Filter
von 76 cm bis 140 cm
von 147 cm bis 147 cm
von 35 cm bis 45 cm
Filter toepassen
Alles resetten
2 Artikel
Dressoir Shia
147cm sheesham walnoot steen 3 deuren 6 vakken

€ 979,90 € 1.219,90 (19.67% bespaard)
klaar voor verzending
Boekenkast Shia
147x35 cm sheesham walnoot steen

€ 979,90 € 1.419,90 (30.99% bespaard)
klaar voor verzending

Massief houten meubilair in Sheesham Brown - stevige elegantie

Hoogwaardige woonsets gemaakt van bruin Sheesham hout bieden natuurlijke schoonheid met de juiste aanraking van individualisme. De mooie tekeningen spelen met de bruine tint. Ze schijnen en stralen soms lichter, soms contrasterend donker. Een sensualiteit die u met al uw zintuigen zult willen ervaren met uw Sheesham houten meubelen in het bruin. Rijd met je vingers in bruin over de zijdezachte Sheesham terwijl je je ogen niet kunt afleiden van de unieke patronen. Zelden zijn er meubels geweest met zo'n verleidelijke uitstraling.

Massief Sheesham meubilair geeft uw huis een exotische flair


Sheesham hout kan bij u bekend staan als Indiaas palissander of palissander, de Dalbergia Sissoo wordt vooral gewaardeerd in zowel India als Pakistan. Op dit moment is solid meubilair van Sheesham volledig gemaakt van duurzaam gekweekt plantagehout, dus uw voorkeur heeft geen invloed op het voorkomen van regenwoud. Wat Sheesham hout bijzonder maakt is de unieke nerf op veelzijdige kleurvariaties. De meubels in deze categorie zijn met de hand vervaardigd, waarbij speciale houtolie de hoogwaardige Sheesham bruin doet lijken. De warme stralende kleur geeft elk interieur een bijzonder edele uitstraling.


Massief Sheesham meubilair is uniek


Elk meubel van Sheesham in het bruin heeft een andere houtstructuur en kleurenspel. De tafels en Seats zijn hoofdzakelijk gemaakt van hout met afzonderlijke boomranden. Dit natuurlijke aspect geeft elke tafel of elk zitvlak een fascinerend onregelmatige vorm en maakt elk meubelstuk spannend uniek. Tegelijkertijd zijn de eetkamermeubels van deze categorie voorzien van stevige roestvrijstalen frames in diverse uitvoeringen en zijn daarom zeer modern. U vindt een uniek stuk in een geschikt formaat voor uw eetkamer of eethoek in woonkamer en zelfs voor keuken. U kunt kiezen tussen moderne, rechte of natuurlijk onregelmatige vormen. U kiest altijd voor een uniek meubel van fijn Sheesham-hout.


Interessante feiten over de eigenschappen van Sheesham in bruin of natuur


Massief meubilair gemaakt van Sheesham is zeer robuust, resistent, ongediertebestendig en zeer gemakkelijk te reinigen. Indien nodig kunnen de geoliede oppervlakken eenvoudig met een vochtige doek worden afgeveegd. De meubels van Sheesham in Braun blijven tractieve blikvangers bij een redelijk constante ruimtetemperatuur en luchtvochtigheid op de lange termijn. Alleen de directe nabijheid van de open haard of andere open warmtebronnen kunnen de betoverende uitstraling beïnvloeden. Hierdoor droogt het Sheeshamhout uit, vervormt het en kan het barsten. In een aangenaam getemperde kamer blijft massief meubilair van Sheesham echter unieke schoonheden met een exotisch tintje op de lange termijn.


meer tonen minder tonen