Filter
von 105 cm bis 113 cm
von 304 cm bis 306 cm
von 160 cm bis 168 cm
Filter toepassen
Alles resetten
3 Artikel
Snel selecteren Sluiten
Hoekbank Shape High 305x160 steengrijs Longchair links by ES brand
Hoekbank Shape
High 305x160 steengrijs Longchair links by ES brand

€ 2.729,90 € 4.529,90 (39.74% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Hoekbank Shape High 305x160 zwart Longchair rechts by ES brand
Hoekbank Shape
High 305x160 zwart Longchair rechts by ES brand

€ 2.829,90 € 4.729,90 (40.17% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Hoekbank Selenya
305x170 structuur stone grey relax functie longchair rechts van het brand ES

€ 3.229,90 € 4.629,90 (30.24% bespaard)
klaar voor verzending

ES brand x DELIFE - Onze merkpartner

Wij zijn zeer verheugd het topmerk ES in ons assortiment op te nemen. Het bedrijf met Boven-Franse wortels kan bogen op veel ervaring in de sector van gestoffeerde meubelen en weet hoe moderne ontwerpen met praktische functies kunnen worden gecombineerd. Ontdek de waardevolle gestoffeerde meubelen in diverse uitvoeringen en uitstekende kwaliteit nu bij DELIFE.

ES brand - Het zitbankmerk voor echte individualisten

Met een bank van het merk ES haalt u unieke ontwerpen met een weelderige afwerking en verbazend praktische functies in huis. Het jonge, extravagante merk ontstond in 2012 als merk Ewald Schillig onder leiding van de traditionele Oberfrankische fabrikant Ewald Schillig en inspireerde de markt al snel met zijn geraffineerde, maar altijd individualistische ontwerpen, die boven het gewone en vertrouwde uitstijgen en nieuwe, zelfbewuste accenten zetten. Vanaf het begin was het merk gericht op bijzonder veeleisende klanten die houden van extravagantie en niet in een hokje gestopt willen worden. In 2018 fuseerde het merk Ewald Schillig met de Nederlandse stoffeerderij Easysofa en kreeg het de naam ES brand. Het resultaat waren nog meer verbazingwekkende sofa's met opwindende designs die overal een echte impact maken en moeilijk te overtreffen zijn qua luxueus comfort.


Waarom is het design bij ES merk zo uitzonderlijk? 

Het merk ES creëert met zijn eigen designteam in Ebersdorf, Opper-Franken, elke dag verbazingwekkende en opvallende droombanken. In elke sofa kan je de passie en het hart en de ziel zien die in elke creatie is gestoken. Het bedrijf hecht er veel belang aan dat de designtaal altijd karakteristiek blijft, maar tegelijkertijd vernieuwend en moedig. Bij elk ontwerp houdt ES brand rekening met elk aspect om u een absoluut perfect product voor te stellen. De nadruk ligt niet alleen op een aantrekkelijke esthetiek, maar ook op ergonomie, functie en toekomstige trends, alsmede op veiligheid, duurzaamheid en gezondheid. De hele creatie wordt holistisch bekeken, niets wordt aan het toeval overgelaten om een gestoffeerd meubel van compromisloze kwaliteit te creëren dat jarenlang aan alle eisen zal voldoen.


Waarom hecht ES merk zoveel belang aan geavanceerde functies? 

Want alleen zij kunnen van een gewone sofa een echt stukje luxe maken! ES merk staat bekend om zijn buitengewone aandacht voor detail. Alles is ontworpen met uw comfort in het achterhoofd, en zorgt voor die extra dosis ontspanning die we allemaal zo hard nodig hebben. Of het nu gaat om praktische opbergruimte, opklapbare armleuningen of een kruisslaapbank - elke sofa van het merk ES maakt zitten en liggen nog ontspannender en gewoon beter.


Uitstekende materialen in de beste afwerking - ES merk creëert perfecte sofa's 

Welk model van het ES-Brandt u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat elk product vervaardigd is van voortreffelijke en waardevolle materialen van uitstekende kwaliteit. Of het nu leer, microfvezel oder vlak geweven - alle bekledingsstoffen zijn bijzonder soepel en zullen u steeds weer overtuigen door hun robuustheid en weerstand. Ook de bekleding staat voor de hoogste standaard en zorgt voor een gezond en comfortabel zitgevoel gedurende vele, vele uren.

Bij ES merk vindt u uw nieuwe en gewoonweg perfecte sofa! Laat u imponeren door de voortreffelijke kwaliteit, de opvallende designs en de unieke praktische functies! Met ES merk brengt u pure luxe in uw koninkrijk!

meer tonen minder tonen