Filter
Filter toepassen
Alles resetten
0 Artikel

Clovis hocker

Eenvoudig na te bestelllen - Clovis hocker passen in uw leven 

Het leven is wat er gebeurt als je plannen maakt. En sneller dan je kunt geloven, is alles al weer helemaal anders. Een nieuw gezinslid, een groter appartement of gewoon veel vrienden die plotseling vaker op bezoek komen - plotseling is de Clovis hoekbank of zelfs het woonkamerlandschap te klein. En toch is het nog zo mooi en comfortabel, gewoon te goed om weer weg te geven! Gelukkig is Clovis een praktische modulaire sofa die gemakkelijk en snel kan worden uitgebreid met extra elementen. De gemakkelijkste manier om dit te doen is te kiezen voor een van de goedkope Clovis krukjes. Want daarmee kunt u de zit- en ligruimte uitbreiden zonder dat u uw Clovis-bank hoeft aan te raken. Met de Clovis kruk creëert u een comfortabele ligplaats voor één persoon op een hoekbank. Met een Clovis-bank kunt u zelfs een grote gezellige ruimte voor het hele gezin creëren door hem gewoon "in het midden te schuiven". Of het nu voor de jonge liefde of voor de TV-zondagen is - van de nieuw gecreëerde extra grote Clovis Big Sofa zal niemand snel opstaan! Natuurlijk is de Clovis kruk ook voorzien van een hoogwaardige bekleding met bonell veerkern, die u eveneens zal overtuigen door zijn comfortabele en hoogwaardige ziteigenschappen.

Waarom de hocker van de serie Clovis ook zonder bank zo praktisch zijn

U kunt altijd een kruk gebruiken, en een kruk uit onze modulaire bankenserie Clovis is nog praktischer. Omdat de Clovis krukken niet alleen uitstekend zijn vervaardigd en een hoogwaardige en veerkrachtige bonellveren kern hebben, zijn ze ook bekleed met uiterst robuuste en onderhoudsvriendelijke stoffen die moeiteloos een aantal alledaagse situaties aankunnen. De Clovis krukken zijn dus niet alleen perfect als aanvulling op uw modulaire sofa, maar komen ook in aanmerking voor vele gebruiksgebieden. Bijvoorbeeld als opbergplaats voor kleding in de slaapkamer of kinderkamer, als extra zitplaats in de feestzaal of, onder bepaalde omstandigheden, zelfs als vervanging van een salontafel of als persoonlijke plaats voor uw huisdier om te zitten en te liggen. Met een hoogte van 40 cm hebben de Clovis krukken de ideale hoogte om alle taken gemakkelijk aan te kunnen. De eersteklas bekleding garandeert een lange levensduur en is ook goed bestand tegen zware taken. Dus als u op zoek bent naar een praktisch en stijlvol alternatief voor standaard zitmeubelen of gestoffeerde krukken, dan is de keuze voor een Clovis kruk gewoon de juiste keuze.

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd - krukken uit de Clovis bankenserie 

Uw nieuwe modulaire kruk voor Clovis online bestellen is ook heel eenvoudig en ongecompliceerd! Nadat u een van de 7 betaalmethode hebt gekozen, is de gestoffeerde kruk Clovis binnen twee tot drie werkdagen bij u, klaar voor onmiddellijke levering. In tegenstelling tot uw Clovis-bank wordt de kruk niet door een expediteur maar door DHL-pakketdienst bij u afgeleverd. U ontvangt een tracking link waarmee u de gewenste leveringsdag of een andere leveringsplaats kunt kiezen, indien u dat wenst. Natuurlijk is de levering door DELIFE via DHL ook gratis voor u binnen Duitsland. Hetzelfde geldt voor de retourzending, mocht de nieuwe Clovis kruk u onverhoopt toch niet bevallen.

De modulaire sofa's en bijpassende krukjes van Clovis passen perfect in uw leven en zijn altijd precies zo groot als u ze nodig hebt. Omdat het leven is wat er gebeurt als je iets anders van plan bent.

meer tonen minder tonen