Filter
von 67 cm bis 67 cm
von 400 cm bis 400 cm
von 370 cm bis 370 cm
Filter toepassen
Alles resetten
1 Varianten
Snel selecteren Sluiten
 Bank Clovis XXL woonlandschap modulaire design bank
Woonlandschap Clovis
XXL zwart hocker ottomane links modulair

van € 1.929,90
klaar voor verzending
+11 beschikbare varianten

Gigantisch mooi - Het levende landschap Clovis in XXL

Clovis in een indrukwekkende XXL-formaat zal uw adem te nemen, laat u sprakeloos en kan zelfs rijden u een beetje uit je hoofd. Omdat deze bank zoveel meer is dan alleen maar groot, is het gigantisch. gigant in zijn afmetingen en gigantisch in comfort en luxe. Ontdek een nieuwe dimensie van ontspanning, elegantie en de vrijheid om altijd genoeg ruimte te hebben voor jezelf en anderen. Ervaar de koningin van de DELIFE banken - ervaar het levende landschap XXL Clovis !

De beste omschrijving voor een enorme droombank? De Clovis XXL woonruimte!

 

Het Clovis XXL woonlandschap is een ware revelatie voor al diegenen voor wie een sofa niet groot genoeg kan zijn! Omdat deze bank elke andere bank klein doet lijken in de ware zin van het woord. De modulaire sofa bestaat uit 3 lange en 2 korte afzonderlijke elementen die gemakkelijk kunnen worden gemonteerd en in elkaar gestoken. De daaruit resulterende U-vorm is optioneel verkrijgbaar met een linker of rechter voetenbank, die dit gigantische XXL-woonlandschap omtovert tot een waar eiland van gelukzaligheid. Hoeveel vrienden er ook spontaan op bezoek komen, er is altijd wel een plekje te vinden in het Clovis XXL woonlandschap. Zoals bij alle Clovis-modellen hebt u ook voor de XXL-versie de mogelijkheid om een extra kruk te bestellen. Deze kan de zithoek op een fantastische manier vergroten, als alternatieve salontafel dienen of, wanneer hij in het midden wordt geschoven, een waar paradijs voor sofa's creëren met een extra plek om te liggen en te knus te worden. Met een ongelooflijk aantal kussens en een rugvriendelijke bekleding van schuimstof en een hoogwaardige Bonell-veerkern beleeft u met het woonlandschap Clovis XXL behaaglijkheid in een nieuwe, namelijk extra grote dimensie. Bevrijd u van de drukte en ervaar de luxe van zo'n oneindige ruimte op uw huiskamerbank als u nooit voor mogelijk had gehouden.

 

Blijf luxueus flexibel - met de reusachtige modulaire sofa Clovis XXL

 

Zoals bij ons hele modulaire systeem Clovis geven wij u ook bij de XXL-modelvariant Clovis de grootst mogelijke keuzevrijheid. Kies tussen de rechter en linker voetenbank in de Clovis XXL woonruimte. Beslis of u een comfortabele armleuning wilt of uw voeten liever over de rand van de bank laat bungelen. Bestel de Clovis XXL woonkamerbank met bijpassende poef of laat hem gewoon staan, altijd precies zoals u wenst. En als dit gigantische XXL woonlandschap nog te klein is voor uw verlangen naar vrijheid, dan is dat geen enkel probleem.

Dankzij het praktische modulaire systeem kunt u dit uitzonderlijk grote XXL-woonlandschap zelfs nog enormer maken! Neem gewoon contact met ons op! Wij geven u graag advies en maken exclusief voor u uw persoonlijke bankdroom waar.

 

Kunstleer en structuurstof - gewoon de beste materiaalcombinatie voor uw Clovis XXL slaapbank

Voor de koningin van onze DELIFE XXL woonlandschappen hebben wij vanwege de werkelijk imposante afmetingen gekozen voor de "slankere" kleurvarianten zwart en zwart-wit. Deze klassieke kleuren voegen geen extra volume toe en zorgen er dus voor dat deze enorme megabank er niet volumineus uitziet, maar elegant en stijlvol ingetogen in uw woonkamer. Voor de bekleding van deze reusachtige sofa is gekozen voor hoogwaardig kunstleder voor het corpus en robuuste maar zeer soepele structuurstof voor de zittingen en rugleuning. Natuurlijk gestoffeerd tot in de rug, zorgen het gladde kunstleer en de ruwere structuurstof voor mooie contrasten die de XXL-bank extra lichtheid geven. Textielstof en imitatieleer staan beide bekend om hun goede eigenschappen, zoals veerkracht en lange levensduur. De getextureerde stof heeft al 30.000 slijtagecycli ondergaan, waardoor ze perfect geschikt is voor zwaar dagelijks gebruik. Het hoogwaardige kunstleder heeft zelfs 100.000 slijtagecycli. Voor de romp van de Clovis XXL sofa, die vaak zwaar wordt belast door voeten, schoenzolen en hakken, is imitatieleer voor ons het materiaal bij uitstek. Het is gemakkelijk schoon te maken met een beetje helder water en een zachte doek en kan snel weer glanzend worden gemaakt met zeer milde babydoekjes en een onderhoudsproduct voor imitatieleer.

Vervul uw droom van een echt vorstelijke woonkamer en haal het gigantische Clovis XXL woonlandschap in huis. Krachtig, stijlvol en compromisloos luxueus, de Clovis XXL wordt puur, onweerstaanbaar bankgenot. Natuurlijk kunt u bij DELIFE uw nieuwe XXL bank eenvoudig betalen per factuur, automatische incasso of zelfs op afbetaling.

meer tonen minder tonen