Filter
von 3 cm bis 55 cm
von 45 cm bis 140 cm
von 13 cm bis 30 cm
Filter toepassen
Alles resetten
4 Varianten
Snel selecteren Sluiten
Wandplank Live-Edge 100 cm acacia natuur massieve boomrand
Wandplank Live-Edge
100 cm acacia natuur massieve boomrand

€ 99,90 € 149,90 (33.36% bespaard)
beschikbaar van 26.07.2024
+7 beschikbare varianten
Designer-wandplank Wyatt
70x55 cm acacia natuur set van 3

€ 129,90
klaar voor verzending
Wandplank Eloi
Acacia Bruin 140x25 cm

€ 329,90 € 519,90 (36.55% bespaard)
klaar voor verzending
Wandplank Lome
45x20 cm Eiken Optiek Set van 2 Planchet LED Verlichting

€ 249,90 € 329,90 (24.25% bespaard)
klaar voor verzending

Boekenplanken - Wanneer uw hart sneller klopt!

Als je hart sneller klopt van verlangen, heb je dan niet gewoon naar deze ene foto op je legplank gekeken? Als u zachtjes en vrolijk glimlacht, komt dat dan niet door de eeuwenoude CD-collectie van tienerjaren op uw huiskamerplank? En als de avonden eindeloos worden, slapeloos lang, is het dan niet je favoriete boek uit de boekenplank dat je ziel weer rust geeft? Is het niet bijna altijd een boekenplank die uw beste herinneringen oproept? Zou het niet altijd de beste wandrekken moeten zijn?


Wij bepalen de levensstijl! We zijn wandplanken van DELIFE!

Met veel charme en in verschillende kleuren en dessins presenteren wij ons in uw vier muren. Wij hebben de eervolle taak om uw favoriete stukken en accessoires perfect in scène te zetten zonder opdringerig te zijn. Wij zijn wandplanken van DELIFE en kunnen in elke woonruimte worden geïntegreerd. Met een bijzondere charme zorgen wij voor een unieke flair en overtuigen wij met onze flexibiliteit.

Als wandregel zijn wij een praktische opbergmogelijkheid voor specerijen en andere ingrediënten voor uw lievelingsgerecht. Wij voelen ons bijzonder thuis in de kinderkamer, in de gang of zelfs in het slaapgedeelte. Speelgoed, beeldjes, de onbeminde wekker of interessante boeken vinden bij ons een plaatsje. Als het ons te zwaar wordt, zorgen vrijstaande planken of aantrekkelijke ruimteverdelers voor de rest. Ook in het woongedeelte zijn we zeker van de beste plaatsen. We kijken trots neer op uw tv-tafel of woonkamer landschap. Laat niet alles rondslingeren, maar gebruik de wandplanken voor Blue Rays, decoratieve voorwerpen en andere voorwerpen. Wij zijn wandplanken en we kunnen veel hebben!


Wij zijn wandplanken, we kunnen overal hangen!

Voor de natuurlijke uitstraling zijn wij gemaakt van hoogwaardig massief hout. Momenteel tonen wij ons ook graag in een spannende vintage look of in industriële stijl. Wij zijn unieke wandplanken gemaakt van de meest ongewone materialen, zoals metaal, hout en kunststof. En jij alleen bepaalt onze plaats. We kunnen dus gemakkelijk worden geïntegreerd in moderne ruimtes of in een rustieke sfeer. Zelfs als enkel stuk of als gemengd element laten wij ons altijd van onze beste kant zien en dragen wij uw mooiste herinneringen, in de vorm van foto's of aandenkens, op onze schouders.

Dat zijn uwe nieuwe wandplanken van DELIFE!

meer tonen minder tonen