Filter
von 31 cm bis 180 cm
von 60 cm bis 240 cm
von 35 cm bis 60 cm
Filter toepassen
Alles resetten
5 Artikel
Snel selecteren Sluiten
Tv-meubel Teele acacia natuur leisteenfineer massief hout
Tv-meubel Teele
240 cm acacia natuurleisteen 4 deurs zwevend

van € 819,90
Klaar voor verzending
+10 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Dressoir Teele Acacia natuur leisteen fineer massief
Dressoir Teele
175 cm acacia natuur leisteen 2 deuren 3 laden poot zwevend roestvrij staal

van € 929,90
Klaar voor verzending
+3 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Kast Teele Acacia natuur leisteen fineer massief
Boekenkast Teele
90x130 cm acacia natuur leisteen 2 deuren poot zwevend roestvrij staal

van € 879,90
Klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Salontafel Teele acacia natuur leisteen fineer massief
Salontafel Teele
115x60 cm Acacia natuurleisteen 2 laden zwevende roestvrijstalen frame

van € 619,90
Klaar voor verzending
+3 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Vitrinekast Teele acacia natuur glasfront Leisteenfineer massief
Vitrinekast Teele
60x180 cm acacia natuurleisteen 1 deur 2 laden onderstel zwevend roestvrij staal

van € 979,90
Klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten

Meubelserie bij DELIFE - Een hart vol woonideeën

Of het nu gaat om unieke meubels met een waan, heerlijk comfortabele sofas in eigentijdse kleuren of solid wood meubels in tijdloos mooie ontwerpen - bij DELIFE vindt u deze zeer bijzondere, extravagante meubelserie voor uw persoonlijke koninkrijk! Altijd individueel, altijd trendy en natuurlijk in de beste kwaliteit, de meubelcollecties van DELIFE passen perfect bij uw leven. Laat ons u verleiden tot en ontdek nieuwe, onmiskenbare leefwerelden die van uw vier muren home maken.

Perfecte inrichting met de meubelserie op DELIFE

Als u op zoek bent naar deze, zeer bijzondere leefidee, die veel meer is dan Zweeds 0815, dan komt u gewoon niet voorbij de meubelserie op DELIFE. Want onze meubelcollecties zijn altijd een beetje anders. Een beetje glamorous, een beetje meer complex en vooral altijd een beetje meer individual. Omdat het voor ons een kwestie van hart is dat je jezelf zo kunt inrichten dat je vier muren een uniek koninkrijk worden. Wij vinden het belangrijk dat alle meubelseries die u van DELIFE ontvangt van uitstekende kwaliteit zijn en eenvoudig in uw favoriete woonstijl te integreren zijn. Of u nu meer geïnteresseerd bent in de puristische industriële look of de prachtige koloniale stijl of speels vintage , DELIFE meubelreeksen hebben het meubilair om bij uw levensstijl te passen of om het te ondersteunen met de juiste accenten.

De DELIFE serie massief houten meubelen - waardevol kostbaar hout in dromerige designs

We zijn bijzonder trots op onze DELIFE massief hout collecties . Voor elke serie gebruiken we bijna uitsluitend het waardevolle hout uit Acacia en Sheesham, dat bekend staat om zijn zeer bijzondere hardheid, robuustheid en relatief moeilijke verwerking.  In ervaren handwerk wordt het hout verwerkt tot tijdloos mooie en praktisch doordachte designmeubelrijen, die harmonisch op elkaar afgestemd zijn en overtuigen door hun uitstekende kwaliteit. Bij elke DELIFE meubelcollectie, of het nu gaat om Live-Edge met natural wane of Colombe met zijn heldere lijnen, geven wij u graag veel vrijheid bij het kiezen van uw favoriete stukken. Daarom bieden wij onze serie massief hout in verschillende kleuren of zelfs in verschillende materialen aan. Tegelijkertijd willen we alle series zo doordacht mogelijk maken. Daarom lopen veel DELIFE collecties uiteen van salontafels tot Sideboard tot eettafels en houten stoelen - alles voor uw huis ontworpen voor de eeuwigheid. Alle meubels uit onze massief houten programma's zijn altijd uniek en onmiskenbaar , die kunnen verschillen in grootte, nerf en de unieke eigenschappen van natuurlijk hout en daardoor altijd even uniek zijn als uw leven.

De bankenserie van DELIFE - Onze klassiekers

Bij DELIFE bieden wij u verschillende bank creaties die voldoen aan de meest uiteenlopende eisen. Of het nu gaat om kleine slaapbank voor de eenpersoons woning of luxurious living landscape voor de nieuwe eengezinswoning, hier vindt u zeker uw passende model. Sommige van onze bankontwerpen zijn zo eeuwigdurend dat ze al vele jaren een grote populariteit genieten bij onze klanten en daarom een vaste plaats hebben in ons kernassortiment. Een kleine hoekbank Lavello voor beginners, de indrukwekkende Big sofa Marbeya en het stijlvolle levende landschap Clovis hebben gevochten voor deze plek en laten ons elke dag zien hoe divers onze klanten en hun behoeften zijn. Daarom proberen we deze banken nog gevarieerder te maken. Met verschillende, onderhoudsvriendelijke materialen, in veel actuele kleuren en met de Big Sofa Marbeya zelfs in verschillende maten.

Serie massief hout van WOLF Möbel - Natuurlijk

Als speciale liefhebbers van hoogwaardige massief houten meubelen hebben wij niet alleen eigen collecties in ons programma, maar presenteren wij ook geselecteerde stukken van het gerenommeerde bedrijf Wolf meubel . Wolf meubilair staat bekend om zijn rechte en klassieke ontwerpen in acacia en Sheesham hout. De hoogwaardige afwerking van de gebruikte houtsoorten maakt Wolf meubelproducten bijzonder waardevol en duurzaam. Wij zijn dan ook zeer verheugd u in onze online shop de populairste serie massief hout van Wolf Möbel te kunnen aanbieden.

Beleef indrukwekkende meubelseries vol harmonie en natuurlijkheid! Bij DELIFE vindt u precies de collectie die uw woonkamer, slaapkamer of eetkamer nog mooier maakt. Je zult verbaasd zijn als er een koninkrijk uit je vier muren tevoorschijn komt. Ontdek het met ons!

meer tonen minder tonen