Filter
von 76 cm bis 140 cm
von 147 cm bis 147 cm
von 35 cm bis 45 cm
Filter toepassen
Alles resetten
2 Artikel
Dressoir Shia
147cm sheesham walnoot steen 3 deuren 6 vakken

€ 979,90 € 1.219,90 (19.67% bespaard)
klaar voor verzending
Boekenkast Shia
147x35 cm sheesham walnoot steen

€ 979,90 € 1.419,90 (30.99% bespaard)
klaar voor verzending

Shia van DELIFE - Een symfonie van steen & edel hout

Wanneer echte, oude steen en levend Sheeshamhout samenkomen, kunnen uitzonderlijke meubelontwerpen naar voren komen die langer meegaan door schoonheid en uniekheid . Met Shia hebben we een zeer bijzondere serie meubels ontwikkeld die u de adem benemen. Voel de levendige intensiteit van deze materialen, vastgelegd in elke uitgebreide stap in het werk. Voel de uniciteit van deze serie massief hout, die in elke nerf en elk kleurfacet terug te vinden is. Ervaring met Shia een ware symfonie van meubelkunst, die u nooit meer zult vergeten.

De Shia meubelserie - Opvallend in het oog!

Wij bij DELIFE zijn bijzonder trots op onze Shia-meubelserie. Want daarmee kunnen wij op indrukwekkende wijze bewijzen hoe creatief, hoe gedetailleerd en hoe adembenemend massief houten meubelen kunnen zijn. De Shia lowboards, ladekasten en boekenkasten bekoren door hun opvallend, asymmetrisch 3D-design dat uw blik zal vangen. Om dit ontwerp zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, hebben wij gekozen voor bijzonder robuust, intens generfd Sheeshamhout en edel acaciahout. Deze kostbare houtsoorten zijn moeilijk te bewerken, vooral als het gaat om zulke fijne details als Shia. Het vergt dus veel ervaring, maar ook vaardigheid, geduld en passie om deze houtsoorten zo voortreffelijk te gebruiken en ware meesterwerken te creëren. Waarom doen we al die moeite en gebruiken we geen zachter, minder duurzaam hout, zoals Pinie of iets dergelijks? Omdat wij gepassioneerd zijn door meubels en u altijd het beste product tegen de beste prijs willen aanbieden. Wij willen dat u net zoveel van meubels geniet als wij. En dat kan alleen worden bereikt door de beste kwaliteit en de meest hoogwaardige afwerking. Met de meubels van sheesham- en acaciahout van DELIFE kunt u er zeker van zijn dat er onder de massieve houtsoorten nauwelijks iets te vinden is dat duurzamer, kras- en stootbestendiger is. Wij willen dat onze meubelen u ook na jaren nog inspireren en met Shia zijn we er bijzonder zeker van dat we daarin geslaagd zijn.

 

Shia in opvallend mooie tinten - welke is jouw favoriet?

Naast onze favoriete houtkleuren, Sheesham naturel en Acacia naturel, hebben we ook een heel bijzondere tint aan de Shia-reeks toegevoegd: Sheesham walnoot. Een rijke, diepbruine tint die doet denken aan het zeer populaire Amerikaanse walnotenhout (ook bekend als Black Nut). Net als dit hout overtuigt Sheesham Walnut door zijn intense rijkdom aan facetten en een opwindend kleurenspel van een bijzonder levendige nerf, waardoor ook Sheesham Natur zich zo onderscheidt onder de meubelhoutsoorten. De kleur van het sheeshamhout, naturel of walnoot, ondersteunt het 3D-design op een unieke manier en geeft de hele Shia-serie een ongekende diepte. Omdat wij het altijd belangrijk vinden dat u een ruime keuze heeft in onze meubelen, kunt u naast de verschillende kleurtinten ook zelf bepalen welke pootjes uw nieuwe Shia boekenplank of Shia dressoir moet hebben. Neem hiervoor gewoon contact met ons op. Wij zullen u graag adviseren en u een individuele offerte doen toekomen.

 

Onze massieve stenen bladen zetten de kroon op Shia

Onze Shia-serie wordt bekroond door massieve platen van prachtig gedessineerde steen in twee tinten. De platen worden rechtstreeks op het meubelstuk geplaatst. Een lichte speling tussen de plaat en de rand van het hout is normaal en opzettelijk, zodat het hout altijd voldoende ruimte heeft om te werken en uit te zetten. Om ervoor te zorgen dat u nooit problemen ondervindt met dit proces van uitzetten en inkrimpen, dat kenmerkend is voor alle massief houten meubelen, bijvoorbeeld door kromgetrokken deuren en laden, hebben alle Shia-meubelen een betrouwbare en handige push-to-open functie. Gegarandeerd gemakkelijk te openen.

Trouwens, elke steenplaat die voor Shia wordt gebruikt is absoluut uniek. Geen enkel meubelstuk in de Shia-reeks is hetzelfde als een ander - elk is net zo uniek als u bent.

 

Nog een paar tips voor uw nieuwe Shia meubelen

  • De opvallende verschijning van Shia ladekasten en boekenkasten maakt ze ideaal als solitair meubelstuk, omdat ze het best tot hun recht komen als u ze veel lucht en ruimte geeft.
  • Shia ziet er bijzonder goed uit in licht geverfde kamers
  • Shia kan zonder problemen worden gecombineerd met andere meubelen van sheesham- of acaciahout.
  • Door de opvallende nerf is een beetje minder vaak meer als het om sheesham meubelen gaat.
  •  Plaats massief houten meubelen zoals Shia nooit buiten of in de felle zon. Anders zal het hout niet alleen van kleur veranderen, maar ook gebarsten, onaantrekkelijk en broos worden.
  • Zorg voor gelijkmatige temperaturen en een constante vochtigheid.
  • Stof kan het best worden verwijderd met een zachte plumeau.
  • Gebruik geen zure of sterk gekleurde reinigingsmiddelen of schurende middelen om het stenen blad te reinigen.
  • Bescherm uw meubelen zo goed mogelijk tegen vocht en warmtebronnen.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat u helemaal in uw nopjes zult zijn met de boekenkasten, ladekasten en TV-tafels van Shia. Ga voor deze uitzonderlijke serie meubelen die gewoonweg in het oog springen. Met onze gratis retourzending kunt u gemakkelijk en zonder enig risico testen hoe goed de meubelserie van DELIFE in uw leven past.

meer tonen minder tonen