Filter
von 69 cm bis 90 cm
von 190 cm bis 325 cm
von 90 cm bis 230 cm
Filter toepassen
Alles resetten
8 Artikel
Snel selecteren Sluiten
 Bank Abilene ottomane variabel
Hoekbank Abilene
260x175 cm bruin ottomane variabele

van € 1.179,90
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Slaapbank Viola
190x90 cm bruin antiek look bedframe

€ 779,90 € 819,90 (4.88% bespaard)
klaar voor verzending
Snel selecteren Sluiten
 Slaapbank Cady 200x90 cm slaapfunctie en bedbodem
Slaapbank Cady
200x90 cm zwart met slaapfunctie

van € 879,90
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
Woonlandschap Abilene 330x230 cm met bedfunctie ottomane variabele
Woonlandschap Abilene
325x230 cm Kakibruin Slaapfunctie Ottomaan variabel

van € 1.179,90
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Slaapbank Narin
microvezel beige 240x100 cm

van € 879,90
klaar voor verzending

Bedenktijd tot 30 dagen! 

Na ontvangst van uw droom meubel kan u 30 dagen de tijd nemen voor zeker te zijn!

> 5000 producten klaar voor onmiddellijke verzending 

We leveren de meeste van onze producten binnen 3-4 werkdagen bij je thuis.

designed & developed in Germany

Ruime keuze aan betaalmogelijkheden 

Op rekening bij KLARNA, via PayPal & Co - betaal gemakkelijk en gemakkelijk met de betaalmethode van je voorkeur.

Deskundig advies & ondersteuning via telefoon, live chat & e-mail 

We adviseren je graag via live chat, e-mail of op onze gratis hotline: 0800 880 81 81
Slaapbank Narin
microvezel beige 240x100 cm

€ 829,90 € 1.219,90 (31.97% bespaard)
klaar voor verzending
Slaapbank Kehsa
vlak geweven Mint 220x100 cm

van € 829,90
klaar voor verzending
Slaapbank Thia
Velours groen 220x100 cm

van € 829,90
klaar voor verzending

Slaapbanken - gewoon dromen!

De aankoop van een slaapbank lijkt altijd een romantisch liefdesverhaal. In het begin val je voor een goed uiterlijk. De unieke vormen, de verzorgde uitstraling en de zelfverzekerde uitstraling fascineren u. Dan de angstaanjagende vraag: is deze slaapbank ook voor mij gunstig? Heeft het voldoende innerlijke waarden, zoals een bedlade? En is het flexibel genoeg om het aan te passen aan mijn behoeften, d.w.z. om vreemden en gasten te verwelkomen? Slaapbanken van DELIFE staan voor alles open, begrijpen uw wensen en knuffelen ook graag. Probeer het! Want ware liefde is moeilijk te vinden - net als de juiste slaapbank.


Slaapbanken - Echte gezelligheid is praktisch

Slaapbanken zijn de permanente trend in Duitsland! Geen wonder, ze zijn de ideale zit-, slaap- en ontspanningsoplossing voor iedereen die weinig ruimte heeft, graag vaak logees ontvangt of soms de nacht op kantoor wil of moet doorbrengen. De praktische slaapbank is daarom perfect voor alle mensen die midden in het moderne leven staan. Een bank met slaapfunctie wordt bij dagelijks gebruik blootgesteld aan zware belastingen. Het bed moet immers elke avond worden uitgeklapt om te slapen, wat een permanente belasting betekent voor de afzonderlijke elementen van de slaapbank. Ook aan de vering en de bekledingsstof worden hogere eisen gesteld dan bij gewone 2 & 3 zits banken of Bedden Daarom moet u bij de keuze van uw nieuwe slaapbank altijd letten op de hoogste kwaliteit, zodat u lang van uw nieuwe meubelstuk kunt genieten. Als u deze kleine tips ter harte neemt bij het kopen, zult u zeker snel uw nieuwe favoriete bank vinden.


Banken met bedfunctie - waar moet u op letten als u een slaapbank koopt

Banken met bedfunctie worden gerekend tot de zogenaamde compromismeubelen. Het gaat om meubilair dat meerdere functies moet vervullen en dus aan meer slijtage onderhevig is dan andere. Vooral als u uw slaapbank elke nacht wilt gebruiken, is het belangrijk om te letten op de allerhoogste kwaliteit en niet per se meteen voor de eerste de beste goedkope slaapbank te kiezen. Het is altijd het beste om een slaapbank te kiezen met een geïntegreerde bedbodem! Dit heeft niet alleen het praktische voordeel dat kussens en beddengoed goed en onzichtbaar kunnen worden opgeborgen. Bovendien bent u er met een geïntegreerde bedbodem altijd zeker van dat er voldoende ruimte is tussen de vloer en het ligvlak. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om op te staan, het beschermt u ook tegen mogelijke kou op de vloer. Vooral in de wintermaanden kan deze kou, die langzaam van onderen opstijgt, leiden tot slecht slapen en spanning, zelfs als u het niet eens merkt.


De juiste bekleding voor uw slaapbank

De prijs van een slaapbank hangt ook af van het soort bekleding. Als u een slaapbank voor gasten wilt kopen die niet elke dag als slaapplaats zal worden gebruikt, is een schuimrubberen bekleding meestal voldoende. Deze is aangenaam zacht en biedt uw vrienden, familieleden of zelfs u de meest comfortabele slaap wanneer u hem niet elke dag gebruikt. Als u echter op zoek bent naar een slaapbank voor elke nacht, hebt u beslist een veerkrachtigere bekleding nodig. Voor deze gevallen hebben sofa's met een bonellveren kern bewezen de beste te zijn. Bonell vering is zeer veerkrachtig en verdeelt het gewicht optimaal en gelijkmatig tijdens de slaap op een gezonde manier. Tegelijkertijd is het echter nog zo zacht dat u het zich zelfs op uw opgeklapte slaapbank heerlijk comfortabel kunt maken en niet hoeft te zitten als op een harde plank. Met een bonellveren kern bereikt u dus het beste compromis tussen een comfortabele knusse bank en gezond gestoffeerd bed.


Hoe kies je de beste slaapbank - hoezen stof

Aangezien de bekleding van een slaapbank met bedfunctie, in tegenstelling tot de gebruikelijke grote sofa, altijd over het gehele oppervlak aan slijtage wordt blootgesteld, is de keuze van een bijzonder robuuste bekledingsstof van doorslaggevend belang. Daarom bevelen wij stoffen met structuur of microvezels en kunstleer aan. Deze stoffen zijn niet alleen buitengewoon slijtvast, maar ook heerlijk zacht en vooral gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Vooral als u elke nacht op uw slaapbank doorbrengt, zijn vlekken gewoon niet te vermijden. Met de DELIFE hoezen die u verkiest, kunt u vervuiling gewoon voorzichtig uitmasseren met een beetje water en een zeer mild sopje, bijvoorbeeld babyzeep. Bij andere textielstoffen daarentegen bestaat al snel het gevaar dat een kleine vlek verandert in een grote watervlek met lelijke randen. Probeer bij deze slaapbanken altijd gedestilleerd water te gebruiken of raadpleeg een vakman. U moet immers lang van uw slaapbank kunnen genieten, dag en nacht!

Banken met slaapfunctie van DELIFE maak je van je vier muren je eigen koninkrijk! Verfrissend anders, opvallend en stijlvol - met onze designmeubelen worden uw woonideeën werkelijkheid! 

meer tonen minder tonen