Filter
von 45 cm bis 100 cm
von 88 cm bis 240 cm
von 35 cm bis 45 cm
Filter toepassen
Alles resetten
3 Artikel
Dressoir Metropolitan
88 cm acacia natuur beton RVS

€ 779,90 € 1.029,90 (24.27% bespaard)
klaar voor verzending
Snel selecteren Sluiten
TV-meubel Metropolitan 240 cm mango natuur 4 deur beton
TV-meubel Metropolitan
240 cm mango natuur 4 deur beton

€ 829,90 € 1.219,90 (31.97% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 Dressoir Metropolitan 147 cm mango natuur 2 deuren beton
Dressoir Metropolitan
147 cm mango natuur 2 deuren beton

€ 499,90 € 819,90 (39.03% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten

Metropolitaan - filigraan, functioneel & minimalistisch

Zoek de de past precies bij uw leven. Tegelijkertijd combineren ze prijs, uitstraling, ruimtebeslag en functionaliteit: Dat is de kunst van het kopen van meubels. Met de meubelserie presenteert Metropolitan DELIFE een beslissingshulp van de extra klasse. De meubelserie, verkrijgbaar in acacia of mango, functie en kwaliteit met designcomponenten die ongeëvenaard zijn. Het filigrain minimalisme imponeert met mango- of acaciahout en ingelegd in goudkleurig messing of zilverkleurig roestvrij staal in zachte betonoppervlakken. Bovenal geven de met de hand ingewerkte inlegwerken de lichte meubels een edele afwerking.


De Metropolitan meubellijn: een opmaat naar een eenvoudiger leven 

Het verlangen naar een levensstijl die voldoet aan de eigen behoeften bepaalt in toenemende mate het denken van veel consumenten. Het is de wens om bij de inrichting van de woon- en slaapkamers meer uitdrukking te geven aan het persoonlijke concept van het leven. Met de Metropolitan living serie bieden wij u nu nieuwe meubels in een fris minimalistisch design voor uw woonruimte. De massief houten serie is het resultaat van een geslaagd contrast tussen prachtige natuurlijkheid en eenvoudig design. Fijne houtsoorten van acacia en mango vormen de basis van het edele meubilair. De edele stukken doen een beetje denken aan de meubels uit de jaren '60 en '70. Zelfs toen al bepaalden duidelijke en eenvoudige vormen en sierlijk vormgegeven poten het uiterlijk van kasten, banken, fauteuils en planken. Het leven was eenvoudig en veel meer in harmonie met de natuur.
 

De Metropolitan woonserie bij DELIFE

Ladekasten, kasten, stoelen en tafels: met de fraai vormgegeven, eenvoudige meubels van de Metropolitan woonserie richt u niet alleen uw woonkamer, maar misschien ook uw eetkamer, studeerkamer en entree in. De afzonderlijke meubels overtuigen door de fijne nerfstructuur van het hout en de geslaagde combinatie met perfect op elkaar afgestemde meubelelementen zoals kastdeuren, tafelbladen of poten. De grijze deuren van beton werden bovendien versierd met fijne sierelementen. Betoverende details zoals ingebouwde messing en roestvrijstalen elementen op de mango houten meubelen en zilverkleurige roestvrijstalen inlegwerken op de acaciahouten producten geven de producten een onmiskenbaar uiterlijk en toch een uitgesproken eenvoudige uitstraling. De praktische kant van het minimalistische meubilair is bijvoorbeeld te zien in de royale opbergruimte van de dressoirs en lowboards. De vakken en kasten bieden plaats aan serviesgoed en glazen, tafellinnen en servetten, decoratieve voorwerpen en kleine vakantieherinneringen. Natuurlijk kunnen werkdocumenten of andere gebruiksvoorwerpen ook in de kasten worden opgeborgen. Ook aan te bevelen zijn de prachtig bewerkte stoelen. Het massief houten lichaam van de acacia of mango wordt perfect gecombineerd met de zachte bekleding in grijs. De nauwkeurig bewerkte noppen in de bekleding zijn bijzonder decoratief.
 

Bestel nu massief houten meubelen uit de Metropolitan serie 

Met elementen uit de serie Metropolitan meubelen kunt u nu uw verlangen naar een nieuwe, minimalistische levensstijl vervullen. Kies voor een lowboard van acaciahout in combinatie met beton en roestvrij staal of voor een praktisch dressoir van mango in combinatie met beton en messing. Een gezellige zithoek met banken en fauteuils in subtiel grijs. De zitting kan worden gecombineerd met kussens en dekens in een grijze tint of in sterke contrasterende kleuren. Maak uw nieuwe woninginrichting compleet met op kleur afgestemde decoratieve objecten zoals lampen, schalen, kroonluchters en fotolijsten.

meer tonen minder tonen