Filter
von 155 cm bis 155 cm
von 226 cm bis 226 cm
von 102 cm bis 102 cm
Filter toepassen
Alles resetten
1 Varianten
Bar Multivan
230x155 cm mangohout en metaal blauw

€ 1.329,90 € 2.229,90 (40.36% bespaard)
klaar voor verzending

Barmeubels

Uitzonderlijk barmeubilair vertegenwoordigt je lifestyle

Naarmate de avond vordert, verzamelen je gasten zich rond de bartafel. Ze bewonderen het sterke ontwerp en trakteren zichzelf op een slaapmutsje, en daarna misschien nog een ... Het prachtige barmeubel scoort met interessante functies: De barbar verbergt opbergruimte voor cocktail- en longdrinkglazen. Vaak is er ook ruimte voor een kleine koelkast met ijscompartiment. Vast of flexibel: de fantasierijk ontworpen barmeubels passen in de woonkamer, keuken of woon/eetkamer. Sommige fungeren als ruimteverdeler of veranderen de kelder in een feestzone.

 Plaats de flessen op een open plank of in een originele kast. Ongebruikelijke vormen creëren een trendy karakter: Wat dacht je van een fiets- of automaatontwerp? Je vindt alles wat je nodig hebt voor je thuisbar in het DELIFE barmeubelassortiment:

  • Barkast
  • Bar counter
  • Planken

Je eigen bar heeft een speciale charme

Hoogwaardige materialen maken van de barmeubels duurzame en geliefde stukken. Ook de exclusieve details spelen een rol. Een rustieke bartafel brengt een zeker Caribisch gevoel in huis. Andere massief houten barmeubelen maken het plaatje compleet. Met een vintage karakter of meer discreet en minimalistisch, de verscheidenheid aan barmeubels nodigt uit tot ontspannen combineren.
 

In een aparte ruimte of in de feestkelder ben je vrij om te kiezen hoe je de afzonderlijke meubels indeelt. Een bartafel in de vorm van een auto gaat goed samen met eenvoudige planken. Houten meubels voor de thuisbar zien er bijzonder authentiek uit en zijn ook geschikt als combinatiestuk voor de industriële look. Als je op zoek bent naar mooie massief houten barmeubelen, vind je ook kasten, planken en tafels in shabby chic stijl. Je gasten zullen er meteen weg van zijn.
 

Wil je het barmeubel in de woonkamer? Kies dan de kleur en de houtsoort die bij de andere meubels passen. Licht mangohout, donkerbruine fronten of gekleurde gelakte stukken: Als de kleurtinten ook terugkomen in de andere meubels, ontstaat er een harmonieus geheel. Dan kan de vorm ook wat opvallender zijn. Laat je inspireren door de duurzame barmeubelen bij DELIFE en creëer je eigen favoriete zone. Hier ben je na het werk te vinden.

meer tonen minder tonen