Filter
von 23 cm bis 180 cm
von 60 cm bis 240 cm
von 45 cm bis 100 cm
Filter toepassen
Alles resetten
5 Artikel
Vitrinekast Indra
acacia bruin verglaasd met 2 laden 1 deur

€ 719,90 € 1.029,90 (30.1% bespaard)
klaar voor verzending
Snel selecteren Sluiten
Koffietafel Indra acacia bruin 80x80 massief houten plankje
Koffietafel Indra
acacia bruin 80x80 massief houten plankje

€ 259,90 € 329,90 (21.22% bespaard)
klaar voor verzending
+8 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Eettafel Indra acacia bruin 140/240x90 uittrekbaar massief
Eettafel Indra
acacia bruin 140/240x90 uittrekbaar massief

€ 979,90
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Salontafel Indra acacia bruin 80x80 cm massief hout
Salontafel Indra
acacia bruin 80x80 cm massief hout

€ 189,90 € 289,90 (34.49% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Eettafel Indra acacia bruin 200x100 massief zuilentafel
Eettafel Indra
acacia bruin 200x100 massief zuilentafel

€ 719,90 € 1.179,90 (38.99% bespaard)
klaar voor verzending
+3 beschikbare varianten

Indra Acacia bruin - Rechtheid kan zo uitnodigend zijn

De massief houtserie Indra glanst in acaciabruin waarschijnlijk in zijn warste, vriendelijkste zijde. De zachte tint geeft veiligheid en harmonie. Het klassiek eenvoudige Indra ontwerp wordt hierdoor ondersteund. Het heeft geen plaats voor oppervlaktes of franjes, maar plaatst de zachte, kalmerende kracht van waardevol massief hout in het midden van je zintuigen. Het is tijd om weer gewoon jezelf te zijn. zuiver, ongevernist en compromisloos uniek in zijn kwetsbaarheid. Zoals Indra in prachtig acacia bruin.

Stijlvol modern en toch heel uitnodigend - dat is Indra Acacia Bruin.

Als u op zoek bent naar een salontafel of eettafel zonder franje, maar die tegelijkertijd veel warmte en gezelligheid uitstraalt, dan is onze Indra Acacia Brown serie precies wat u zoekt. Met de kleur bruin zijn wij erin geslaagd de harmonische schoonheid van het acaciahout op wonderbaarlijke wijze te benadrukken en de fijne nerf meer plasticiteit en expressie te geven. Het klassieke, rechte design zorgt ervoor dat niets afleidt en de ogen en zintuigen kunnen verzinken in de uniciteit van deze bijzondere massief houten tafels.

Indra Acacia Bruin - Een perfecte match voor elk interieur stijl

De matte acacia bruine kleur komt bijzonder mooi uit door de geslaagde mix van koele grijze en warme rode tinten van het edele acaciahout. Deze combinatie van zeer uiteenlopende nuances maakt het mogelijk dat de modellen van de Indra-serie in Acacia Bruin werkelijk bij elke inrichtingsstijl en bij bijna elke gewenste kleurtint passen. De grijzige facetten ondersteunen bijvoorbeeld koelere inrichtingsstijlen zoals industrieel en klassiek, terwijl de rode tinten goed tot hun recht komen in bijzonder speelse, zeer warme stijlen zoals boho of landhuis. In combinatie met lichte muurkleuren, decoratieve elementen, stoelen of zelfs sofa's schitteren zowel eettafels als salontafels uit de Indra Acacia bruin serie pas echt. Donkerbruin of zelfs antraciet tinten flatteren het meubilair op een zeer aangename manier zonder benauwend of zwaar over te komen. Sterke kleuren zoals groen of zonnig geel toveren een aangenaam lichte koloniale stijl in uw kamers met Acacia Brown. Delicate pasteltinten geven alle Indra Acacia Brown meubelen een romantisch, vriendelijk tintje. Dankzij deze veelzijdigheid kan Indra Acacia Bruin vele, vele jaren een trouw onderdeel van uw interieurinrichting zijn. Zelfs na een verhuizing, een verandering van stijl of een spontane herschikking.

Waarom we Indra niet alleen van sheesham maar ook van acaciahout maken

Naast de unieke nerf van de sheeshamboom is acacia een van de absolute favorieten van DELIFE als het gaat om de productie van unieke massief houten meubelen. Het hout van de acacia heeft namelijk zulke goede eigenschappen dat het zich gemakkelijk kan meten met ons inlandse eikenhout, maar wel een stuk goedkoper is. Het is uiterst hard en robuust, heeft een sterke verdediging tegen ongedierte en is bestand tegen stoten en krassen. Acaciahout heeft van nature een hoog roodgehalte. Dit wordt versterkt door zonlicht en warmte. Onbehandeld wordt het hout mettertijd goud- en roodachtig. Daarom is het verven van acaciahout vrij ingewikkeld en zeer tijdrovend. Alleen de meest ervaren vakmensen kunnen de gewenste kleur acaciahout bereiken, en dat pas na vele zenuwslopende pogingen. Natuurlijk kunnen we ons de ingewikkelde procedure besparen en meubels maken van houtsoorten die gemakkelijker te bewerken zijn.  Maar dan zouden we het ook moeten doen zonder de robuustheid, de sterkte en de mooie nerf van acaciahout. En dat kunnen we zeker niet doen als we ook in de toekomst zulke prachtige meubelen als Indra Acacia Brown voor u willen blijven maken. Wij zijn bijzonder trots op elk meubelstuk uit deze serie. Want met de Indra Acacia Brown tafels voor de woonkamer en de eetkamer zijn wij erin geslaagd een tijdloos meubeldesign te combineren met een kleur die nauwelijks mooier, uitnodigender en veelzijdiger kan zijn dan onze Acacia bruin.

meer tonen minder tonen