Filter
von 3 cm bis 134 cm
von 45 cm bis 300 cm
von 18 cm bis 100 cm
Filter toepassen
Alles resetten
11 Artikel
Tv-meubel Live-Edge
230 cm massief acacia natuur 4 laden

van € 1.019,90
klaar voor verzending
+8 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Dressoir Live-Edge 220 cm massief acacia natuur 6 deuren (zonder poten)
Dressoir Live-Edge
220 cm massief acacia natuur 6 deuren (zonder poten)

€ 1.919,90 € 2.379,90 (19.33% bespaard)
beschikbaar van 16.08.2024
+5 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Eettafel Rand Massief Hout Live-Edge boomgrens Rechthoek
Eettafel Edge
180x90 XL acacia natuur roestvrijstaal smal Live-Edge

van € 479,90
klaar voor verzending
+257 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 Commode Live-Edge deuren & lades Boomkant Dressoir
Dressoir Live-Edge
172 cm acacia natuur 3 laden 4 deuren

van € 1.019,90
klaar voor verzending
+8 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 Dressoir Live-Edge 145 cm 3 deuren 1 plank
Dressoir Live-Edge
acacia natuur 145 cm 3 deuren

van € 819,90
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten

Bedenktijd tot 30 dagen! 

Na ontvangst van uw droom meubel kan u 30 dagen de tijd nemen voor zeker te zijn!

> 5000 producten klaar voor onmiddellijke verzending 

We leveren de meeste van onze producten binnen 3-4 werkdagen bij je thuis.

designed & developed in Germany

Ruime keuze aan betaalmogelijkheden 

Op rekening bij KLARNA, via PayPal & Co - betaal gemakkelijk en gemakkelijk met de betaalmethode van je voorkeur.

Deskundig advies & ondersteuning via telefoon, live chat & e-mail 

We adviseren je graag via live chat, e-mail of op onze gratis hotline: 0800 880 81 81
Snel selecteren Sluiten
Eettafel Edge Zwitserse rand massief hout boot
Eettafel Edge
Boot 300x100 eiken natuur glas Schweizer Kante

van € 499,90
klaar voor verzending
+50 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 Eettafel Classic-Edge massief hout
Eettafel Edge-Pure
200x100 eiken natuur roestvrij staal smal

van € 579,90
klaar voor verzending
+45 beschikbare varianten
Vitrine Farum
90 x 130 cm eiken look glazen kast 3 deuren

€ 529,90 € 919,90 (42.4% bespaard)
klaar voor verzending
Wandplank Lome
45x20 cm Eiken Optiek Set van 2 Planchet LED Verlichting

€ 249,90 € 329,90 (24.25% bespaard)
klaar voor verzending
Eettafelblad Edge-Pure
200x100 cm sterkte 2/2 cm eiken natuur Live-Edge

€ 819,90 € 879,90 (6.82% bespaard)
klaar voor verzending
Snel selecteren Sluiten
Eettafelblad Edge Boot 300x100x3 eiken natuur gelakt Zwitserse rand
Eettafelblad Edge
Boot 300x100x3 eiken natuur gelakt Zwitserse rand

€ 1.829,90 € 1.919,90 (4.69% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten

Massief eiken meubilair - gewoon authentiek!

Eiken meubelen hebben geen franjes, geen lawaai of kunstmatigheid nodig! Ze werken alleen door hun kracht , door deze tijdloze weerstand en hun onopvallende beauty ! Modern DELIFE ontwerpt en ongebruikelijke, nieuwe materiaalcombinaties maken van massief eiken meubilair het trendy thema in je persoonlijke koninkrijk! Meubilair gemaakt van massief eiken behoren tot de mooiste bewijzen dat authentiek nog steeds op zijn best is!

Waarom is massief eiken meubilair zo populair?

Eikenhout staat al eeuwenlang voor kwaliteit, kwaliteit en duurzaamheid in de meubelproductie. De spreekwoordelijke hardheid, de fijne grain en de gouden shimmer maken eiken het ideale hout voor hoogwaardige massief houten meubelen. In tegenstelling tot andere hardhoutsoorten zoals acacia is eikenhout relatief eenvoudig te verwerken en te bewerken. Van uitgekiend houtsnijwerk tot ongebruikelijke, futuristische ontwerpen - bijna elke meubelcreatie is mogelijk en haalbaar met eikenhout. De ingetogen kleur en de geaccentueerde nerf maken eiken meubelen perfect voor bijna elke interieurstijl. Bijzonder gezellig landhuis of gewoon helder en modern, de eik springt er prachtig uit en haalt zijn voordelen zoals kracht en sterkte ongelooflijk goed uit.

 

Wat is de beste manier om uzelf in te richten met eikenhouten meubels?

Het is belangrijk dat u een eettafel van eiken of de kast meubelen beter alleen werken in de kamer en slechts een paar andere meubels errond plaatsen. Kamers waar eiken en andere meubels zeer dicht in elkaar zitten, lijken al snel stoffig en een beetje ouderwets. Daarom moet Ek meubilair in moderne ontwerpen vrijstaand zijn. Dit is wanneer eikenhouten meubelen het best hun sensationeel effect kunnen ontvouwen. Natuurlijk massief houten meubilair van eikenhout met zijn warme en ingetogen tint is geschikt voor alle interieurstijlen en muurkleuren. Heerlijk frisse accenten met lichte, heldere tinten zoals een delicate hemelsblauwe, ontspannende vanillegeel of een lente-achtig geelgroen. Lichte kleuren laten de gouden glans van eikenhouten meubels mooi schijnen en ontdoen de massieve meubels vakkundig van hun gewicht. In combinatie met donkere tinten ziet eikenhouten meubelen er zeer nobel en zeer solide uit. Als u dit gat durft op te vullen, kunt u met een speciaal geplaatste eiken salontafel of met een shelf indrukwekkend mooie accenten plaatsen die de ruimte losmaken en een bijzonder elegante touch geven. Verrassend geslaagde contrasten bereikt u als u klassieke eikenhouten meubelelementen durft te combineren met ongewone stijlen zoals industrieel design of eclecticisme. De combinatie lijkt op het eerste gezicht ongebruikelijk, maar is absoluut cult verdacht en waardig aan imitatie. Zoals alle meubels van massief hout, is eiken meubilair altijd het best versierd met prachtige woonaccessoires. Ongeacht de woonstijl die u uiteindelijk kiest, houten meubels ontvouwen hun volledige leven schoonheid alleen als u het integreert in uw dagelijkse leven en het gebruikt, uitrusten en ontwerpen volgens uw dagelijkse behoeften. Als eikenhouten meubels in uw vier muren alleen dienen als display, dan verliest u al snel uw eigenaardige, warme charme op de een of andere manier, want eiken meubels is er om te leven en niet alleen om naar te kijken!  

 

Wat u moet weten over massief eiken meubilair

Eikenhout bevat veel tannines en tannines die ervoor zorgen dat het hout zo duurzaam en weerbestendig is. Tegelijkertijd zorgen de looistoffen in combinatie met andere chemische en fysische invloeden ervoor dat eikenhout sneller donker wordt dan andere houtsoorten. Na verloop van tijd wordt de kleur steeds rijker en goudzamer en ontwikkelt zijn eigen onnavolgbare karakter. Uw massief houten meubelen van eikenhout kunt u het beste blootstellen bij voorkeur zelfs met lichtstraling, zodat het hout gelijkmatig kan verduisteren en niet beitsen. Net als alle massief houten meubelen voelt eiken meubelen het meest comfortabel aan in een gelijkmatig ruimteklimaat van ongeveer 20 graden en een vochtigheidsgraad van 55 %. Eikenhouten meubelen reageren op sterke temperatuurschommelingen of te droge verwarmingslucht door uit te zetten en te krimpen, wat uiteindelijk kan leiden tot lelijke scheuren. Gebruik daarom onze meubels altijd binnenshuis van eikenhout met enige afstand tot warmtebronnen in plaats van in de tuin of op het balkon. De looistoffen in eikenhout reageren bijzonder actief op ijzer of andere metalen en laten deze graag roesten en veroorzaken tegelijkertijd merkbare verkleuring in het hout. Wees daarom een beetje voorzichtig als u langere tijd metalen vazen op uw salontafel wilt plaatsen. Als voorzorgsmaatregel kunt u beter een placemat onder uw decoratieve voorwerpen leggen, zodat er niets kan gebeuren.

Voor het reinigen is het voldoende een met water bevochtigde lichte doek te gebruiken. Reinigingsmiddelen kunnen uw waardevolle massief eiken meubelen beschadigen, daarom is het beter ze niet te gebruiken. Met dit adviesje kunnen goed gemaakte eikenhouten meubelen meerdere generaties meegaan. Omdat Eikenhouten meubels van DELIFE op een bijzonder tijdloze manier zijn gemaakt, kunt u zich afvragen wie u uw prachtige eikenhouten meubels op één dag wilt nalaten.

 

Kies voor de prachtige eikenhouten meubelen van DELIFE en maak van uw vier muren uw eigen persoonlijke koninkrijk vol emoties en passies! Je hebt het verdiend! Kies massief eiken meubilair.

meer tonen minder tonen