Filter
Filter toepassen
Alles resetten
0 Artikel

De Eettafelgroep - Hier heerst het leven!

Een eettafelgroep is een zeer belangrijk meubelstuk in een woning, omdat het het centrale punt is waar het hele gezin samenkomt. In de ochtend ontbijt je er, daarna lunch je er en misschien sluit je de avond af met een gezellig glas. Maar ook als er iets te bespreken valt, gebeurt dit vaak aan de eettafel. Het is ook de plaats waar de gasten samenkomen. Of het nu gaat om een diner met vrienden of een diner met de baas, de eettafelgroep heeft een belangrijke rol te spelen. Daarom is het belangrijk dat u graag aan uw eettafelgroep zit en tegelijkertijd de juiste setting biedt voor allerlei gelegenheden. Natuurlijk eet het oog altijd met u mee - en dat geldt niet alleen voor het eten zelf, maar ook voor de omgeving waarin het wordt geserveerd.


Maar nu is er ruimte en plaats, familie! Aan de eettafelgroep! 

Wat is er mooier dan een maaltijd met familie of vrienden? Een dergelijke maaltijd hoeft niet noodzakelijkerwijs in een restaurant plaats te vinden. Ook thuis kunt u een stijlvolle maaltijd regelen in een prachtige ambiance. Hier bij DELIFE vindt u de juiste eettafelgroep.


Net zo uniek als uw geliefden - Eettafelgroepen van DELIFE

Een eettafelgroep bestaat - zoals de naam al doet vermoeden - uit een eettafel en bijpassende stoelen. Het aantal stoelen is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de tafel. De meest voorkomende variant is echter die met vier tot zes stoelen. Uiteraard kan de eettafelgroep ook volledig bijpassend worden aangeschaft. Hier bij DELIFE bieden wij u een grote selectie van afgewerkte eettafelgroepen aan. Natuurlijk kunt u ook tafels en stoelen individueel kopen en zo uw eettafelgroep individueel samenstellen en perfect afstemmen op uw eigen leefomgeving. Natuurlijk zijn er geen grenzen aan uw verbeelding en creativiteit. U hoeft dus geen stoelen te kiezen voor uw persoonlijke eettafelgroep. U kunt de stoelen net zo goed vervangen door bijvoorbeeld banken of fauteuils en zo individuele accenten leggen. Hier in Delife vindt u de afgewerkte eettafelgroepen, evenals individuele eettafels, stoelen, banken en fauteuils. Wij nodigen u van harte uit om door onze verschillende leefwerelden te bladeren en uw verbeelding de vrije loop te laten.

Wij leveren uw hoogwaardige eettafelgroep in alle benelux landen en veel verder dan dat tegen lage verzendkosten. Wij bieden u de mogelijkheid om te keizen uit 7 betaalmogelijkheden. Daarnaast kunt u met onze prijsgarantie extra besparen.

meer tonen minder tonen