Filter
Filter toepassen
Alles resetten
0 Artikel

Bahan

Unieke meesterwerken in mango, roestvrij staal en marmer

De Bahan-serie viert hoogwaardig en kostbaar vakmanschap op een oneindig mooi niveau. Duurzaam en uitvoerig bewerkt mangohout in teak-look, stralend helder marmer en filigraan roestvrij staal vormen samen een unieke symbiose die schijnbare tegenstellingen harmonieus verenigt. Levendigheid en koelte, elegantie en speelsheid, solide materialen in een licht, bijna gewichtloos ontwerp - de Bahan massief houten serie laat op adembenemende wijze zien dat met geduld, ervaring en passie voor detail echte meubelkunst geen grenzen kent.

32920_Schatten.png

Bij Bahan is elk meubelstuk een duurzaam exemplaar.

Ervaar uniek vakmanschap in perfectie

Naar de Bahan-serie

Bahan van mangohout in teak-look - uniek mooi, consequent duurzaam

Wij kozen massief mangohout voor het uitgebreide ontwerp van de Bahan-serie. Het hout van de mangoboom groeit snel en wordt pas geveld als de boom geen vruchten meer kan produceren voor agrarisch gebruik. Dit maakt het bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk. Voor Bahan wordt het hout gezandstraald, geborsteld en in uitgebreide werkstappen hoogwaardig afgewerkt. Dit geeft het een unieke teakhouten uitstraling die de prachtige Bahan-creaties de finishing touch geeft en ze adembenemend verfijnd maakt.

Alle info over Mango
bahan_material_holz.jpg

Met ingewikkeld mooi ontworpen fronten - Wat de Bahan serie zo uniek maakt.

De opvallende fronten vormen het hart van het Bahan ontwerp. Het zijn absolute meesterwerken die met de hand zijn gemaakt en getuigen van de grote vaardigheid en bijzondere bekwaamheid van ervaren ambachtslieden.
Smalle houten elementen worden in een meerfasenproces bewerkt om ze de typische Bahan-recyclinglook te geven in teakkleuren.
De elementen worden vervolgens zorgvuldig geselecteerd, gerangschikt en verticaal en diagonaal met de hand samengevoegd tot een totaalbeeld en zorgvuldig op een MDF-drager aangebracht.
De steun wordt volgens het zogenaamde kantenbandprocédé op massief hout geplaatst en omkaderd, zodat alle zichtbare randen uit massief hout bestaan. Dit proces geeft het meubel extra steun en getuigt van de hoge kwaliteit van de Bahan-serie.
Door ze te combineren tot verschillende patronen is elk Bahan meubel onmiskenbaar uniek en brengt het uitstekende kwaliteit in uw huis.

bahan_material_marmor.jpg

Bahan - Wanneer koel marmer vakkundige accenten zet

Een prachtig wit marmeren blad vormt de vakkundige afwerking van elk Bahan meubel en legt een harmonieus accent op de levendige warme uitstraling van het edele massieve hout. Marmer is bovendien bijzonder duurzaam door zijn bijzonder lange levensduur en straalt een elegante uniciteit uit.

bahan_material_fuss.jpg

Filigraan roestvrijstalen poten en handgrepen voor een bijna gewichtloos uiterlijk

Het delicate, sobere ontwerp van de roestvrijstalen handgrepen en poten haalt het zware uit de massieve materialen en maakt dat Bahan er licht uitziet, bijna gewichtloos. Ingetogen en rechtlijnig, geven ze tegelijkertijd de opvallende fronten en het prachtige marmer voldoende ruimte om hun schoonheid vakkundig te ontvouwen.

Ontdek de Bahan Serie Icon.svg

Je houdt echt van Bahan, maar je zou andere voeten nog beter vinden? Neem dan contact op met ons team - wij vinden de perfecte oplossing voor u!

Mooie steunvoeten of magisch zwevend effect

Naast de lichtgewicht roestvrijstalen poten kunt u bij de Bahan lowboards ook kiezen voor een verborgen wandhouder, waardoor uw meubelstuk praktisch zweeft. Met een bijpassende set beslag kunnen de elegante lowboards worden gemonteerd op een Wans met voldoende draagvermogen. Dit ziet er niet alleen absoluut uniek uit, maar maakt het schoonmaken ook op een aangename manier gemakkelijker.

meer tonen minder tonen