Filter
von 40 cm bis 70 cm
von 160 cm bis 175 cm
von 3 cm bis 40 cm
Filter toepassen
Alles resetten
4 Artikel
Snel selecteren Sluiten
Designer TV-meubel Wyatt 175 cm sheesham natuur 3 lades
Designer TV-meubel Wyatt
175 cm sheesham natuur 3 lades

€ 679,90 € 979,90 (30.62% bespaard)
klaar voor verzending
+5 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Designer-TV-meubel Wyatt 175 cm sheesham natuur 2 Deuren 1 Klep
Designer-TV-meubel Wyatt
175 cm sheesham natuur 2 Deuren 1 Klep

€ 719,90 € 1.029,90 (30.1% bespaard)
klaar voor verzending
+3 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Designer-wandspiegel Wyatt 160x70 cm sheesham natuur
Designer-wandspiegel Wyatt
160x70 cm sheesham natuur

€ 499,90 € 519,90 (3.85% bespaard)
beschikbaar van 16.08.2024
+2 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Lowboard Wyatt 175 cm sheesham naturel 2 deuren 1 klep basis ovaal roestvrij staal
Lowboard Wyatt
175 cm sheesham naturel 2 deuren 1 klep basis ovaal roestvrij staal

€ 679,90 € 1.019,90 (33.34% bespaard)
klaar voor verzending
+5 beschikbare varianten

Wyatt Sheesham Nature - Tekeningen vol geschiedenis

Veel gevoel en met fijne vingertoppen heeft de natuur haar handtekening achtergelaten op de meubels van de massief houten serie Wyatt Sheesham. Levendig, stralend en altijd uniek, de korrel van de kostbare sheeshamboom trekt kleine en grote verhalen in het buitengewone design van elk meubelstuk. Verhalen die je kunt volgen, voelen en lezen. Elke dag met al je zintuigen. Geniet van de pure kracht van de natuur, waarvan de schoonheid u de adem zal benemen. Want nooit eerder was een meubelserie zo indrukwekkend natuurlijk, zo dramatisch en zo sensueel als Wyatt Sheesham Nature.

Wyatt Sheesham Natuur - De natuur creëert de mooiste ontwerpen

Het succes van ons Wyatt massief houten assortiment begon met de kleur Sheesham natuur. En wij weten precies waarom: bijna geen houtsoort is indrukwekkender, tijdlozer en geschikter voor modern meubeldesign dan die van de sheeshamboom. Want massief sheesham heeft alle kwaliteiten die het voor ons tot het hout van de meubeltoekomst maken. Naast de indrukwekkende nerf en het gevarieerde kleurenspel zijn het vooral de uiterst snelle groei en de uitstekende weerstand tegen plagen die ons over dit hout opwinden. Dit betekent dat sheeshambomen op speciale plantages kunnen worden geteeld en op economische wijze kunnen worden gebruikt zonder dat de natuurlijke bosopstand hoeft te worden gerooid. Door de snelle groei kunnen de gekapte bomen op de plantages snel worden vervangen, waardoor het massieve hout betaalbaar wordt en iedere liefhebber van houten meubelen de kans krijgt zich met mooi meubilair uit te rusten. Dankzij het sterke afweersysteem van de sheeshamboom kunnen de boomplantages het zonder chemicaliën en pesticiden stellen, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de mensen die in de regio wonen. Sheesham meubilair van DELIFE is daarom een verstandige investering in de toekomst en als het er zo goed uitziet als onze Wyatt-serie, kan het bijna niet beter.


Indrukwekkend in designven nerf - Wyatt Sheesham natuur 

Met Wyatt Sheesham natuul combineren we een opwindend modern design met de levendige nerven van dit prachtige hout. Zo ontstaat een intens contrast dat uw zintuigen op reis stuurt, spelend met optische illusies en prachtige patronen.  De tinten van het sheeshamhout bestrijken een breed spectrum en gaan van zachtgrijs tot paars. In combinatie met de synchrone lijnen van het Wyatt-design zal Sheesham natuur voor opschudding zorgen in uw koninkrijk zonder ooit arrogant of overdreven over te komen. Integendeel, of het nu gaat om een Wyatt Sheesham dressoir, eettafel, salontafel of stoel, de speelse houtafwerking brengt een sympathieke joie de vivre aan uw vier muren en bewijst u elke dag dat de natuur altijd de beste ontwerper van allemaal is.


Wij geven u graag de keuze - Aan de verschillende voetvarianten van Wyatt Sheesham natuur 

Ook bij de Wyatt-serie willen wij u verschillende keuzemogelijkheden bieden, zodat u uw koninkrijk zo individueel mogelijk kunt inrichten. Bij onze dressoirs en lowboards van Wyatt Sheesham Natur kunt u daarom kiezen uit drie verschillende onderstellen.

  • Een klassieke roestvrijstalen glijvoet
  • Een filigraan roestvrij stalen frame in V-vorm
  • Een schuin houten frame voor een natuurlijke look

Met de keuze van het frame kunt u Wyatt sheesham natuur veel gemakkelijker integreren in uw bestaande inrichting en aanpassen aan de stijl die het beste bij u past.


Waar moet u op letten bij het kopen van Wyatt Sheesham natuur

Omdat sheesham een bijzonder kleurrijk Hout ist, is, kunnen afzonderlijke stukken, zelfs uit eenzelfde serie, zeer tot zeer sterk van elkaar verschillen. Daarom raden wij u aan voldoende ruimte te laten tussen alle Sheesham meubelen, zodat elk meubelstuk op zichzelf zijn beste effect kan ontwikkelen. Trouwens, de Wyatt Sheesham Natural meubelen komen bijzonder mooi uit tegen lichte, effen muren.

Ontdek samen met ons de schoonheid van de edele sheesham meubelen uit onze Wyatt serie en laat u inspireren door de unieke levendigheid van de moderne meubelkunst.   

meer tonen minder tonen