Filter
von 40 cm bis 180 cm
von 60 cm bis 200 cm
von 45 cm bis 100 cm
Filter toepassen
Alles resetten
8 Artikel
Eettafel Indra
Sheesham natuur 200x100 poten doorboord

€ 729,90 € 1.029,90 (29.13% bespaard)
klaar voor verzending
Snel selecteren Sluiten
Eetkamertafel Indra acacia natuur 200x100 cm massief hout
Eetkamertafel Indra
acacia natuur 200x100 cm massief hout

€ 779,90 € 1.319,90 (40.91% bespaard)
klaar voor verzending
+3 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Salontafel Indra sheesham natuur 80x80 massief houten legger
Salontafel Indra
sheesham natuur 80x80 massief houten legger

€ 269,90 € 329,90 (18.19% bespaard)
klaar voor verzending
+4 beschikbare varianten
Vitrinekast Indra
acacia bruin verglaasd met 2 laden 1 deur

€ 719,90 € 1.029,90 (30.1% bespaard)
klaar voor verzending
Koffietafel Indra
acacia bruin 80x80 massief houten plankje

€ 259,90 € 329,90 (21.22% bespaard)
klaar voor verzending

Bedenktijd tot 30 dagen! 

Na ontvangst van uw droom meubel kan u 30 dagen de tijd nemen voor zeker te zijn!

> 5000 producten klaar voor onmiddellijke verzending 

We leveren de meeste van onze producten binnen 3-4 werkdagen bij je thuis.

designed & developed in Germany

Ruime keuze aan betaalmogelijkheden 

Op rekening bij KLARNA, via PayPal & Co - betaal gemakkelijk en gemakkelijk met de betaalmethode van je voorkeur.

Deskundig advies & ondersteuning via telefoon, live chat & e-mail 

We adviseren je graag via live chat, e-mail of op onze gratis hotline: 0800 880 81 81
Dressoir Indra
170 cm acacia natuur 4 laden 2 deuren

€ 1.279,90
klaar voor verzending
Snel selecteren Sluiten
Eettafel Indra acacia bruin 200x100 massief zuilentafel
Eettafel Indra
acacia bruin 200x100 massief zuilentafel

€ 719,90 € 1.179,90 (38.99% bespaard)
klaar voor verzending
+3 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Eettafel Indra acacia platina 200x100 massief zuiltafel
Eettafel Indra
acacia platina 200x100 massief zuiltafel

€ 729,90 € 1.029,90 (29.13% bespaard)
beschikbaar van 12.07.2024
+3 beschikbare varianten

Indra van DELIFE - meubelen van massief hout vol pure schoonheid

stylish, rechttoe rechtaan en van perfecte gratie - de Indra meubelserie presenteert het waardevolle hout van de acacia en de sheeshamboom in zijn zuiverste, meest expressieve vorm. Soepele ontwerpen vestigen de aandacht op de unieke nerf en de verschillende kleurnuances die precious wood furniture zo uniek maken. Tijdloos en aanpasbaar weet de Indra meubelserie elke dag met opvallende schoonheid te inspireren. Laat u imponeren door de krachtige schoonheid van prachtige massief houten meubelen.

Indra - De mooiste meubelseries sinds acacia en sheesham zijn verkrijgbaar 

De DELIFE massief houten meubelserie Indra richt zich op de kracht en expressiviteit van acacia en sheesham, de mooiste houtsoorten ter wereld, met een opvallend eenvoudig en puristisch design. Dit geeft het prachtige kleurenspel van het acaciahout en de unieke nerf van de Sheesham voldoende ruimte om zich wonderbaarlijk te ontvouwen en de schoonheid van massief hout op indrukwekkende wijze te benadrukken. De strakke, lineaire vormgeving en de levendige houttekeningen vormen samen een contrasterend kunstwerk dat opvalt maar nooit aanmatigend is en daarom harmonieus kan worden gecombineerd met vele kleuren en inrichtingsstijlen. De verschillende eet- en salontafels zijn geschikt voor gezellige, natuurlijke inrichting zoals landhuis of Natural Living, maar kunnen ook gecombineerd worden met glas of metaal. Voor zeer kleurrijke, opgewonden woonstijlen zoals de Boho of de Eklastic stijl, kunnen massief houten tafels van Indra fijne rustpunten bieden en als harmoniserende basis dienen. Indra haalt de soberheid uit een klassiek interieur met zijn fijne, speelse houtnerf en geeft het meer warmte en gezelligheid. Dankzij het grote aanpassingsvermogen is de Indra serie massief hout bestand tegen elke verandering in het type appartement en dankzij het goede vakmanschap zult u nog vele, vele jaren plezier beleven.

Wat u moet weten over de Indra serie sheesham en acaciahout

Of u nu kiest voor het veelzijdige Sheesham hout of een van de acaciatinten van Indra zoals platina, beide zijn kostbare houtsoorten die bijzonder hard en robuust zijn. De verwerking van beide houtsoorten is moeilijk en vereist veel ervaring en gevoeligheid. Veel werkstappen moeten met de hand worden uitgevoerd om het gewenste effect te bereiken. Om het natuurlijke karakter van het massieve hout bij Indra te behouden, worden knoopsgaten en andere onregelmatigheden in het hout vaak niet verwijderd. Door het handwerk en de individuele groei van een boom is elk meubel uit de Indra-serie een uniek en onmiskenbaar unicum, dat zich van alle andere meubels onderscheidt door zijn korrel en structuur. Het eenvoudige ontwerp, dat zich vooral richt op symmetrie en rechtheid, benadrukt opnieuw de individuele verschillen van elk afzonderlijk hout. Met een Indra tafel, of het nu van acacia of sheesham is, krijg je een heel bijzonder meubelstuk dat niemand anders dan jij bezit en waar je trots op mag zijn.

Hoe houdt u uw Indra massief houten meubelen lang mooi

Zowel het hout van de acaciaboom als de sheeshamboom behoren vanwege hun hardheid tot de onderhoudsvriendelijkere meubelmaterialen. Toch reageren massief houten meubelen op de klimatologische omgeving en kunnen ze in slechte omstandigheden kromtrekken, verkleuren en barsten. Probeer de omgevingstemperatuur op ongeveer 20 graden te houden en zorg voor een constante luchtvochtigheid van 50 - 55%. Als u nu ook uw Indra massieve tafels tegen de directe hitte van de oven of verwarming beschermt, heeft u gezorgd voor een perfect klimaat waarin uw meubels zich nog lang comfortabel zullen voelen.

Elke tafel dreigt besmeurd en bevuild te worden. Vroeg of laat zal uw Indra salontafel of eetkamertafel hetzelfde effect hebben. Omdat het bijzonder moeilijk is om vet uit hout te verwijderen, raden wij het gebruik van plaatsmatten en onderzetters aan. Bovendien is het nooit verkeerd om een keukenrol klaar te hebben om gemorst materiaal snel op te nemen en niet in de poriën van het hout te laten doordringen.

Als u vragen heeft over het onderhoud en de reiniging van uw meubels, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze houtprofessionals staan u met raad en daad bij, want samen creëren wij uw koninkrijk! 

meer tonen minder tonen