Filter
Filter toepassen
Alles resetten
0 Artikel

Natuurlijk bont - altijd natuurlijk uniek

Naturfell Fläche

Natuurbont als bekleding voor kleinere gestoffeerde meubelen, zoals krukjes of banken, wordt steeds populairder en volgens ons terecht! Want niet alleen de absoluut unieke kleurschakeringen en patronen van de kisten maken elk meubelstuk uniek, het is vooral de duurzaamheid en de robuuste levensduur die spreken voor het materiaal natuurbont.

Perfect voor kleine gestoffeerde meubelen - geitenleer

Natuurlijk bont is gewoonweg perfect als bekledingsmateriaal voor kleine meubelstukken. Want de meestal korte vacht is niet alleen aangenaam zacht, maar ook bijzonder robuust en vuilafstotend. De haren van de natuurlijke pels zijn zeer sterk en tegelijk zacht en huidvriendelijk. Natuurlijk bont wordt vooral gekenmerkt door zijn diverse en opwindende kleurvariaties. Met spikkels, vlekken of effen kleuren - elk natuurlijk bont inspireert met zijn uniek kleurenspel en zijn absolute uniciteit. Zo wordt elk meubelstuk een levendige en vriendelijke blikvanger die uitnodigt om te gaan zitten en te blijven hangen op een heerlijk charmante manier.

Naturfell

Natuurlijke pels in de materiaalcontrole

Onderhoud: het haar van natuurlijk bont reinigt zichzelf door de lucht. Kruimels en stof kunnen er lichtjes worden uitgeklopt met een zachte borstel of worden verwijderd met een stofzuiger op een lage stand. Kleinere vlekken kunnen met zeer weinig water en zonder afwasmiddel worden verwijderd.

DELIFE producten met natuurlijke pels: Krukjes en bankjes.

Stijl: Past vooral bij meubelen met natuurlijke elementen zoals massief hout.

Voordelen: Zeer robuust en tegelijkertijd zacht materiaal met een mooie, natuurlijke uitstraling.

Combi-tip: Passt am besten zu eher hellen Hölzern wie Teak.

DELIFE tipp: Vermijd direct zonlicht om te voorkomen dat het natuurlijke bont verbleekt. In geval van bijzonder sterke vervuiling, gelieve een specialist te raadplegen.

meer tonen minder tonen