Filter
Filter toepassen
Alles resetten
0 Artikel

Wol - Het materiaal voor tapijten van hoge kwaliteit

Wolle

Meubelen met bekleding of tapijten van echte wol zijn bijzonder aangenaam voor de huid. Het natuurlijke materiaal maakt de productie van deze producten duurzamer, gezonder en milieuvriendelijker. Wol is niet licht ontvlambaar, gemakkelijk te verven en zeer resistent in vergelijking met andere materialen. Daarom wordt het op veel verschillende manieren gebruikt, vooral in de meubelindustrie. Wol is uiterst vlekbestendig, waardoor het de ideale grondstof is voor de productie van tapijten. Bovendien absorbeert wol nauwelijks vreemde geuren in vergelijking met katoen en de meeste synthetische materialen en kan het transpiratie lange tijd neutraliseren. De uitstekende isolerende eigenschappen maken schapenwol, angorawol of zelfs kamelenwol bijzonder geschikt voor iedereen die het graag behaaglijk, warm en droog heeft.

Wollen tapijten voor een gezellig huis

Door hun verwarmende, geurbindende en antibacteriële eigenschappen was het voor de vroege mensheid niet meer dan een logische stap om vloeren uit te rusten met wollen tapijten. Tot op de dag van vandaag ontsnapt bijna niemand aan het troostende gevoel wanneer zijn blote voeten een heerlijk zacht wollen tapijt ontmoeten.

Wolle

Wol in de materiaal controle

Onderhoud: Gelieve vloeistoffen altijd onmiddellijk te verwijderen met een keukendoek en bij normale wollen stofdoek .

DELIFE producten met tapijten: Unieke Tapijten.

Stijl: een wollen tapijt geeft eenvoudig ingerichte kamers meer comfort.

Voordelen: Natuurlijk, bestand tegen nattigheid, gemakkelijk schoon te maken.

Combi-tip: Wol komt het best tot zijn recht in natuurlijke inrichtingsstijlen, zoals de landhuisstijl.

DELIFE tip: Wol heeft de neiging te gaan pluizen (pilling) bij intensief gebruik. De pluisjes kunnen voorzichtig worden verwijderd met een verzinkte kam..

meer tonen minder tonen