Filter
von 10 cm bis 10 cm
von 5 cm bis 5 cm
von 5 cm bis 5 cm
Filter toepassen
Alles resetten
1 Artikel
Snel selecteren Sluiten
Poten-set Dreambed 10 cm kunststof zilver
Boxspringsysteem Dream Fußvariantenset
aluminiumkleurig poten bodemvrijheid 10 cm voor bedbreedte 140/160/180

van € 39,90
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten

Kunststof – voor tijdloos mooi designmeubilair

Kunststof

Kunststof, ook wel kunststof genoemd, was tot het einde van de Tweede Wereldoorlog het lifestyle materiaal. Hoewel het geen nobel of zeldzaam materiaal was en al in massa geproduceerd kon worden, maakten de flexibele vervormbaarheid, de uitstekende robuustheid en het relatief lage gewicht plastic het favoriete materiaal van veel meubelontwerpers die vandaag de dag nog steeds bekend zijn, zoals Charles Eames, aan wie we de tijdloos mooie Eames stoel te danken hebben.

Voordelen van kunststof

Kunststof heeft een extreme taaiheid en is daarom bijzonder scheur- en breukvast. De uitstekende verwerkingseigenschappen maken van kunststof een geliefd materiaal als het gaat om bijzondere meubelontwerpen. Van fauteuils tot kroonluchters - kunststoffen kunnen worden gebruikt om een grote verscheidenheid aan meubelontwerpen kosteneffectief en toch met een lange levensduur en hoge kwaliteit te produceren.

Kunststof

Kunststof in materiaalcontrole

Onderhoud: Een vochtige doek met water is voldoende voor het reinigen. Kunststof mag niet voor langere tijd vochtig of nat zijn. Droog daarom alle oppervlakken na het reinigen zorgvuldig af. Kunststof tolereert geen alcoholhoudende reinigingsmiddelen. Daarom a.u.b. niet gebruiken.

DELIFE producten met kunststoffen: Stoelen, tafels en prachtige kroonluchtersr .

Stijl: Kunststof meubelen met een retro of urban look zien er het mooist uit.

Voordelen: Veeleisend materiaal, gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Combinatietip: Kunststof meubelen passen perfect bij hoogglanzende meubelen in een zwarte of witte look.

DELIFE Tip: Kunststof meubelen worden graag regelmatig behandeld met een speciaal kunststof verzorgingsproduct uit de branche. Dit beschermt tegen verbleken, vergeling of poreusheid.

meer tonen minder tonen