Filter
von 64 cm bis 76 cm
von 85 cm bis 115 cm
von 83 cm bis 115 cm
Filter toepassen
Alles resetten
3 Artikel
Snel selecteren Sluiten
Cocktail-fauteuil Caol 85x85 cm chenille beige
Cocktail-fauteuil Caol
85x85 cm chenille beige

€ 1.019,90
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Papasan-zetel honing
kussen Ø 115x64 cm grijs uit Rattan

€ 519,90 € 719,90 (27.78% bespaard)
klaar voor verzending
Snel selecteren Sluiten
Cocktail-fauteuil Caol 85x85 cm chenille gold
Cocktail-fauteuil Caol
85x85 cm chenille gold

€ 1.019,90
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten

Modieuze fauteuils & ligstoelen - heerlijk ontspannen!

Neem plaats en relax! Zet je benen hoog! Gewoon relaxen! U verdiende het! Je hebt uw dagelijkse stress achter u gelaten . U heeft gezorgd voor alles wat belangrijk is en veel andere kleine dingen. U bent trouw gebleven aan uzelf en u heeft uw ruggengraat laten zien. Onze relaxstoelen hebben de moed valkuilen van het dagelijks leven onder ogen te zien en laten zich nooit meeslepen. U hebt de dagelijkse waanzin met succes weerstaan. En nu heb je het gedaan. Uiteindelijk ben je aangekomen. U bent eindelijk thuis! Enjoy!


Omdat de mens ontspanning nodig heeft!

Een belangrijke eigenschap die ons mensen maakt, is waarschijnlijk de neiging om comfortabel te zijn. Dit is absoluut niet slecht bedoeld! Integendeel, deze neiging tot comfort heeft ons een heel eind op weg geholpen. De meeste grote uitvindingen zijn terug te voeren op het feit dat we dingen voor onszelf gemakkelijker wilden en moesten maken. Het verlangen naar comfort maakt niet alleen ons leven gemakkelijker - het houdt ons ook gezond! Als u niet minstens een half uur per dag kunt vinden om te ontspannen in een fauteuil, een relaxfauteuil of zelfs op de hoekbank, zult u zeker geen rijpe oude dag halen. Alleen door regelmatige ontspanningsfasen tijdens het zitten of liggen kunnen lichaam en geest nieuwe kracht vinden. Hoe persoonlijker u zich voelt, hoe beter uw batterijen worden opgeladen. Met meer comfort voelen mensen zich veiliger en sneller thuis. Wie zich veilig voelt, kan stress sneller verminderen en blijft daardoor veel meer immuun voor allerlei ziekten. Onze voorouders schenen dit al te vermoeden, want onderzoekers in Zuid-Afrika hebben resten gevonden van een chaise lounge uit het stenen tijdperk, gemaakt van grassen en biezen, die meer dan 77.000 jaar geleden werd gemaakt en gebruikt. Sindsdien is er veel tijd verstreken. Slimme mensen bedachten stoelen en chaise lounges in een grote verscheidenheid van ontwerpen en materialen. Van de gestoffeerde ligstoel tot de relaxfauteuil, van de divan tot de poef van de Woonlandschap – alle relaxfauteuils en fauteuils hebben als doel ons leven meer ontspannen en makkelijker te maken! Lang leve fauteuils en relaxfauteuils! Lang leve het comfort!


Trendy, hippe, DELIFE fauteuils en loungers!

Op het eerste gezicht, natuurlijk, is het altijd het uiterlijk dat telt! Zoals overal, geldt dit natuurlijk ook voor onze fauteuils & loungers. Bij de keuze van onze ontwerpen combineren wij tijdloze designelementen met de nieuwste trends, inspiraties en innovaties uit de hele wereld. Daarbij richten wij ons op de juiste toets van elegantie die zelfs trendy producten tot tijdloze klassiekers maakt. Want ook al zijn onze fauteuils & loungers altijd spannend anders, ze zijn altijd veel meer dan alleen maar een trend! Of het nu gaat om een cocktailfauteuil of een relaxfauteuil - onze producten moeten u vele jaren gelukkig maken. Maar relaxfauteuils van DELIFE zien er niet alleen altijd goed uit - ze voelen ook zo aan! Edele en tegelijk robuuste stoffen zoals echt leder of microsuède maken onze relaxfauteuils en fauteuils bijzonder aaibaar. De aangename bekleding van chaise lounges, draaistoelen en co. is heerlijk zacht en past zich op een gezonde manier aan uw lichaamsverhoudingen aan. Voor perfect zitten en liggen gedurende vele, vele uren! Naast een uniek design, hoogwaardige afwerking en fijne materialen is het voor ons vooral belangrijk dat u goed met uw nieuwe fauteuil of lounger overweg kunt, zodat u er lang plezier van hebt. Daarom zijn al onze fauteuils & loungers altijd gemakkelijk schoon te maken met een beetje gedestilleerd water en een pluisvrije doek. Wij willen u ondersteunen zodat u in alle opzichten kunt genieten van uw comfort met onze fauteuils en loungers!

Met fauteuils & loungers van DELIFE wordt uw koninkrijk nog comfortabeler, nog unieker en gewoon nog meer uzelf! Omdat je het verdient om te leven en te leven, te liggen en te zitten precies zoals jij het wilt.

meer tonen minder tonen