Filter
von 45 cm bis 45 cm
von 147 cm bis 240 cm
von 35 cm bis 35 cm
Filter toepassen
Alles resetten
1 Artikel
Snel selecteren Sluiten
 TV-tafel Metropolitan massief houten natuurbeton lowboard
Dressoir Metropolitan
147 cm mango natuur 2 deuren beton

€ 499,90 € 819,90 (39.03% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten

Messing - Omdat niet alleen goud kan schitteren

Messing Detail

Opulent, veelzijdig en fascinerend elegant - meubels met messing elementen zijn het absolute hoogtepunt in elk interieur en trekken alle blikken naar zich toe. In elke interieurstijl, of het nu art deco, industrieel of zelfs in de natuurlijke Scandy stijl is, kunnen messing meubelen vakkundig smaakvolle glanzende accenten worden gezet.

Messing is een legering waarvan de hoofdbestanddelen zink en koper zijn. Hoe hoger het zinkgehalte in de legering, hoe goudkleuriger en lichter de tint van het koper wordt. Messing is slechts zeer, zeer zwak magnetisch en heeft antibacteriële eigenschappen. Dit maakte de legering bijzonder populair voor beslag en deurkrukken. In de meubelkunst beleefde messing zijn grote bloeiperiode in de jaren 1920, toen de glorieuze art-decostijl de wereld veroverde en voor heel wat meer glamour zorgde.

Meubelen en messing - een droomcombinatie

Wanneer meubelen van messing zijn gemaakt of met messing elementen zijn versierd, zorgt de stralende glans van deze legering onmiddellijk voor een geraffineerde uitstraling die metaalachtig koel en toch vol levendigheid is. Voeg glanzende accenten toe aan uw koninkrijk met koperen meubelen die opwindend zijn maar nooit overdreven of overdreven, en die bij veel meer interieurstijlen passen dan u voor mogelijk houdt.

Messing

Messing in de materiaalcontrole

Onderhoud: Om de glans te behouden, moet messing regelmatig worden gepolijst. Hiervoor zijn geschikte poetsmiddelen in de handel, maar ook een of ander huismiddeltje zoals azijn, zout en citroenzuur. Probeer elk middel altijd eerst op een onopvallende plaats uit voordat u tot grootschalige actie overgaat.

DELIFE producten met messing: Lampen en edele ladekasten met messing fineer.

Stijl: Past in elke interieurstijl met hun coole maar fun-loving charme, maar het beste met opulente art deco.

Voordelen: Stralend mooi materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is.

Combi-Tip: Messing ziet er het mooist uit met sterke, donkere kleuren die het messing laten glanzen.

DELIFE Tip: Gun uw messing meubelen regelmatig een extra dosis verzorging met een speciale reiniger uit de vakhandel om oxidatie en aanslag te voorkomen.

meer tonen minder tonen