Filter
von 40 cm bis 71 cm
von 70 cm bis 175 cm
von 13 cm bis 45 cm
Filter toepassen
Alles resetten
5 Artikel
Designer-wandplank Wyatt
70x55 cm acacia natuur set van 3

€ 129,90
klaar voor verzending
Snel selecteren Sluiten
 Tv-meubel Wyatt 175 cm 1 klep 2 deuren design Lowboard
Designer-tv-meubel Wyatt
175 cm acacia natuur 2 deuren 1 klep

van € 719,90
klaar voor verzending
+3 beschikbare varianten
Designer-dressoir Wyatt
175 cm acacia natuur 3-deurs roestvrij staal

van € 1.219,90
beschikbaar van 14.06.2024
Snel selecteren Sluiten
 Tv-meubel Wyatt 175 cm 2 deuren 1 klep design Lowboard
Designer TV-meubel Wyatt
175 cm sheesham natuur 3 lades

van € 679,90
klaar voor verzending
+5 beschikbare varianten
Dressoir Wyatt
175 cm acacia natuur 3 deuren

van € 1.329,90
beschikbaar van 14.06.2024

Wyatt Acacia natuur - opvallend natuurlijk

Wanneer een uitzonderlijk design samenkomt met het fijnste acaciahout, ontstaan ware meesterwerken van meubelkunst. Genuanceerde kleuren, een delicate maar expressieve nerf en de indrukwekkende kracht van het prachtige kostbare hout benadrukken de volstrekt innemende uniciteit die de Wyatt serie zo anders, zo opvallend maakt. Laat u betoveren door een fascinerende natuurlijke schoonheid, die overtuigt met gratie en esprit en speelt met al uw zintuigen. Wyatt Acacia natuur zal je verleiden. Opnieuw, opnieuw en opnieuw.

Precies hoe moderne designmeubelen eruit zien 

Onze Wyatt serie laat zien hoe tijdloos mooi modern houten meubeldesign kan zijn. Uitgekiend vervaardigd, speelt Wyatt met onze zintuigen door zijn rechte lijnen, die vakkundig worden onderbroken door asynchrone elementen. De massief houten serie richt onze blik op het absoluut essentiële, de pure, levende kracht en schoonheid van de natuur. Elk fijn patroon en elke kleurschakering komt in Wyatt bijzonder levendig naar voren, om u elke dag opnieuw te fascineren. Wyatt bereikt het hoogtepunt van deze prachtige intensiteit wanneer u kiest voor de natuurlijke acacia kleur voor deze serie. Het kostbare acaciahout staat namelijk bekend om zijn uiterst elegante nerf en de vele verschillende kleurfacetten die het tijdens zijn groei kan ontwikkelen. Van een delicate gele tint tot heldere roodachtige tinten, de kleuren van dit kostbare hout doen niet zelden denken aan het indrukwekkende spectrum van een zonsondergang, maar blijven toch verrassend ingetogen en onopvallend. 

Wat maakt Wyatt acacia natuur zo bijzonder onder de massief houten meubelseries?

Eén blik is voldoende om te weten dat de Wyatt-serie zich zeer indrukwekkend onderscheidt van alle andere meubelseries op de Duitse markt. Maar waarom is dat zo? Is het het buitengewone ontwerp? De goede afwerking van het kostbare acaciahout in zijn natuurlijke kleur of de vele omlijstingsmogelijkheden? Zoals met alles in de wereld, zit er een beetje van alles in het juiste antwoord.

Want met Wyatt Design zijn we erin geslaagd tegenstellingen op een bijna speelse manier te combineren en zo geweldige effecten voor uw huis te creëren. Of het nu gaat om Wyatt lowboards of dressoirs, stoelen of fotolijsten, wij doorbreken consequent het lineaire design, of het nu is met behulp van hellingen, rondingen of uitgebreide roestvrijstalen inlays. Deze opzettelijke onderbrekingen trekken de aandacht en maken van elk Wyatt meubel een blikvanger die moeilijk te weerstaan is. Met het gebruik van acaciahout maken Wyatt Acacia Natural meubelen niet alleen een statement in kleur. U kunt letterlijk de prachtige kwaliteiten zien van het fijne hout dat in de meubelen is verwerkt! Ze zijn sterk, resistent en hebben een unieke levensduur.

Bij DELIFE willen we u altijd de grootst mogelijke vrijheid geven bij elke meubelserie, of het nu gaat om de modulaire Hoezenbanken of massief houten meubelen. Daarom hebben wij ook besloten de keuze van bijpassende poten aan u over te laten voor de Wyatt ladekasten en TV- en salontafels. Houdt u van bijzonder natuurlijk, dan zijn de schuine houten loperpoten precies wat u zoekt. Als een elegante indruk voor u bijzonder belangrijk is, adviseren wij de sledevoet in roestvrij staal. En liefhebbers van alles wat filigraan is, zouden de V-vormige roestvrijstalen poten moeten overwegen voor een aankoop. 

Hoe weet u of Wyatt Acacia natuur geschikt is voor u?

Wij weten dat het, met zoveel massief houten meubelen om uit te kiezen in onze online winkel, vaak niet zo gemakkelijk is om het juiste model in de juiste kleur uit het juiste assortiment te kiezen. Daarom hebben we de volgende vragen opgesteld om u te helpen bepalen of Wyatt acacia natuur geschikt is voor u. Als u het merendeel van de vragen met ja kunt beantwoorden, dan is er niets dat u tegenhoudt Wyatt Acacia Meubelen Natuurlijk te kopen:

- Uw huisinrichting bestaat niet voornamelijk uit hoogglans meubilair?

- Kiest u voor strakke lijnen in uw meubelkeuzes?

- Zijn je muren meestal in een lichtere tint geverfd?

- Uw kamer voorgezien voor de serie Wyatt, zijn er geen of heel weinig donkere grijzen, zilver of zwart accenten?

- Jouw meubelstijl is eerder puristisch modern dan romantisch en sierlijk?

- Houdt u van het feit dat hout een levend materiaal is dat in de loop der tijd verandert en evolueert?

- Je houdt ervan als de natuurlijke groeisporen van het individuele hout nog herkenbaar zijn in plaats van gestandaardiseerde meubels?

 

Als u de meeste vragen met ja heeft beantwoord, dan zien wij uw bestelling graag spoedig tegemoet! 

meer tonen minder tonen