Filter
von 67 cm bis 71 cm
von 301 cm bis 321 cm
von 184 cm bis 230 cm
Filter toepassen
Alles resetten
2 Artikel
Snel selecteren Sluiten
Hoekbank Floyd 300x230 zilvergrijs ottoman rechts  hoofdeinde verstelbaar by W. Schillig
Hoekbank Floyd
300x230 zilvergrijs ottoman rechts hoofdeinde verstelbaar by W. Schillig

€ 2.529,90 € 4.329,90 (41.57% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Hoekbank Puzzle
321x185 Rugleuning zwart-wit van W. Schillig

€ 2.729,90 € 4.629,90 (41.04% bespaard)
klaar voor verzending

W.SCHILLIG x DELIFE - Onze merkpartner

Het traditionele bedrijf, dat hoge eisen stelt aan kwaliteit en vakmanschap, heeft in de loop der jaren naam gemaakt in de meubelindustrie en staat vandaag voor uitstekende en hoogwaardige gestoffeerde meubelen. De beste materialen, een zorgvuldige afwerking en een geraffineerd design maken de sofa's en banken tot het onbetwiste middelpunt van elke woonruimte.

W.SCHILLIG - Banken kunnen zo uniek zijn 

Als u een sofa kiest van een van de toonaangevende stoffeerderijen, kan het niet fout gaan! Want bijna niemand beheerst de grote kunst van het creëren van unieke banken en sofa's zo meesterlijk als W.SCHILLIG! Al meer dan 70 jaar schrijft het bedrijf uit het mooie Oberfranken succesverhalen met sofa's en gestoffeerde meubelen die overtuigen door hun eigentijds design, uitstekende kwaliteit en praktische feelgood-functies. Want het beste zitcomfort is bij W.SCHILLIG een passie die staat voor pure levensvreugde en die elke dag opnieuw gerealiseerd wil worden. Daarom werken meer dan 1000 medewerkers elke dag om unieke sofa dromen waar te maken en u het comfort te bieden dat u verdient na een zware dag.


W.SCHILLIG x DELIFE - De perfecte fusie voor uw koninkrijk 

Bij DELIFE vindt u geselecteerde W.SCHILLIG modellen die perfect passen bij de inrichting en lifestyle van DELIFE en bijvoorbeeld perfect passen bij de DELIFE massief hout serie. Het maakt niet uit of u kiest voor een rechte of een casual uitvoering, u krijgt altijd de beste bekleding, waardevolle en duurzame bekledingsstoffen en praktische feel-good functies die u niet meer wilt missen. Elk W. SCHILLIG model draagt het "Golden M" kwaliteitsmerk. Deze onderscheiding van de Duitse Gütergemeinschaft Möbel e.V. wordt alleen toegekend aan meubelen die aan alle DIN- en RAL-criteria voldoen. Wie een meubelstuk met de Gouden M kiest, kan er zeker van zijn dat hij een uniek stukje Duitse techniek in huis haalt.


Waardevolle stoffen, prachtige kleuren en een edel design - haal met W.SCHILLIG een echt kunstwerk in huis

Wij bieden u een edele selectie van verschillende W.SCHILLIG banken en sofa's, die zich niet alleen onderscheiden door de bijzondere kwaliteit van de stoffering, maar ook door waardevolle stoffen, die fascineren door hun aaibaarheid en tegelijkertijd overtuigen door hun robuustheid en hoge slijtvastheid. W.SCHILLIG is de specialist voor de beste bankbekledingen, of het nu gaat om fijn leder of edele chenille.  Of het nu gaat om lichtechtheid of het onderwerp pilling - W.SCHILLIG werkt uitsluitend met stoffen en wevingen die gewoon meer kunnen en waar u vele, vele jaren uniek plezier aan zult beleven. De door ons voor DELIFE geselecteerde W.SCHILLIG-modellen zijn verkrijgbaar in vele klassieke bankkleuren. Wij hebben echter ook een of twee spannende kleurvarianten in ons assortiment opgenomen om u te betoveren met de unieke diversiteit van W.SCHILLIG zitbanken en u de grootst mogelijke keuze te bieden, zoals u van ons gewend bent.

Ontdek de uniek mooie banken en sofa's van W.SCHILLIG. Of het nu gaat om een imposante grote sofa of een elegante 3-zits, of het nu gaat om casual of rechttoe rechtaan - bij DELIFE vindt u altijd precies de sofa waar u altijd al naar op zoek was!

meer tonen minder tonen