Filter
von 23 cm bis 80 cm
von 80 cm bis 200 cm
von 45 cm bis 100 cm
Filter toepassen
Alles resetten
5 Artikel
Snel selecteren Sluiten
Salontafel Indra acacia natuur salontafel 80x80 massief houten legger
Salontafel Indra
acacia natuur salontafel 80x80 massief houten legger

€ 249,90 € 329,90 (24.25% bespaard)
klaar voor verzending
+8 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Eetkamertafel Indra acacia natuur 200x100 cm massief hout
Eetkamertafel Indra
acacia natuur 200x100 cm massief hout

€ 779,90 € 1.319,90 (40.91% bespaard)
klaar voor verzending
+3 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Woonkamertafel Indra acacia natuur 80x80 cm massief hout
Couchtisch Indra
Akazie Natur 80x80 cm Massivholz

€ 259,90 € 329,90 (21.22% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Esstisch Indra
Akazie Natur 200x100 Beine durchgestossen

€ 719,90 € 1.029,90 (30.1% bespaard)
klaar voor verzending
Dressoir Indra
170 cm acacia natuur 4 laden 2 deuren

€ 1.279,90
klaar voor verzending

Indra Acacia Natuur - zachtheid ontmoet rechtheid

Ervaar hoeveel kracht er is in de zacht glinsterende tinten van de edele acaciaboom ! Met zijn lineaire design wekt de Indra meubelserie de beauty van dit kostbare kostbare hout en laat het perfect glanzen. Want niets is zo verleidelijk als de -strength die uit het echte groeit. En die kracht hebben we gevangen in onze Indra massief houten meubelen. Voor u. Voor eeuwig. En altijd...

Indra Acacia natuur - Elegant en eenvoudig design gecombineerd met de gouden glans van acaciahout

De massief houten meubelen van de Indra-serie in de kleur naturel acacia zijn precies het juiste voor al diegenen die van duidelijke lijnen houden maar toch natuurlijkheid in hun meubelen willen. De goud-roodachtige glans van het kostbare acaciahout met zijn delicate, bijna zoetige nerf heeft een heel bijzondere, onvervalste charme, die nog wordt benadrukt door het puristische Indra-design. De fraaie kap past bijzonder goed in lichte ruimten en kan dankzij zijn vriendelijke uitstraling met alle inrichtingsstijlen worden gecombineerd. De bank en de salontafels zijn zowel geschikt voor de harde industriële look als voor de zachte romantische stijl. De eenvoud van het Indra-design plaatst andere meubelen, zoals uw Big Sofa of de sledestoelen, op de voorgrond, terwijl de gouden kleur ze nog indrukwekkender doet uitkomen. Met Indra Acacia Naturel haalt u sympathieke allrounders in huis, die dankzij de goede kwaliteit van het acaciahout, de fijne kleurstelling en de goede afwerking vele jaren een bijzondere plaats in uw woon- of eetkamer zullen innemen..

Wat u moet weten over Acacia natuur van de Indra tafelserie

Als u een meubel van acacia kiest, hebt u een goede keuze gemaakt. Want acaciahout is een van de meest robuuste en hardste houtsoorten ter wereld en kan gemakkelijk concurreren met eikenhout en andere kostbare houtsoorten. De natuurlijke houtkleur van acacia is goudkleurig met een lichte rode tint, die met de jaren toeneemt door blootstelling aan licht, maar het hout er steeds edeler en rijker doet uitzien. De nerf is vrij fijn getekend, maar blijft altijd duidelijk zichtbaar in de natuurlijke acaciakleur. Om het natuurlijke karakter te behouden en te benadrukken, worden alle Acacia natuur meubelen slechts gedeeltelijk verzegeld. Dit betekent dat u nog steeds de pure kracht van echt hout tussen uw vingers kunt voelen wanneer u erover strijkt, omdat de gedeeltelijke verzegeling het hout laat blijven ademen. Het mag een levend materiaal blijven dat lang mooi blijft en zijn natuurlijke uitstraling niet verliest. Dus ook al zijn de poriën van het hout in Acacia Natural niet volledig kunstmatig afgedicht, het onderhoud van deze meubelserie is relatief eenvoudig en snel. Het volstaat de oppervlakken af te nemen met een licht vochtige, zachte doek en indien nodig met helder water. Vermijd nattigheid, die zou kunnen doordringen in de poriën en het hout zou kunnen doen uitzetten en watervlekken veroorzaken. Harde reinigingsmiddelen zoals schuurmiddelen of citrusvruchten vernietigen de gedeeltelijke verzegeling, laten lelijke vlekken achter en beschadigen het waardevolle hout. Wij raden het gebruik ervan op de Indra meubellijn of voor de algemene reiniging van meubelen in het geheel niet aan. Aan de andere kant zijn wij grote fans van keukenhanddoeken en servetten. Als u gemorste vloeistoffen snel van het oppervlak zuigt met de papieren handdoekjes, blijft er meestal niets achter of wordt het na verloop van tijd onzichtbaar. Om uw houten tafel in natuurlijk acacia lang mooi te houden, moet u hem een aangename omgevingstemperatuur en vochtigheid gunnen. Als vuistregel geldt: het gezondste klimaat voor mensen is ook het gezondste voor uw massief houten meubelen. In de regel voelen beiden zich het prettigst bij ongeveer 20 graden en een luchtvochtigheid van 55 procent. Daarom omringen massief houten meubelen zich graag met groene planten. Deze combinatie ziet er niet alleen goed uit, ze zorgt ook voor een gezonde luchtvochtigheid, wat ook goed voor u is.

Indra acacia meubels blijven jarenlang mooi op natuurlijke wijze

Zoals alle massief houten meubelen worden ook de tafels van de Indra-serie niet graag blootgesteld aan overdreven klimaatschommelingen door warmte of vochtigheid. Daarom moet u Indra-meubelen niet buiten of in de buurt van een kachel of te dicht bij een open terrasdeur plaatsen. Hierdoor kan het hout kromtrekken, kleine, lelijke scheurtjes vertonen of zichtbare warmtevlekken vertonen. U kunt dit alles voorkomen door hem op een gelijkmatig warme plaats te zetten die bij voorkeur niet de hele dag aan zonlicht is blootgesteld. Met de juiste plaats en een beetje zorg en aandacht kunnen uw natuurlijke acacia-meubelen desgewenst een leven lang meegaan.

De hoge kwaliteit van het hout, de verfijnde afwerking en het tijdloze design maken alle massief houten meubelen uit de serie Acacia Nature van Indra tot trouwe metgezellen in uw koninkrijk.

meer tonen minder tonen