woonkamer landschap - met Clovis heeft u de keuze

Dankzij het gebruik van hoogwaardige maar onderhoudsvriendelijke materialen, een tijdloos, comfortabel en flexibel design, dankzij de modulaire losse onderdelen, in vele prachtige kleurschakeringen en de heerlijk knusse kussens, is Clovis de ideale knusse sofa voor uw koninkrijk, ongeacht of u hem gebruikt als Big Sofa met een enorm ligvlak of als stijlvol woonlandschap voor eindeloze gezellige avonden. Je zult van Clovis houden, net zoals het van jou zal houden. En na een gezellige avond kan Clovis comfortabel slapen voor 2 personen zonder de poef of tot 4 personen met de poef. U hoeft dus niet op zoek te gaan naar een bank met een slaap- of bedfunctie, want onze XXL-bank biedt al genoeg ruimte voor al uw gasten. We zijn er zeker van dat Clovis uw absolute lievelingsplek in uw koninkrijk zal worden, want Clovis is zoveel meer dan een gewone sofa - Op Clovis woedt uw leven!

Clovis is de cultus bank van DELIFE! Vol leven en gezelligheid, met deze woonruimte zult u weer leren hoe fijn het is om gewoon achterover te leunen en diep adem te halen. Als u individuele elementen aan uw Clovis-bank wilt toevoegen, een andere bankvorm wilt creëren of een totaal andere Clovis-uitvoering voor uw woonkamer wilt bedenken, neem dan gewoon contact met ons op! Wij geven u graag advies. 

meer tonen minder tonen