Filter
von 35 cm bis 100 cm
von 175 cm bis 220 cm
von 3 cm bis 40 cm
Filter toepassen
Alles resetten
4 Artikel
Snel selecteren Sluiten
Designer-tv-meubel Wyatt 175 cm acacia bruin 3 laden
Designer-tv-meubel Wyatt
175 cm acacia bruin 3 laden

€ 979,90 € 1.019,90 (3.92% bespaard)
klaar voor verzending
+5 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Designer-tv-meubel Wyatt 220 cm acacia bruin 4 laden
Designer-tv-meubel Wyatt
220 cm acacia bruin 4 laden

€ 1.029,90
klaar voor verzending
+5 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Tv-meubel Wyatt 175 cm acacia bruin 2 deuren 1 klep
Tv-meubel Wyatt
175 cm acacia bruin 2 deuren 1 klep

€ 929,90
beschikbaar van 16.08.2024
+3 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Designer-wandspiegel Wyatt 200x100 cm acacia bruin
Designer-wandspiegel Wyatt
200x100 cm acacia bruin

€ 719,90
beschikbaar van 16.08.2024
+2 beschikbare varianten

Wyatt Acacia bruin - Vriendelijke elegantie

Echte elegantie is vriendelijk. Echte stijl kent geen arrogantie, maar nodigt uit om aan te komen en jezelf te zijn. De massief houten serie Wyatt Acacia bruin, gehuld in deze flatteuze tint vol warme nuances, zal u elke dag opnieuw bewijzen dat nobel design nooit koel en onpersoonlijk hoeft te zijn. Integendeel, het is juist de eigen huiselijke charme en het stralende uiterlijk van deze uitzonderlijke acacia houten meubelen die ze de persoonlijkheid geven om werkelijk onvergetelijk mooi te zijn. En dat is wat je verdient, is het niet?

Wyatt Acacia Bruin - meubeldromen gemaakt van kostbaar massief hout 

Het filigrein design van onze unieke Wyatt serie bereikt een geheel nieuwe, fascinerende intensiteit met de kleur bruin. Bijna geen enkele andere kleur brengt de fijn getekende nerven van het gebruikte acaciahout zo stralend naar voren. De combinatie van warme, aardse houtnuances en een asynchroon oppervlakbeeld creëert een indrukwekkend andere interpretatie van massief houten meubelen. Of u nu kiest voor een bruine Wyatt-spiegel of een stijlvol lowboard, Wyatt verandert de totale uitstraling van uw ruimte volledig. U zult snel merken dat de ruimte waarin de meubelen uit de WyattaAcacia bruin serie staan, optisch groter wordt. De briljante nerven van het acaciahout trekken uw blik namelijk al snel over de grenzen van het dressoir of de plank heen, waardoor uw brein een gevoel van ruimte en uitgestrektheid krijgt.

 

De beste interieurtips van DELIFE voor Wyatt acacia bruin

Voor de productie van Wyatt in de tint bruin, gebruiken wij het prachtige massieve hout van de acacia. Dit komt omdat acaciahout bijzonder robuust is en gemakkelijk kan concurreren met de uitstekende eigenschappen van andere edele houtsoorten zoals eiken. De natuurlijke kleur van de acacia wordt gekenmerkt door grote rode componenten en nuances tussen roodbruin en sterke gouden tinten. De gouden basisglans van de acacia is bewaard gebleven ondanks het lange proces van inkleuren in bruin. Dit is ook de reden waarom Wyatt acacia bruin het best tot zijn recht komt in combinatie met warme kleuren. Warme pasteltinten zoals vanille, ivoor of champagne zijn bijzonder mooi. U kunt sterke effecten bereiken met opvallende kleuren uit het warme kleurengamma, zoals Atzeken goud of kiwigroen. Bedenk echter wel dat minder vaak meer is.  Te veel sterke kleuren in een kamer kunnen de algemene indruk veel kleiner maken en de kijker letterlijk overweldigen. Daarom is het beter om bij het kiezen van opvallende kleuren de nadruk te leggen op een paar specifieke accenten en het oog voldoende rust te gunnen door rustigere kleuren te gebruiken.


Aangezien alle meubelen van het Wyatt acacia bruin gamma door hun design en rijke nerf zeer opvallend en volumineus zijn, moet u ze voldoende ruimte geven om een ideale impact te maken.  Plaats daarom, indien mogelijk, ladekasten of tv-tafels van de massief houten serie alleen tegen een muur of zorg voor voldoende afstand tot de volgende meubelstukken. Natuurlijk gaat Wyatt Acacia Bruin het beste samen met andere stukken uit de serie in dezelfde kleur. Maar ook lichtgekleurde meubelen, bijvoorbeeld wit, laten zich uitstekend combineren met de bruine tint van Wyatt. Voorzichtigheid is geboden met zwarte of hoogglanzende meubelen, je moet van deze combinaties houden, maar ze eerder vermijden.


Door zijn warme kleur, de twee verschillende pootposities filigraan roestvrij staal of iets massiever houten poten en het tegelijkertijd vrij rechtlijnige ontwerp past Wyatt Acacia Brown bij veel verschillende inrichtingsstijlen. Met de roestvrijstalen poten past Wyatt Acacia Brown perfect in de Industrial Style, maar komt ook heel goed tot zijn recht in moderne interieurs die niet zo strak en rechtlijnig willen zijn. De houten poten van Wyatt kunnen worden gecombineerd met natuurlijke puristische stijlen zoals Hygge of Scandinavisch, maar ook met weelderige Boho of Western. En met de bijpassende woonaccessoires kan Wyatt Acacia Bruin zich zelfs ontplooien in een romantische landhuisstijl.

Een kleine extra tip van ons:

Groene planten doen het goed op alle meubelen en in elke kamer, maar komen vooral mooi tot hun recht op Wyatt acacia bruin.

meer tonen minder tonen