Filter
von 50 cm bis 108 cm
von 75 cm bis 130 cm
von 50 cm bis 115 cm
Filter toepassen
Alles resetten
5 Artikel
Loungetafel Nizza
133x73x51 Rotan witgewassen glazen blad loungetafel

€ 499,90 € 819,90 (39.03% bespaard)
klaar voor verzending
Hangfauteuil Edessa
hangfauteuil met witte rotan kussens

€ 479,90 € 819,90 (41.47% bespaard)
klaar voor verzending
Papasan-zetel Honig
kussen Ø 115x64 cm grijs uit Rattan

€ 519,90 € 719,90 (27.78% bespaard)
klaar voor verzending
Loungetafel Nizza
100x50 cm rotan grijs glazen top

€ 239,90 € 419,90 (42.87% bespaard)
klaar voor verzending
Loungestoel Nizza
103x95 in rotan grijs met kussen bruin loungestoel

van € 619,90
klaar voor verzending

Rotan - Niets is duurzamer in de meubelmakerij

Rattan

Rotan en stamboom zijn afkomstig van de Oost-Aziatische Rotang palm. Deze plant staat bekend om zijn bijzonder snelle groei en kan al na 3 jaar voor het eerst worden geoogst. Er is bijna geen ander natuurlijk materiaal in de meubelmakerij dat zo snel en zo duurzaam is als rotan. Het is dus geen wonder dat het vandaag weer een absolute trend is geworden! Want rotanmeubelen zien er niet alleen bijzonder goed uit en zijn heerlijk licht, maar zijn ook een echte uitkomst als het gaat om duurzaam wonen!

Met rotan komt de zomer bij u thuis

Rotan kan alleen met de hand worden geoogst, gesorteerd en schoongemaakt. Daar zijn echte professionals voor nodig, die het materiaal door en door kennen en zorgvuldig te werk gaan. Meubelen van rotan worden vervaardigd met verschillende weeftechnieken, die ook alleen met de hand kunnen worden uitgevoerd. Wanneer u dus een tuinmeubel van rotan kiest, kunt u er altijd zeker van zijn dat het absoluut uniek is. Een groot voordeel van rotanmeubelen is hun bijzondere lichtheid en stabiliteit. Vooral voor tuin- en terrasmeubelen die snel moeten worden opgeborgen, zijn deze goede eigenschappen meer dan lonend. Hun natuurlijke charme roept dat unieke zomergevoel in uw koninkrijk op en veel beter dan tuinmeubelen van kunstmatige materialen zoals polyrattan ooit zouden kunnen.

Produktbild aus Rattan

Rotan in de materiaal controle

Onderhoud: Maak uw rotanmeubelen heel voorzichtig vochtig met een waterspuit en veeg de meubelen daarna voorzichtig weer droog. Op die manier blijven de vezels elastisch, zelfs bij hoge hitte.

DELIFE producten van rotan: terras- en tuinmeubelen

Stijl: Rotan kan, afhankelijk van het ontwerp, zowel in minimalistische als in speelse inrichtingsstijlen een plaats vinden.

Voordelen: zeer stabiel, maar toch licht materiaal met hoge duurzaamheid

Combinatietip: Rotan komt het best tot zijn recht in lichte, natuurlijke tinten zoals crème, beige of champagne.

DELIFE tip: Rotan verdraagt geen vocht en overmatige vochtigheid! Bescherm uw tuinmeubelen daarom met beschermhoezen of plaats ze na gebruik veilig onder een terrasoverkapping of binnenshuis!

meer tonen minder tonen