Filter
von 77 cm bis 77 cm
von 200 cm bis 200 cm
von 100 cm bis 100 cm
Filter toepassen
Alles resetten
1 Artikel
Eettafel Indra
Sheesham natuur 200x100 poten doorboord

€ 729,90 € 1.029,90 (29.13% bespaard)
klaar voor verzending

Indra Sheesham natuur - de korrel is alles

In Indra Sheesham Nature ontmoeten klassieke rechte lijnen de wonderlijk speelse graankorrel van waardevolle Sheeshambossen. Dit sterke contrast resulteert in tijdloos mooi meubilair dat indruk maakt met intensief kleurenspel zonder zich op de voorgrond te dringen. Geen franje, maar nooit streng, fantasierijk maar nooit overdreven nodigen u uit om kennis te maken met en te houden van de Sheesham massief houten meubels uit de Indra serie, de schoonheid van echte meubel kunst.

Ervaar massief houten meubelen op zijn spannendst - Indra Sheesham natuur

Echt Sheesham is een van de mooiste houtsoorten ter wereld en de spannende, krachtige nerf en robuustheid maken het perfect voor prachtige massief houten meubelen vol levendigheid en expressiviteit. Het puristische, no-nonsense design van onze Indra-meubelserie plaatst dit uniek mooie hout in het middelpunt van het effect en laat de typische kenmerken ervan nog beter tot hun recht komen. De lichte essenbruine basiskleur van het sheeshamhout zorgt voor een rustige basis die spannend wordt doorbroken door de opvallende nerven in een grote verscheidenheid aan tinten. Afhankelijk van de groei van de boom kunnen deze kleurvariaties variëren van helder geel tot een diepbruine tint die aan violet doet denken. Het indrukwekkende kleurenspel zet sterke accenten, maar oogt nooit opdringerig of nerveus. Het maakt uw bestaande inrichting speelser en zorgt voor de nodige verve die zelfs de meest klassieke inrichting aantrekkelijk en huiselijk maakt.

Dit is de beste manier om Indra Sheesham natuur

Aangezien de intense nerf alle ogen trekt, is het logisch om de rest van het meubilair te houden in eerder sobere, ondoorzichtige kleuren die de nodige rustpunten geven. Op deze manier kan uw Indra bank of salontafel in volle schoonheid verschijnen zonder dat de kamer als geheel onrustig en rommelig wordt. Kleinschalige patronen of veel verschillende gekleurde facetten kunnen de glans onnodig drukken. Daarom kunt u het beste gaan voor lichte tinten en klassiek eenvoudige ontwerpen in heldere lijnen om uw Indra Sheesham natuur meubelen in hun volle glorie te laten schitteren.

Waar moet u op letten in Indra Sheesham natuur

Hoewel sheesham een zeer robuust hout is dat niet wordt aangetast door stoten, heeft het een beetje aandacht en verzorging nodig om lang mooi te blijven.  Vooral nattigheid en gemorst glas of een te natte doek kunnen gevaarlijk zijn voor Sheesham. Veeg de oppervlakken daarom altijd alleen af met een licht vochtige doek. Gebruik altijd geen schoonmaakmiddelen, want die kunnen vlekken of lelijke krassen veroorzaken. Het is van essentieel belang om onderzetters onder glazen of hete potten te plaatsen, anders kunnen er lelijke vloeistofranden of hittevlekken ontstaan, die alleen met enige moeite en nog meer geluk kunnen worden verwijderd. Hoewel vlekken vaak minder opvallen door de intense nerf van het sheeshamhout, is het toch beter om ze te vermijden.

Als u uw Indra sheesham natuur tafels een beetje onderhoud wilt geven, koop dan een geschikte meubelolie bij een gespecialiseerde handelaar. Het is het beste om gedetailleerd advies te vragen en de verzorgingsinstructies precies op te volgen. Als vuistregel voor meubelonderhoud, vooral voor massief houten meubelen, geldt: minder onderhoudsproduct is meer. Breng daarom niet meer dan een- of tweemaal per jaar meubelolie aan.

Met een beetje zorg zullen uw Indra Sheesham meubelen lange tijd indrukwekkend mooi blijven en uw huis omtoveren tot een tijdloos mooi koninkrijk! Laat u inspireren door prachtig sheeshamhout, een nobel design en de zeer bijzondere kwaliteit van de Indra meubelserie van DELIFE.

meer tonen minder tonen