Filter
von 30 cm bis 150 cm
von 120 cm bis 240 cm
von 5 cm bis 100 cm
Filter toepassen
Alles resetten
8 Varianten
Snel selecteren Sluiten
Tv-meubel Famke mango teak
Tv-meubel Famke
145 cm mango teak 3 deuren

van € 529,90
klaar voor verzending
+7 beschikbare varianten
Wandplank Famke
130x25 cm mango teak

€ 249,90
klaar voor verzending
Snel selecteren Sluiten
Dressoir Famke mango teak
Dressoir Famke
145 cm mango teak 2 deuren 3 vakken

van € 919,90
klaar voor verzending
+4 beschikbare varianten
Vitrinekast Famke
120 cm mango teak 2 glazen deuren en 2 houten deuren

€ 1.279,90
klaar voor verzending
Dressoir Odon
175x45x70 teak santoso

van € 1.029,90
klaar voor verzending
Boekenkast Famke
120 cm mango teak 10 vakken 2 deuren

€ 1.119,90
klaar voor verzending
Wandspiegel Famke
130x75 cm mango teak

€ 199,90 € 329,90 (39.41% bespaard)
klaar voor verzending
Snel selecteren Sluiten
Eettafel teruggewonnen vintage look smal roestvrijstalen frame
Eettafel Reclaimed
200x100 cm vintage look roestvrij staal breed

€ 529,90 € 1.029,90 (48.55% bespaard)
klaar voor verzending
+4 beschikbare varianten

Wat zijn oppervlakken met een rustieke antieke uistraling?

Rustiek/Antiek

Een antieke look is wanneer de oppervlakken van meubels kunstmatig verouderd worden door verschillende zeer complexe processen. Deze bewerkingstechniek is bijzonder geschikt voor meubelen van massief hout of metaal, maar ook platte geweven stoffen kunnen worden getrimd om er ouder uit te zien, d.w.z. antiek. Om een antieke uitstraling (ook wel patina genoemd) in massief houten meubelen te verkrijgen, is het hout voorzien van kunstmatig geproduceerde gebruikssporen. Door zandstralen, borstelen of krabben wordt een indrukwekkend intensieve haptiek bereikt, die ook het oog veel te bieden heeft. Omdat het onmogelijk is om door zandstralen of borstelen op elk meubelstuk een gelijkmatig en uniform oppervlak te verkrijgen, zijn massief houten meubelen met een antieke uitstraling altijd uniek en onmiskenbaar. Omdat de oppervlakken meestal behoorlijk opgeruwd zijn, is een zachte en vooral pluisvrije doek aan te bevelen voor het onderhoud. Veeg met heel weinig en alleen helder water voorzichtig en zonder druk over de oppervlakken. Gebruik a.u.b. geen reinigingsmiddelen of schuurmiddelen, deze zouden de houten oppervlakken aanzienlijk beschadigen.

Rustiek/Antiek

Meubels met metalen en antieke banken

Voor metalen meubelen of woonaccessoires met een antieke uitstraling wordt meestal de borstelmethode gebruikt. Hierdoor wordt de lak van het materiaal afgeschraapt en geschuurd. Open oppervlakken blijven, die ofwel zeer glad of vol krassen en in mooi contrast met de oppervlakken die niet geborsteld zijn. Als een metalen oppervlak met de hand wordt bewerkt, worden alle metalen meubelen al snel begeerde individuele stukken. De nostalgische charme van deze chique vintage stijl is moeilijk te weerstaan. Alle plaatsen waar een beschermende laag zoals de verf is verwijderd, worden blootgesteld aan de (in dit geval bedoelde) corrosie. Om dit proces niet verder te versnellen, verzoeken wij u, indien mogelijk, af te zien van vochtige reiniging. Als vlekken alleen met behulp van water kunnen worden verwijderd, veeg dan de antieke oppervlakken weer voorzichtig droog.
Door een speciaal productieproces met een tweekleurige reliëfstructuur kunnen microvelours een zeer ongebruikelijke, op het eerste gezicht bijna echte lederstructuur krijgen. De positieve eigenschappen van het microvelours, zoals zachtheid of onderhoudsvriendelijkheid, blijven behouden. De prachtige antieke uitstraling zorgt voor een unieke ervaring. Regelmatig borstelen of zuigen is voldoende voor normale vervuiling. Om het materiaal op te frissen, kunt u de oppervlakken van de gestoffeerde meubelen voorzichtig met een doek en een beetje gedestilleerd water afvegen.

meer tonen minder tonen