Filter
von 40 cm bis 40 cm
von 80 cm bis 80 cm
von 80 cm bis 80 cm
Filter toepassen
Alles resetten
2 Artikel
Snel selecteren Sluiten
Salontafel Indra acacia platina 80x80 massief houten legplank
Salontafel Indra
acacia platina 80x80 massief houten legplank

€ 209,90 € 329,90 (36.37% bespaard)
klaar voor verzending
+8 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Salontafel Indra acacia platina  80x80 cm massief hout
Salontafel Indra
acacia platina 80x80 cm massief hout

€ 169,90 € 269,90 (37.05% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten

Indra Acacia Platinum - zo mooi als het maanlicht

Fijn, poederachtig en zilverkleurig glanzend zoals het magische licht van een maannacht - Het kleurplaatina van onze Indra serie massief hout nodigt uit tot een reis om te dromen en te ontdekken . Eenvoudig maar betoverend, klassiek elegant en toch vol wonderen - Indra Acacia Platinum omringt uw zintuigen /strong> en verrast u telkens weer met zijn bijzondere, bijzondere schoonheid. Laat u meeslepen door de zilveren magiek van deze unieke kleurnuance. Tot je eigen koninkrijk.

Indra Acacia Platinum - Modern design ontmoet magische charme

Zelden zijn wij zelf zo positief verrast door de schoonheid van een geslaagd ontwerp als bij de salon- en eettafels van onze Indra-serie in de kleur platina. We hadden het nooit voor mogelijk gehouden dat het klassiek elegante design van de massief houten Indra-meubelen zo fascinerend mooi zou harmoniëren met onze droomtint platina. De rechtlijnigheid van Indra geeft de betoverende poederachtige zilveren noot een bijzonder nobele omlijsting. Elegant maar nooit opdringerig: de massief houten meubelen Indra in de kleur platina zullen de totaalindruk van uw interieur volledig veranderen. Indra Platinum zal uw kamers eleganter en geraffineerder maken. Tijdloos maar tegelijkertijd bijzonder modern. Consequent, maar altijd zacht en op een of andere manier magisch. Het unieke contrast zal u elke dag inspireren en een glimlach op uw gezicht toveren. Want nog nooit was het zo gemakkelijk om je thuis te voelen op een volstrekt unieke, exclusieve manier.

Wat u moet weten over massief houten meubelen uit de Indra Acacia Platinum-serie

De platinakleur is uiterst zeldzaam op de Duitse meubelmarkt, omdat de productie ervan zeer omslachtig en tijdrovend is. Het speciale oppervlak wordt eerst gezandstraald en vervolgens in vele verdere bewerkingsstappen met de hand gekleurd en verfijnd.  Het enigszins ruwe oppervlak is niet volledig verzegeld met olie, was of vernis. Het heerlijke gevoel van goed bewerkt hout blijft daardoor goed bewaard, maar is ook iets gevoeliger voor vlekken en vuil. Met twee kleine trucs kunt u dit echter gemakkelijk voorkomen en heel lang genieten van de schoonheid van uw Indra tafels:

-Gebruik placemats en onderzetters om borden en glazen te ordenen. Als u ze in dezelfde kleuren als uw muren koopt, kunt u uw Indra-tafel in acacia platina niet alleen doeltreffend tegen vlekken beschermen, maar tegelijk ook bijzonder mooie accenten zetten.

-Houd altijd een keukenrol in de buurt van uw tafel, zodat u gemorste vloeistoffen zo snel mogelijk kunt verwijderen en voorkomen dat ze in de poriën terechtkomen. Er zijn ook steeds meer decoratieve modellen keukendoeken op de markt, die goed passen bij de sfeer van de kamer.

Met welke kleuren zijn Indra Acacia Platinum meubelen het best te combineren? 

De glinsterende zilveren kleur van platina staat prachtig in combinatie met alle lichtere tinten. Zachte crème- en beigetinten ondersteunen het romantische basiskarakter van de kleur, krachtige tinten zoals roze of citroen zorgen voor contrasten en breken tegelijkertijd met de vrij strakke lijnen van het Indra-design. Het is echter beter de opvallende accenten wat spaarzaam te gebruiken bij platina, om het delicate karakter van platina niet volledig naar de achtergrond te dringen en afbreuk te doen aan het indrukwekkende effect ervan. Een beetje voorzichtigheid is geboden met zeer donkere, warme decoratieve elementen. Tinten zoals donkere chocolade of kersen kunnen zwaar wegen op de kamer en de Indra Acacia Platinum meubelen. Daarom is het beter om eerst uit te proberen hoe een decorstuk in een donkere kleur in combinatie met platina u bevalt, voordat u een heel decoratief programma aanschaft. Indra Acacia Platinum meubelen voelen zich het prettigst in gezelschap van andere meubelen in een platina of matte look. Indra Acacia Platinum kan ook goed overweg met houtsoorten die naar asgrauw of grijs neigen. Het is moeilijker met zeer glanzende of roodachtige meubelen. Hier raden wij aan de kleur champagne als alternatief te overwegen..

Voor wie een beetje meer wil dromen zonder aan modern design in te boeten, zijn de eettafels en salontafels voor de woonkamer de enige juiste keuze.

meer tonen minder tonen